fric Objavljeno 23. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 23. marec 2023 Vučko3 reče pred 35 minutami: Velika šansa, da tudi Nioh ne bo zate, ker je combat točno taki kot v Wo Longu, razen deflecta. Je pa 50 drugih mehanik. Nioh me je vedno odbil z nekim stance načini. Tu, če si igral sekira pokapiraš boj v par sekundah in gasa. Magije se nisem posluževal, ker pač mi je zapolnila tist bar. V boss bojih sem sem pa tja uporabil divine beast to je pa to. Kot je že nekdo zapisal špil ni nič več kot igra, ki zapolni praznino do naslednje souls igre. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 Ne vem, več stvari uporabljaš, bolj je zabavno. Zato mi je tudi Nioh všeč, ker imaš toliko opcij in čisto vsaka je uporabna. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 Ah ok, torej jebeš to. Že v Elden Ringu sm rabu kr dolg cajta, da sm šel ven iz cone udobja Mogoče boljše da namesto Nioh 2 se končno v Bloodbornu naučim uporabljat parry Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 fric reče pred 2 urama: Nioh me je vedno odbil z nekim stance načini. Tu, če si igral sekira pokapiraš boj v par sekundah in gasa. Magije se nisem posluževal, ker pač mi je zapolnila tist bar. V boss bojih sem sem pa tja uporabil divine beast to je pa to. Kot je že nekdo zapisal špil ni nič več kot igra, ki zapolni praznino do naslednje souls igre. Jaz sem 90% časa igral v mid stance Preveč tehnično zahtevni borilni sistemi niso zame zato tud je bil tud Street fighter 2 edina pretepačina ki sem jo obvladal dovolj dobro da sem lahko veliko zastonj igral na nazorjevi. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 Jaz sem gledal folk ko je špilal skos v high stance celo igro in sem se jokal in drl zraven na youtube Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 Kakšno menjavanje stancov lol Saj nisem irl ninđa, da to uspevam tajmat. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 Če bi jaz na tak način špilal Nioh/MH/From igre, bi jih stran fukno po 2 urah. Res pa je, da ne špilam velik, če pa že grem igrat take pošasti, pa se tudi naučim mehanik. Posledično mi je igra bolj zabavna. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 3. julij 2023 Share Objavljeno 3. julij 2023 Ouch. To je to, ko greš poenostavljat in poneumljat dober sistem. Škoda res, ker ravno v tem segmentu je Nioh bil biser, sploh dvojka. Sem imel v planu počakat vse 3 DLCje, da sprimem za igro, ma če ne bo konkretnih izboljšav bom kar preskočil ali pa sprobal tisti FF spin off. Ah well, dajmo čakat na Nioh3. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. julij 2023 Share Objavljeno 3. julij 2023 Ma meni je bilo logicno, da bo endgame drek. Itak je manj vsega, enemiji niso niti priblizno tko zabavni kot v Niohu itd Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.