Skoči na vsebino

ayrton79

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 118
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

392 Fant od fare

Več o članu ayrton79

 • Butast stavek
  si po drkanju nikoli ne umije rok.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 442 vohunjenj
 1. Kdaj bomo vse tole preigral res ne vem? Rojstni dan je bil, pa seveda sem si sam kupil nekaj stvari, ker brez tega pač ne gre Amerigo Stefan Feld. Poseljuješ otoke, gradiš trading poste in žanješ razne dobrine. Igra ima zanimiv koncept določevanja akcij, ki so na voljo. V poseben stolp zmečeš vse kocke, stolp pa je narejen tako, da vse kocke ne padejo ven. Na koncu so na voljo samo akcije kock, ki so padle ven. Igra oddaja zelo podoben vibe kot Castles of Burgundy, prav čutijo se isti geni. Bitoku V starodavnem japonskem gozdu se poteguješ za naslednika Velikega duha. Igra je baje kar kompleksna. Je pa zanimivo, da je imela igra na začetku drugačno naslovnico, ki pa so jo naknadno spremenili, saj je preevč spominjala na naslovnico igre Equinox. Škoda, stara naslovnica je stokrat boljša kot nova. Hanamikoji in Hokkaido Dve krajši igri. V eni tekmuješ za naklonjenost gejš, v drugi pa širiš svoje ozemlje. Hansa Teutonica "Najboljši eurogame vseh časov" sem nekje prebral nek tagline. Hansa je bilo združenje trgovcev, ki je skrbelo, da so bile trgovske poti varne in da je vse potekalo tako kot je treba. Ali nekaj takega. Po Nemčiji razpošiljaš svoje trgovce, v mestih zasedaš tržnice in tako dalje in tako naprej. Bigbox vsebuje tudi dve dodatni mapi, tako da, če nam v Nemčiji postane dolgčas, gremo lahko v Vzhodno Nemčijo. Ali pa v Britanijo. In the year of the Dragon Še ena Feldova klasika, preden jo spremeni v City colekšen. Raiders of Scythia Raiders of the North Seas v1.5. Igra je v osnovi enaka, vkomponirani pa so še nekateri elementi dodatkov. Zanimiv worker placement. Polovico lokacije je ves čas zasedenih. Imaš samo enega vorkerja, ki ga pošlješ na neko prazno lokacijo, izvedeš akcijo, potem pa z neke druge lokacije vorkerja vzameš dol, izvedeš še tisto akcijo in imaš spet svojega vorkerja. Hvala tamalima nečakinjama . Trajan Še en Stefan Feld. Tole je velikokrat omenjeno kot njegov najboljši špil. Bomo videli.
 2. Je pa nekdo (Coincident) končno obrnil najtežjo Doom mapo, Okuplok, brez shranjevanja, v enem šusu. Sicer sem vse skupaj v tole vložil maksimalno kakšno uro, ampak jaz ne pridem niti do polovice prvih stopnic. Jo je pa užitek igrat z iddqd
 3. Res je. Zato mi je pa Knee Deep in the Death še vedno najboljša epizoda.
 4. Noro. Doom 2 scena je vsak dan bolj živa, špil pa je star 30 let. Kakšne mape to prihajajo ven. Celo John Romero je izdal peto epizodo za enko. Je pa res, da ko igraš tastarega Dooma vidiš, kako perfekten je špil. Gibanje lika, orožja, sovražniki, vse... Večine veliko novejših špilov, ki so bili takrat dobri, halflife, duke... danes ne moreš igrat. Dooma z lahkoto.
 5. ayrton79

  Formula 1 S2023

  Uooooooo!!! Top! Ampak ne verjamem, da bo šel. Najprej je treba naredit avto, ki bo sklatil redbula. Če ne bo avta, pa ni važno, a je to ferrari, mercedes, aston, mclaren.... je vse ostalo brezveze. Ima pa model neskončne izkušnje, je garač in ni zadovoljen z drugim mestom. Mogoče bi pa to bila pika na i tudi pri razvoju.
 6. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  Mene je vse minilo, ko sem videl Militaa v prvi. Model je dal v karieri več avtogolov kot Benzema golov. Da ne omenjam tega, da mu inteligenca kar vre z obraza.
 7. ayrton79

  Formula 1 S2023

  Madžari? Kako je to možno? A niso to eni vzhodno evropejci, prikladni, da se norca dela iz njih. Isti koš kot Čehi, Slovaki in ostali tam naokol...
 8. ayrton79

  Ugani igro

  Horace goes skiing. Čeprav tistole ne izgleda kot Horaci.
 9. Ponudbo daš! Tudi za 2005 se govori, da Olimpija ni dobila dovoljenja za igranje prve lige naprej, v resnici pa sploh ni oddala vloge. Dovoljenja verjetno ne bi dobila, ampak najprej oddaš vlogo. Itak pa že dolgo govorim, da je Riera preveč profesionalno nogometno vzgojen za našo ligo. Ne bo on igral za 100 gledalcev in 2 zdolgočasena novinarja.
 10. Itak, da je sranje. In to obadva.
 11. ayrton79

  Formula 1 S2023

  Nataša je pa izpostavila nujnost enakopravnosti žensk v motošportu. Saj mi je res prišlo na uho, da F1 zaposluje same moške samo zato, ker so moški.
 12. ayrton79

  Pravkar pogledano

  Scanners (1981) Za ta film vem in mi je bil zanimiv odkar sem bil bil otrok. Na videokasetah je bil velikokrat trailer na začetku. Ampak sem ga šele zdaj gledal. Film je počasen in poln nekih dialogov ter mi je razbil famo okrog njega samega. Na smrt sem se dolgočasil.
 13. ayrton79

  Ugani igro

  Lahko se rezultati shranjujejo v kakšno profile mapo v windowsih, ki pa je v novejših windowsih ni. Verjetno bo kaj takega.
×
×
 • Ustvari novo...