Skoči na vsebino

Scar

Rumeni jak
 • Število vsebin

  52
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

18 Jogurt

1 zasledovalec

Več o članu Scar

 • Butast stavek
  mehko blato #471

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Scar

  Ugani igro

  Ceville Ce je pravilno, predajam naslednjo sliko prvemu srecnezu.
 2. Zal ne. Tisti komad gre dobesedno "dutn datn deja dutn di". Prisezem neke random besede, ampak mi je bil vedno pri srcu komad, ceprav je smesen. Enkrat bi blo treba preposlusat od vseh teh pesov celotne soundtracke
 3. V enem od PESov (pro evolution soccer) se v tistih casih, ko je PES ubijal fifo (torej recimo PES 5, 6, mogoce se kaksna od tistih prvih z letnico), je bil en smesen komad ki ni mel besedila, samo nek nonsense v stilu "dutn datn deja di". Vsake toliko mi gre po glavi in se spravim iskat po jutubu, ampak brez uspeha. Lahko kdo od starih PESjanov pomaga?
 4. Obrnil Dicey Dungeons. Meni osebno hudo. Zdej pa spilam novega starega Maria 3d World. V 3dw mam samo se zadnjo plato champions road za naredit, v bowsers fury pa se ene 15 shinov za zbrat do 100%. Top shit cel paket, nisem mel WiiU tako da super.
 5. Scar

  Razlikovanje izdaj

  Vedno, ko loadam z neta, me skrbi, da nisem kaksne smesne izdaje prebral po zgornji debati me prav zanima na katero verzijo Algernona sem naletel je treba bit pazljiv ja..
 6. A mas kaj o filmski glasbi? Ne rata mi vseh naslovov razbrat
 7. Scar

  Trenutno berem

  Meni je Slaughterhouse 5 Kurtova najboljsa. Verjetno je pa dalec od tega da bi bla to knjiga za vse. On topic: berem Murakamijevo Wind-up Bird Chronicle
 8. Dicey Dungeons. Fak, hudo. Se 2 levela mi mankata pa mam za vse karakterje narejena po 2 levela. Komi cakam, da pade noc, da se spet spustim v kockaste jece.
 9. Ampak a niso strikers tisti tip spila ko fajtas 10k sovraznikov naenkrat, torej bo mel s Persono 5 skupno ime pa mal zgodbe?
 10. Switch: - Witcher 3: vec ko 100 ur, malo se mi ze ne da vec, mogoce bo kaksen teden dva pavze - Burnout Paradise Remastered: hja, kaj pa vem. Mogoce mal prevec primerjam z bolano trojko. Kul igracka za mal vmes - Mario Galaxy (3d all stars): spomini na bolj simpl case, mam ene 75 zvezdic ampak grem valda na 120 - Ring Fit Adventure: mam ze od prve korone. Rabim neki k so nam skenslal ekipne sporte, brez tega bi ze zakrknil gotov
×
×
 • Ustvari novo...