Dog Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Kruz reče pred 2 minutama: delodajalci ne plačajo nč; oni sam dobijo free money zaradi narave ekonomskega sistem Ne me jebat. Dej še meni malo, zabaven tale tvoj lalaland. Čemu nisi delodajalec potem? Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Dog reče pred 2 minutama: Ne me jebat. Dej še meni malo, zabaven tale tvoj lalaland. Čemu nisi delodajalec potem? what delavec dela a produkt dela, na koncu kot denar, ni od delavca, ampak lastnika produkcijskih sredstev. Delodajalčev "delež" ne pride z nebes Navedek Povezava do prispevka
Haldim Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Aktivist Vanč reče pred 45 minutami: V kleti na Trstenjakovi bojo pregoreli transformatorji! Jah saj lahko napišeš kje se motim. Desničarji, janšisti, trstenjakova, svečkarji, koprive, fašisti, nacisti, ... Ko zmanjka argumentov vstavi poljubno besedo in začni žaljenje na osebnem nivoju. Kako neoriginalno 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 (urejano) V vsem se motiš, ajde v veliki večini. Ne vem kako ti naj povem. A ti ni še jasno, da ne morem jaz prepričat tebe v nič, ti pa mene ne? Ali pač vi nas, mi vas... tako politika laufa povsod. Za mene je pasji drek vse kar je Janša naredil, za tebe pa pač vsi ostali... Mislim, kakorkoli obrneš - niso zlati, so pa doktori znanosti za prejšnje. 1. oktober 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
Dog Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Kruz reče pred 1 minuto: a produkt dela, na koncu kot denar, ni od delavca, ampak lastnika produkcijskih sredstev. Delodajalčev "delež" ne pride z nebes ; Ljubček, delavčev delež (plača) tudi ne pride z nebes. Seveda da gre profit lastniku "produkcijskih sredstev" (že po tej frazi, mi je jasno s kom se pogovarjam, ampak okej ). Komu pa naj bi šlo? A delavcem? Se pravi, jaz začnem biznis iz nič, posvetim 3029349 let svojega življenja in prostega časa tej misiji, zakreditiram se, vložim še lasten keš in celotno premoženje in mi celo v drugem poskusu uspe, nakar zaposlim 10 ljudi in zdaj bom delil svoj profit enakopravno z 10 random folka, ki jih do včeraj sploh poznal nisem? Ne vem, mogoče česa ne razumem Po povedanem sklepam, da imaš že praktične izkušnje v organiziranju posla, oziroma naj bo po tvoje starošolsko - "produkcije", in ste s tovariši uspešni. Lahko poveš kaj več o svojih izkušnjah vodenja produkcijskih sredstev () in deljenju dobička? Kako se sprejemajo odločitve, a demokratično, kot pri piratskih barkačah? Navedek Povezava do prispevka
rezultantar Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 BuDi reče pred 6 urami: Danes druga runda narodne borbe v ZD Slovenska Bistrica. Vrsta za vpis ginekologa, potem, ko je prejšnji ušel v Avstrijo. Vrsta se vije od zunaj, potem pa kot kača skozi tri nadstropja. Starejše ženske, nosečnice, invalidke... Notri je bojda prišlo skoraj do pretepa, ker je nek redar kar sredi hodnika postavil mizo in nekatere spustil naprej. Iz vrste je nastal balkanski kaos, kjer se ženske rinejo, prepirajo in silijo naprej. Nekatere ženske so kot včeraj pred vrati stražile že ob treh zjutraj. Ob sedmih je bila vrsta že zunaj ZD in potem skozi vsa tri nadstropja napolnjeni hodniki - včeraj je bil vpis v pritličju. Danes so ga očitno dali v tretje nadstropje, da se vrsta ne bi videla ven. "Ljudje v Gazi Sloveniji obstajajo, ne pa živijo, edino, česar se zavedajo, je, da bo jutri še slabše," je opozoril. Navedek Povezava do prispevka
BuDi Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 (urejano) Cene hrane: O domnevnih oderuhih in dobičkarjih še vedno ni niti sledu Premier Robert Golob je ob prvi obletnici vlade maja 2023 pompozno napovedal projekt spremljanja cen hrane. »Ugotovili bomo, kdo v verigi oskrbe s hrano ima neupravičene dobičke in kdo oderuške marže,« je dejal. A iz tega (še) ni bilo nič. https://www.dnevnik.si/novice/slovenija/o-domnevnih-oderuhih-in-dobickarjih-se-vedno-ni-niti-sledu-2695013/ 2. oktober 2024 uredilo bitje BuDi Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Haldim reče pred 19 urami: Jah saj lahko napišeš kje se motim. Desničarji, janšisti, trstenjakova, svečkarji, koprive, fašisti, nacisti, ... Ko zmanjka argumentov vstavi poljubno besedo in začni žaljenje na osebnem nivoju. Kako neoriginalno . Mislim da je čas, da greš spet aretirati nekaj 15 letnikov. 1 Navedek Povezava do prispevka
Haldim Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Itak, dajmo spet na osebni nivo ko zmanjka argumentov Beden si Sploh pa ne vem zakaj se prerekam z nekom ki ima množičnega morilca kot profilno sliko. In zakaj se to tolerira?? Dej, si bom jaz dal Rupnika ... 2 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 (urejano) Haldim reče pred 2 urama: Itak, dajmo spet na osebni nivo ko zmanjka argumentov Beden si Sploh pa ne vem zakaj se prerekam z nekom ki ima množičnega morilca kot profilno sliko. In zakaj se to tolerira?? Dej, si bom jaz dal Rupnika ... Ja kakšne argumente pa bi dal človeku, ki samo trola in ponuja lepljenke? Višje pa sem dal konkreten seznam dosežkov te vlade, ki so daleč največji od Drnovška dalje in pod katerega si bil sposoben dat samo en smajli in potem neberljivo lepljeno, nisi pa ponudil dodatne razlage tiste čreve. 2. oktober 2024 uredilo bitje Kruz 1 Navedek Povezava do prispevka
Haldim Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Ne vem kje sem trolal, razen če se je spremenila definicija trolanja? Če te pa moti format odgovora na tvoj post in ne sami odgovori pol se pa res nimamo o čem pogovarjat. Še smajli: Navedek Povezava do prispevka
SpankMeDaddy Objavljeno včeraj ob 04:59 Share Objavljeno včeraj ob 04:59 Imaš ljudi, ki so vložili desetletje v gradnjo hiše, naredili vse prav, imeli kako smolo pa ostali brez nje. Potem imaš pa ljudi, ki so prvo zajebali in jo zgradili na poplavnem območju, potem pa še enkrat zajebali, ker je niso dovolj zavarovali. Taki dobijo streho nad glavo, novo hišo pa ob svojem času. Da bi jim država zgradila novo hišo v ekspresnem času bi bilo absurdno pa tudi krivično do ostalih. So tudi bolj bogi ljudje od njih, ki so manj zajebali v lajfu. Zato tudi očitek vladi zakaj jim še ni zgradila novih hiš izpade kot trolanje. Toliko bolj, ko se spomniš, da prejšnja vlada v enakem času ni bila zmožna sproducirati enega seznama ljudi, ga sortirati po starosti pa jim poslati vabila na cepljenje. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.