Skoči na vsebino

Orbit

Rumeni jak
 • Število vsebin

  391
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

162 Tabornik

Več o članu Orbit

 • Butast stavek
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 024 vohunjenj
 1. Orbit

  Prva liga Telekom Slovenije

  Hehe, a ni bila Biščanova Olimpija deležna podobnih opazk s strani MB zaradi nagrajevanja za odvzem točk MB?
 2. Ju bo pač zamenjal... nimata glasov v parlamentu oz. pogajalske moči. če malo pretiravam, se morata obnašati kot dobro zdresirana psa.
 3. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Priznam, da ne razumem najbolj kaj misliš
 4. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Kaj pa vem... posredniki kupujejo od proizvajalcev po tržnih cenah, tako, da služijo slednji, tudi ZDA, nevem pa zakaj je omenjena poljska?
 5. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Pozabu si pripisat "slika je simbolična"
 6. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Resnih pogajanj med Rusijo in Ukrajino ne more biti, ker nasprotniki Ukrajinskega predsednika izginjajo (nisem googlal tistih imen, tako, da samo ugibam o čem se gre) in to je nekaj, kjer Rusi potegnejo črto? Zelenski ni popoln in če jim uspe iz vojne izstopiti pod znosnimi pogoji bo verjetno pospešeno stopal po znani poti od heroja do tirana. Ampak to je trenutno samo šum, ki poskuša prikriti dejstvo, da je Rusija agresor, Ukrajinci pa nočejo v njihov objem in se branijo z vsemi sredstvi.
 7. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Tu nekaj ne bo v redu. A model ni upošteval, da ima plin večji volumen kot tekočina?
 8. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Pa saj ni bilo vprašanje, ali je to dobra ali slaba poteza. Plinovod je bil poteza za zagotovitev poceni energije ne zaradi ampak kljub ''zelenim pičkam iin "pičkam" ki so komaj naredile ustreznico FDV''.
 9. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Kater posnetek je to? Oz kaj prikazuje?
 10. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Maksi, ni primerjave z Nemčijo, ne smeši se no. Kmjr, po mojem mnenju bi ruska zmaga lahko izgledala izključno tako, da vkorakajo v Ukrajino, v par dneh zatrejo odpor, preostanek vojske odvrže orožje, vlada pobegne, nastavijo puppet government in pričnejo z 'belorusizacijo' Ukrajine. Vse še preden zahod sprovede kakršnekoli sankcije. Zdaj smo v lose lose situaciji. Pro ruske vlade Ukrajinci ne bodo (več) sprejeli, vojna se bo vtisnila v kolektivno podzavest naroda. Ta most je požgan. Nadzor 43 milijonske nacije in zatiranje upora mislim, da ni mogoč. Da se to sedaj konča
 11. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Ni primerjave in ti se tega dobro zavedaš.
 12. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Ok, pustiva radiranje ob strani oz. lahko rečem, da nihče ne radira Ukrajine, če bo debata lažje stekla. Res me zanima, če meniš, da vojna ne bo potencirala ukrajinskih težav z nacionalizmom/nacizmom/Anti ruskim sentimentom?
 13. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Torej ti misliš, da vojna ne bo potencirala ukrajinskih težav z nacionalizmom in, če hočeš, nacizmom? Anti ruski sentiment med navadno rajo se tudi ne bo povečal?
 14. Orbit

  Vojna tretjega sveta

  Najbolj elegantna rešitev zgornjega problema je torej zradirati Ukrajino? Pri tem pa paziti, da ni preživelih Ukrajincev, ker pri teh bo nacionalizem še potenciran? Kakšen je tu end game?
×
×
 • Ustvari novo...