Skoči na vsebino

Vesoljc

Rumeni jak
  • Število vsebin

    177
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Vesoljc

  1. ok, crack popustil… vzamem nazaj in se opravičujem
  2. you and me would’ve been great coworkers
  3. Običajno ne. Ampak tale?… giving some WRONG ideas
  4. those eyes… yeah, she loves to be tied
  5. Now THAT is a plot twist I want to get invested in
  6. To je podobno kot un defensive shield pri DUNE. A ma tud opcijo da v trenutku izpuhti, če se ji približa 195cm jebać?
  7. Točno!! In če kdaj dejansko pride DLC v tej smeri, kupim PS5 že samo zaradi tega
  8. IGN: characters lack any kind of personality, charm, charisma, or anything that might have endeared me towards them in any way Developers: V prihajajočem DLCju Eve dobi likalnik, letno kuhinjo, sušilec, pralni stroj, sesalec in med vsakim pause screenom igralca ogovori v slogu: "was a rough day, hm? you must be exhausted" IGN: Stellar blade's DLC surprises with outstanding new way of engagement never seen before in gaming. instant 10/10
  9. naša(lepša) verzija Lauren Southern
  10. Ne obstaja tip, ki ga ne bi blo tega strah na existencialnem nivoju. Najbolje da pogledaš okrog če ma kdo podobno idejo kot ti, da vidiš kakšne so šanse (that's the beauty of internet)
  11. edina oblika življenja po smrti je genetska, torej genetski spomin ki se prenaša naprej na potomce. Ali pa če se vesolje vrne v začetno stanje in reštarta vse skupaj. V vsakem primeru si ti lahko samo TI. But then again… what do I know?
  12. Rabiš večje ambicije. ciljaj višje, take it as a gift. probi zaigrat playing god od Polyphie na kitari, al pa The sultans of swing. začni snemat filme, delat animacije… I mean, what do I know? figure it out
  13. Še vedno imam raje Dejča kot Zarafa in njegove pretenciozne, nadute, kao intelektualne eseje.
  14. Iskrena hvala, res cenim. Sej vidim da ni tolk drgač od ostalih souls iger. Kot nasvet sem bolj mislil: “don’t get lost in madness… like tears… in the rain.”
  15. Zaključil in že downloadam Bloodborne. Kakšen kratek nasvet mogoče, preden zdrvim v brezno blaznosti?
  16. Kako bi bila igra sprejeta, če bi razvijalec bil kdorkoli drug?
  17. Glavni problem predhodnika: zero replayability, zelo omejena raznolikost opravil in nadvse zoprno lupljenje kurca z reklamami in IRL slavnimi osebami. Igra se začne odlično, z mehaniko ki je res ne vidiš nikjer, ampak zelo hitro odpizdi v neko komično, a še vedno kao resno filmsko izkušnjo izpod rok game developerja, ki mu nikoli ni uspelo postati režiser.
  18. There's a lot to unpack na tem forumu https://fundrazr.com/61DDB9?ref=ab_6Za0C8IGpKK6Za0C8IGpKK
  19. damn… Gostilna showing the sad side of it. @Menethil želim ti vso voljo in pogum pri vsem. Vsaka sprememba je težka na začetku.
×
×
  • Ustvari novo...