Skoči na vsebino

Jodlar

Mafija
 • Število vsebin

  74
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

107 Tabornik

Več o članu Jodlar

 • Butast stavek
  Zašita razpočnica je moja obročnica, kdo sem jaz? 🍆🍩

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 257 vohunjenj
 1. Mam tud jest še en Shiit Jotunheim dac/amp, pa mi z EQjem ni ratal pridt do podobnga zvoka. Ni to tist klasičn bass boost tak k je zeos reku.
 2. Imam jest ifi ZEN DAC v1 pa pomoje tud s tem ne boš zadovoln glede basa. Tud ta Truebass ki ga lahko uklopiš gor mi ni ušeč, ker rata preveč "boomy" bass. Ko sem zraven dodal še ifi ZEN CAN amp je bla pa čist druga zgodba. Tam maš poleg bolšga overall zvoka še opcijo za njihov Xbass efekt ki nardi res popoln bas na mojih HD6xx/LCD2C. Oboje slušalke so mi glih še enkrat bolše na ifijevih ampih s tem efektom, tak da priporočam Od 14:15 naprej govori o tem.
 3. Tok je prekopirano vse iz MW2019, da jim še novih hackov ni blo treba delat
 4. Sm mal probal učer alpho na PS5. Zgleda kot samo en Modern Warfare 2019 reskin tako da gameplay je čist isti, s tem da tle je še slabša vidljivost in slabši zvoki pušk. Meh.
 5. Sej dejansko ga eni kar še zdej igrajo tud competitive, samo bolj čez zimo. Niti ni tako mejhn community glede na to kok star špil je. https://eu.letsplay.live/games/cod2/
 6. Mja, o tej porabi lahko dolg debatiraš. Ima tud andreas dost videjev o tem Bolj je važno to, da ti VISA lahko blokira, reversa vse transakcije, medtem ko ti jih bitcoin ne more.
 7. Nism ugibal. https://hackernoon.com/the-bitcoin-vs-visa-electricity-consumption-fallacy-8cf194987a50
 8. 1. Gotovina in shady banke so 100x bolj primerne in uporabljene za kriminalne združbe, ker btc dejansko lahko slediš, gotovine ne moreš. Je blo že večkrat dokazano da banke vsak let operejo več dnarja kukr je vredn celotn kripto marketcap. Ampak za to pa vsem dol visi. Glavni problem btcja trenutno je ravno privacy in fungibility. Tak da to da btc uporablajo večinoma kriminalci je en izmed bolj neumnih fud-ov. Je zelo majhen %. Za kriminalce je edino kakšn Monero primern kar se tiče kripta. 2. Menjalnice nimajo večino bitcoina, ker je večji del od njihovih strank.
 9. Jodlar

  Android

  @Lunco Imam EU, ja. Mislim da je 18W charger. Od 0-80% rabi 1 uro, od 80-100% pa še dobre pol ure.
×
×
 • Ustvari novo...