Skoči na vsebino

Galaksija

Rumeni jak
  • Število vsebin

    677
  • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

429 Fant od fare

Več o članu Galaksija

  • Butast stavek
    skače z ritko na svečko.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Galaksija

    Pravkar pogledano

    Kako to mislis? Sicer nisem gledal, tako da lahko se motim, ampak po trailerju in opisu sodec je to tocno v isti smeri kot celotno sporocilo elite/hollywooda/WHO/etc.
  2. Galaksija

    Blue Eye Samurai

    IMO izjemno slab writing, slab voice acting, wokeage... Visualsi niso slabi, niso pa niti oh in sploh. Pac vidi se da serijo pisejo ljudje ki zelijo badass main chara, v resnici pa so situacije nerealne, nesmiselne... Nekdo ki pac ne prepoznava kaj je kul, badass, masculine, etc in real life lahko zato le nenatancno simulira, ampak vse skupaj nima prevec smisla. Vecino folka hitro vidi da nekaj ne stima.
  3. Galaksija

    Rick & Morty

    A sploh se gleda kdo?
  4. Sem malo bral temo, pa mali odgovor na debate iz prejsnje stvari. Tole lepo demonstrira razlike ki recimo meni osebno ful pridodajo izkusnji, in jih ful pogresam v Rise:
  5. Me malo spomni na nase debate o tem a je to slab launch ali ne haha
  6. Glede na to da sploh ni vec nekega trejdanja bas kakor sem videl - bolj ne.
  7. IMO je tole ful overhypano. Ima dosti uporabnih stvari, je kot neke vrste google na steroidih - ne rabiš toliko iskat skozi slabe informacije da dobiš kar iščeš. Po drugi strani pa - sistem, kakor mi je znano, u bistvu samo posreduje informacije katere pričakuješ. Nihče ti ne garantira da so informacije natančne. Hkrati se zdi da je "AI" infectan s strani "woke virusa" na momente. Pogosto posreduje napačne informacije ki izgledajo točne. Skratka izboljšan google za generalna, ne-politična splošna vprašanja, če mene vprašaš. Vsaj v trenutni verziji. Po eni strani ima tole ful potenciala za zlorabo s strani ljudi ki kontrolirajo sistem. Predvsem če ljudje masovno začnejo smatrati ta program kot vir resnice. Pri googlu imaš recimo vsaj možnost sam it skozi rezultate in dobit prave informacije.
  8. Super je. Mapa je ena in ista, sovražniki tudi ne tako različni kot v VS, je pa zato veliko več itemov, in le-te so dost bolj domiselni/podpirajo različne builde. Meni osebno precej super igra.
×
×
  • Ustvari novo...