Skoči na vsebino

Formula 1 S2023


OBELIX

Priporočeni prispevki

B-Magic reče pred 18 minutami:

Bravo LEC! Morm priznat, da dirka ni bla slaba. Se je kr dogajalo :) 

also:

 

IMG_6212.jpeg

kaj se je dogajalo? DRS umetna prehitevanja brez bistvene napetosti ker je itak prvenstvo odločeno, dva DNF-ja zaradi engine problems, norrisov crash in par kontaktov kjer je letlo neki karbonskih vlaken. Še sam verstappen je dejal da je dirka nepotrebna. Tako porazne sezone kot je letos, že dolgo nisem gledal. Danes je na srečo še Macau GP. 

Povezava do prispevka
seattle reče pred 8 urami:

Propsi

 

Fani F1 smo lahko le veseli da ima Max tak pogled na situacijo. Večkrat je izjavil da ga glamur v F1 ne privlači, bistvena je konkurenca in koliko si ti konkurenčen. Ko se mu ne bo več dalo furat F1 (oziroma ko ne bo imel več konkurenčnega bolida) bo pomoje kaj hitro šel dirkat endurance in se tudi bolj posvetil sim racingu, za katerega je velik promotor. Nimam nič proti Hamiltonu, vendar pri njem se vidi, da uživa v glamorju in tem kar je F1 postala, medtem ko Max gleda na situacijo drugače, bolj s strani hardcore fana, ki je gledal bitke prejšnjih generacij in se verjetno zaveda, da trenutna masa casual enjoyerjev F1 - influencerjev (ki pridejo na event bolj zaradi žura z djem) ne bo obstala na long term. 

 

Spodnji intervju je meni zelo zanimiv, predvsem od 2:05 cca. naprej: 

 

uredilo bitje Chris
Povezava do prispevka

Ko Max postane ambasador tradicije športa, v njegovi čisti obliki, potem veš, da je Liberty zabluzil na polno s komercializacijo športa. Kudos Maxu za trezen pogled na situacijo, res ne rabimo ne Miamija, ne Vegasa in ne petnajst dirk pri šejkih na sezono. Če bi zmanjšali format nazaj na 18-20 dirk, ne bi bilo popolnoma nič narobe.

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...