Skoči na vsebino

SmukY

Rumeni jak
 • Število vsebin

  49
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

8 Jogurt

Več o članu SmukY

 • Stopnja
  se rad igra s klopotci.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. SmukY

  Nov vs rabljen avto

  WTF pardon, ležaji amortizerjev
 2. SmukY

  Nov vs rabljen avto

  Uvožen iz Italije (ne jaz, avtohiša že imela avto v SLO) osnova Kinetic oprema, kar nekaj dodatno doplačane opreme (avtomatik, bixenon, samozatemnitvena vsa ogledala, dodatno temnjene šipe, rikverc kamera, kolikor vidim pretty much vsa dodatna oprema za sensus radio in navigacijo, hdd disk za musko, digitalni displej za volanom, .... še kej sigurno ampak se ne spomnim, edino teh pomagal za voznika nimam, sem že nekaj avtov vozil s to pomočjo ampak se dokaj znajdem brez, npr lane assist ki ti piska ko greš čez črto je pa sorry tečen za bruhat. Če daš manj odzivno skorajda črt ne zaznava, če daš malo bolj, ti pa jamra za vsak kurac). Edino kar sem moral narediti potem ko sem ga kupil, je bila menjava olja v menjalniku ker je cukal ko sem ga dajal iz P v D je kar na hard zabil. Od takrat nič več težav. Kupljen s cca 160k km. Če bi bil kakšen nemec bi se sekiral zaradi kilometrov najbrž ampak kolikor berem, tale moj ima praktično neuničljiv motor, težav z dpf filtri ne poznajo in sem overall čisto happy. Redni servis do 200 eur, taveliki ki me čaka naslednje leto bo prišel okoli 500-600 eur (jermeni, verjetno blažilniki amortizerjev ki bodo zdej pri teh kilometrih ki jih imam, počasi najbrž šli k rakom žvižgat sodeč po izkušnjah) Aja Volvo V60 2015 s 5 cilindrskim motorjem čisto pozabil, kupljen lani za solidnih 12k. Tale moj ko je bil nov je bil zgleda tam 50-60k EUR. Not even sorry.
 3. To bo še zanimiv poslušat/brat jamre ko se bodo američani naselili na cerkeljsko letališče, ker ni več vprašanje če ampak kdaj
 4. Če želiš HOTAS boš po mojem za začetek s kakšnim Thrustmasterjem zadovoljen. Jaz priporočam T.16000M komplet če ga kje stakneš, ker sta na "gasu" stikali za rudder, tako da ne rabiš vrtet palice okoli osi in ju s prstoma pritiskaš za v levo in desno. Manj stresno za desno roko, ker jo s tem spravljaš v nenaraven položaj.
 5. Glede na to da obstajajo 3rd party addon makerji, ki svoje avione in letališča izdelujejo na visoki ravni kakovosti ter zanje računajo po 20 dolarjev ali več, je tole še sprejemljivo. Tistemu ki to predstavlja edini način takšnega ali drugačnega, mu ne bo problem dati toliko. Jaz bom prvo na rivjuje počakal potem pa razmislim kako pa kaj.
 6. V premijski različici bo tudi Pipistrelov Virus
 7. Heh, sem se pred kratkim tudi spraševal kaj sploh je Nod, pa je en nekemu forumu zapisal tole: The name "Nod" comes from the Bilble term of "Land of Nod". In the Bible, "Land of Nod" is the region/country to which Cain fled after murdering his brother Abel. It is said to be located "to the east of Eden", thus the fleeing being associated with running from God into exile. (Notice the similarity of the Bible name "Cain" to the C&C name of "Kane", they are pronounced similarly.) In Hebrew, the word "nod" means "wandering". The term "nod" is associated with exile, unrest, wandering without a path. In C&C games, "The Brotherhood of Nod" can be translated as the "The Brotherhood of the Exiled", the members of Nod being the people from poor regions, from regions that have been left out of the care of the strong economic powers. Also, important is the term "Brotherhood", not alliance, not initiative, but brotherhood. In the Bible, Cain is said to have lived with his descendants in The Land of Nod. Similarly, in C&C, Kane is thinking of Nod as a family, as opposed to an organization as GDI. Kar se dobesednega prevoda tiče z želom ni nobene povezave.
 8. Ne spomnim se da bi bil neoptimiziran. Kvečjem je bil celo bolj optimiziran od večine špilov, ki se niso pustili poganjat na slabših mašinah, se je Crysis precej dobro odrezal na takratnih low-mid end mašinah.
 9. Sicer ne vem če je že kje objavljeno, vendar so špili Quantic Dreama, ki so bili ekskluzivno za PS3/4, prišli tudi na PC (trenutno s še 10% popustom) https://store.steampowered.com/app/960910/Heavy_Rain/ https://store.steampowered.com/app/1222140/Detroit_Become_Human/ https://store.steampowered.com/app/960990/Beyond_Two_Souls/
 10. @T7ank Je pa dvojka imela eno ogromno prednost pred enko - gladke ceste in dva otoka, poleg Oahuja še Ibizo kjer si tudi začel. Negladke oz ostrorobne ceste so se mi v enki najbolj zamerile in znale povzročit marsikater freak accident of epic magnitudes lol. Dvojka pa je zamerila z pomanjkanjem nekaterih znamk, npr. Lamborghini in motorjev (čeprav so le-ti prišli kasneje v podobi DLC-jev in to v majhnem številu, saj je ravno tudi v tistem času Atari SA ki je imel čez TDU 1/2 bankrotiral) @4Stringed je napovedan TDU3. Bomo vidli kaj se bo izcimil iz tega.
 11. SmukY

  [udarna] avto tema

  Ko mi je špegel odletel, sem dobil originalne nadomestne dele po menjavi, tako da ne vem in tudi vse dela tipi topi, glede na to da imam ogrevanje, zložljive špegle pa samozatemnitveno (na vseh 3eh). Boste pa verjetno prvi izvedeli kakšna je bila situacija ob večjemu crashu in koliko bo komplikacij, čeprav upam da nikoli
 12. TDU 1/2 sta bila absolutno manj arkadish, vseeno pa še vedno precej daleč od nekega realizma, lahko rečem da mi je TDU morda s tega vidika bil boljši ker si se moral potruditi da si ostal na cesti. Forza je tukaj bolj dopustna do napak na tak način da če končaš izven ceste boš lahko brez problema pokosil in podrl vse in svašta od ograj ter dreves, hiše in večje skale te bodo zaustavile.
 13. SmukY

  [udarna] avto tema

  Sem malo pregledal ostale ponudbe pa so od Save še vedno najcenejši. Tudi zaradi pozitivne izkušnje pri odpravljanju težav (voznik bil na mojemu pasu in zadel v špegu, priznal krivdo) sem se zato odločil ostati še naprej pri Savi. Hvala vam vsem za inpute
 14. SmukY

  [udarna] avto tema

  Kje imate kaj zavarovano plehovje na gumah? Kakšne dobre / slabe izkušnje, kje je letos najbolj ugodno? Zaradi korone so se po mojih zadnjih informacijah tudi zvišale cen zavarovanj, boste iz tega razloga menjali zavarovalnico, če ja, iz kje na kje? Zaenkrat bom verjetno kar ostal na Savi tako za avto kot motor.
 15. Lotil sem se House Flipperja. Guilty pleasure
×
×
 • Ustvari novo...