Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

Kako se kaj soočate z nostalgijo? Vas pogosto popade, kakšne imate ob tem občutke? Česa se najraje spominjate, ob čem se vam prikrade solzica v oči in ob čem smeh na lica? A v vas zbuja v glavnem pozitivna ali negativna čustva?

 

Jz sm redno nostalgičen, večinoma in a good way, gledam stare fotke, filmčke, spominjam se srednješolskih in zgodnje faksovskih zajebancij in se večinoma ob tem kr dobr počutim, ampak včasih mam pa tud kr blue momente, pač tisto klasično občutenje ko je nekaj bilo in veš da tega nikoli več ne bo. Največkrat je to povezan z nekimi druženji in razmerji, prijateljskimi pa tud ljubezenskimi. Ta slednja mi sploh večinoma priključejo zadrežno stanje ker se spominjam kera budala sem bil, ampak ob nekaterim mi je pa tud prov tko: "Ah...dobr je blo". Včasih je tud kej povezan s špili, ampak pr špilih je nekak lažji, ker dokaj brez težav zaženeš kako staro igro ob katerih veš da si nekoč užival in je potem vedno presenečenje, a ti bo zdej še vedno tok hudo in večinoma ti ni, ampak ob nekaterih je pa sam tko k da bil 10 let mlajši. Ampak pri ostalih življenskih eventih je pa pač to vračanje v preteklost nemogoče. 

 

V glavnm, staranje ni tok bed, ampak včasih si pa res rečem. Mamu jebem, kje je zdej ta time machine da mal podoživim tole. Ampak ne vem pa a bi kej spremenu. A vi bi? 

 

Povezava do prispevka

Včasih na srednjo šolo. Samo potem gledam big pikčr, si snamem roza očala in pridem back to reality. Sicer ni dobro (preveč) razmišljati o preteklosti, ker v večini primerov ti ostanejo samo dobri spomini in to je potem recept za depro.

uredilo bitje Waslich
Povezava do prispevka

Z nostalgijo je jeba, ker se spominjamo vglavnem samo lepih stvari. In, mogoče, kot pravi rek, ko preteče nekaj vode, tudi grde/slabe stvari niso tako strašne, kot so se nam zdele v momentu, ko so se dogajale. Lepo se je spomnit, ampak je boljše živet za sedaj.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...