Gatsu Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 (urejano) Vučko3 reče pred 33 minutami: Ne vem kak je v Wolongu, ampak v Niohu je bil dobesedno točno taki skok, prides v NG+ in si mrtev instantno, dokler ne lootaš prvi divine gear. Pa ne mrtev od šefa, navadni mobi so me oneshottali. Mrbit če si imel cote na seb. Že medium armor je bil ok za začet višjo težavnost. S tem da kle v Wo Long sploh ne vem kako je z itemizacijo v NG+ ker na normal levelaš do +9 in fašeš trofejo za max upgrade, čekiral pa priznam še nisem ker bom itak zdej igral Hogwarts Legacy. Na hitro pogooglal in najdu tole kar je imo totalno razočaranje. Defense/dmg je namreč vsaj med itemi od 1 do 4 zvezdic popolnoma enak se prav dobiš samo en dodaten stat na gearu z 5. star opremo verjetno... Navedek Enemies will hit much harder on this new difficulty, so maxing out your 4-star gear and having a solid build will be of vital importance if you want to tackle the whole campaign again. Otherwise, not much changes besides the addition of 5-star gear, which can be periodically found in chests or dropped by enemies. Coming by this highest tier of gear won't be common, so you may need to grind certain missions or bosses for chances at scoring specific pieces that would help your build. 9. marec 2023 uredilo bitje Gatsu Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 GATSU: a ti sploh delaš 8-9 ur tko kot vsi ostali? Od kje ti čas za to drkanje iger? Sprašujem za frienda. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 Gatsu reče Dne, 6. 3. 2023 at 12:32: Rise of Ronin bo pa open world baje. Upam da to ne bo Nioh type game ker Ghost of Tsushima mi je dolgčas, tole pa tud mal prečudno za moj okus Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 Ma verjetno bo mix fun in ne prevec tezkega combata in GoT open worlda. Ampak ne vem kak so Team ninja sposobni glede open world igric. Je kar huda sprememba od vecinoma linearnih zadev. Če delajo linearne igre jih dober combat vleče ven, če pa zajebejo open world, dober combat ne bo dovolj. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 12. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 12. marec 2023 LUBU padel. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 Cel dan že v pisarni tole poslušam in se pripravljam na Wo Long. Bom kar na novo začel, z dozo predznanja Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 fak dis šit demo...prvega bossa ne morem Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 Prva faza je ez mode. Druga fazo pa končaš čim nafilaš divine beast meter in sprožiš trikotnik + krogec. Seveda je to komot spregledat in pol crkuješ dokler ga ne skineš propisno al pa končno registriraš slepca ki ti skos tupi kaj moraš narest Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 nismo vsi GATSU Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 Ne ne, prva faza je res easy, dokler ga konstantno napadaš, bo stunlocked več ali manj skoz, takoj ko bos deflect pravilno vsekal, bo izi pizi. Sej smo vsi najebal tukaj, brez skrbi Lahko ti pa povem, da je naslednjih par bossev dejansko izi Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 14. marec 2023 Share Objavljeno 14. marec 2023 Igral ene 3 ure, men je res dolgocasno. Nioh mi je bil top ship tole pa meh. Pa Prompt za crit parry je res neumen, move set je prevec flamboyant, vse se bliska in vrti....nevem mogoce mi sam setting ne pase. Osebno preferiram Jap nad kitajsko tko da mi tole res ne potegne. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 14. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 14. marec 2023 Gatsu reče pred 3 urami: Prva faza je ez mode. Druga fazo pa končaš čim nafilaš divine beast meter in sprožiš trikotnik + krogec. Seveda je to komot spregledat in pol crkuješ dokler ga ne skineš propisno al pa končno registriraš slepca ki ti skos tupi kaj moraš narest Čak kaj pri prvem bossu imaš že divine beast? Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 Poast bom začel z JEBEMUMATER, Team Ninja! Zaposlenim bi namenil 2 uri dnevno ogledov FROM lokacij v igricah, sedi dol, delaj zapiske, idi domov in sanjaj o tem, manifestiraj, rodi, stvori. Samo to jim manjka, da je špil odličen. Vzeli so že dodelan combat, ga spremenili, in je SPET odličen. Ampak level design ljudje moji. Jaz vem, da nimam orientacije niti malo IRL ali v igricah, tle sem pa skoz zgubljen in backtrackam ko zmešan včasih Sicer pa, igrica je super, če odmislim tupave lokacije. Spet sem, kot v Nioh, pado v statse in številke. Meni je to fun Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 16. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 16. marec 2023 Vučko3 reče pred 4 urami: Poast bom začel z JEBEMUMATER, Team Ninja! Zaposlenim bi namenil 2 uri dnevno ogledov FROM lokacij v igricah, sedi dol, delaj zapiske, idi domov in sanjaj o tem, manifestiraj, rodi, stvori. Samo to jim manjka, da je špil odličen. Vzeli so že dodelan combat, ga spremenili, in je SPET odličen. Ampak level design ljudje moji. Jaz vem, da nimam orientacije niti malo IRL ali v igricah, tle sem pa skoz zgubljen in backtrackam ko zmešan včasih Sicer pa, igrica je super, če odmislim tupave lokacije. Spet sem, kot v Nioh, pado v statse in številke. Meni je to fun +1 Lokacije so res iste bojno polje, no mans land, požgana vas, malo manj požgana vas, trdnjava, uničena trdnjava, požgana trdnjava... Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 16. marec 2023 Share Objavljeno 16. marec 2023 Meh, sem si kar mislil. Pass... Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Lu Bu prvi ki me bo prisilil, da upgradam armor carski fajt 2 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 17. marec 2023 Share Objavljeno 17. marec 2023 Danes probal demo. Kot sem si mislil, poceni kopija Sekiro. Lik pa lesen. Deset minut je bilo dovolj, da je šlo v izbris in pozabo. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 18. marec 2023 Share Objavljeno 18. marec 2023 Ej Gogy ziher si kul clovek, sam ne seri no. Sicer pa, Lu Bu je razturacina, svical sem ko svinja na koncu. Tale igra je res kot be BB82 reko, dobra je za koga je 3 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. marec 2023 Share Objavljeno 21. marec 2023 Skoraj sem na koncu, vsaj zdi se mi po urah in zgodbi. Moje mnenje je deljeno. Po eni strani je fenomenalna, ko čisto vse funkcionira, kot so devi nameravali, po drugi strani pa marsikaj razpade v sekundi. Ne vem zakaj točno, ampak včasih char sploh ne reagira ko stisnem heal, ali karkoli shranjeno pod to tipko, kar te v teh igrah stane lajfa. O level designu sploh ne bom zgubljal besed, 50% je grozno, ostalo je ali srednja žalost ali nekaj osnovnega. Različnih nasprotnikov, demonov, ljudi je za tako igro premalo. Težavnost v igri konstantno skače, od super izi do zajebanih, brez smisla, ideje, vzorcev. Naletim na kak level, spucam ga v 10min, pridem do bossa, ga uničim, in mi deluje ali nedokončan ali grozno slab/nezahteven/tam je ker mora bit tam. V bistvu cela igra izpade kot nedokončana, kot nekaj, kar so dali ven, glih toliko, da zapolni praznino. To je iz moje perspektive, jaz obozujem Nioh serijo, Nioh 2 je pri meni ena izmed najboljših, najbolj zabavnih igric sploh. In mi je res bedno, da je Wo Long izpadel taki kot je. Po drugi strani, je spet ogromno odličnih stvari v tej igri, predvsem pristop combatu, kako je izpeljan, kako noro tekoči in naraven se zdi. Niti sekunde dolgčasa ni. Meni je tudi zgodba kot zgodba všeč, ker sem jo spoznal tudi izven igre, je pa način pripovedovanja zgodbe tipičen Team Ninja način, precej clusterfuckish, še posebej za ljudi ki nimajo pojma o tem delu zgodovine. Da povzamem vse kar sem napisal, še enkrat BB82 hvala, igra absolutno spada v kategorijo "dobro je za koga je". Za Nioh fene bo super zadovoljiva, kot neko vmesno obdobje, do naslednje dodelane soulslike igre. Moja ocena, če ocenjujem v rangu soulslike iger, je nekje 7/10. Predvsem ker fun factor je še vedno močan kljub vsem napakam. Je pa občutek pomanjkanja v nekaterih segmentih zelo opazen. Spoiler (instaliral sem Nioh 2 spet) 4 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 21. marec 2023 Share Objavljeno 21. marec 2023 Se pravi, TLDR... Gogy reče Dne, 18. 3. 2023 at 0:55: Danes probal demo. Kot sem si mislil, poceni kopija Sekiro. Lik pa lesen. Deset minut je bilo dovolj, da je šlo v izbris in pozabo. 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 21. marec 2023 Share Objavljeno 21. marec 2023 Veš uno, ko folk na Facebooku lajka lastno objavo? No, to. 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 21. marec 2023 Share Objavljeno 21. marec 2023 (urejano) bitsurugi reče pred 14 minutami: Veš uno, ko je folk na Facebooku Jaz sem se že tukaj začel smejati. 21. marec 2023 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 21. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 21. marec 2023 Vučko3 reče pred 9 urami: Da povzamem vse kar sem napisal, še enkrat BB82 hvala, igra absolutno spada v kategorijo "dobro je za koga je". Za Nioh fene bo super zadovoljiva, kot neko vmesno obdobje, do naslednje dodelane soulslike igre. Ta špil je točno to. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 https://streamable.com/j9zwmo Tako zgleda precej kul fajt v Wo Longu. Zdaj pa to primerjajmo s tistim Lies of P fajtom 3 Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 To je zato, ker si otročji po duši in ti je všeč to skakanje raznoraznih barv po ekranu 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 22. marec 2023 Share Objavljeno 22. marec 2023 Kot dolgoletni ljubitelj borilnih vescin, hitrega in flashy combata ter japonske in kitajske mitologije, JA! Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 Vučko3 reče pred 11 urami: https://streamable.com/j9zwmo Tako zgleda precej kul fajt v Wo Longu. Zdaj pa to primerjajmo s tistim Lies of P fajtom zdej končno vem kako se počutijo tisti, ki jim ni jasno kaj se dogaja med fajti v Doti/LOLu Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 Ne vem kak je v doti/lolu, ampak tukaj je dokaj razvidno kaj se dogaja Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 Sej izgleda fajn, ampak vem, da tole ni zame. Elden Ring gre, God of War Ragnarok gre, tole mi pa izgleda čist prehitro in se mi zdi škoda dat keš. Bom pa samo zarad tebe probal Nioh 2, da bom vsaj probal na lastno pest. Sem probal Wo Long demo pa me ni povleklo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. marec 2023 Share Objavljeno 23. marec 2023 Velika šansa, da tudi Nioh ne bo zate, ker je combat točno taki kot v Wo Longu, razen deflecta. Je pa 50 drugih mehanik. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.