fric Objavljeno 5. marec 2023 Share Objavljeno 5. marec 2023 Wo Long: Fallen Dynasty is an action-role playing video game developed by Team Ninja and published by Koei Tecmo. The game was released on March 3, 2023 on PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One and Xbox Series X/S. Naj ima špil svojo temo.Moderatorji naj pa poste iz NIoh 2 teme premaknejo. 1 Navedek Povezava do prispevka
foker Objavljeno 5. marec 2023 Share Objavljeno 5. marec 2023 Nujno dat na SSd na pcju,.. ker čakaš pol ure za vsako pizdarijo,.. drugače pa za to kako zgleda bi pričakoval veliko boljši performance,.. S časom mislim da mi bo celo bolj dogajal kot nioh 2,.. ker ta mehanika pozitivno negativne energije in res super odpustljiv deflect timing,.. je zelo zabaven,.. Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 5. marec 2023 Share Objavljeno 5. marec 2023 To je potrebno tako izpostavljati? Meni je nepredstavljivo, da bi v letu 2023 sploh kdorkoli uporabljal za igre in programe karkoli drugega kot SSD. HDD samo kak arhiv zadev. Kaj ti dejansko uporabljaš HDD še za igre? 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 5. marec 2023 Share Objavljeno 5. marec 2023 tomazek reče pred 24 minutami: Meni je nepredstavljivo, da bi v letu 2023 sploh kdorkoli uporabljal za igre in programe karkoli drugega kot SSD. Hja, glej.. Jaz recimo imam majhnega in moram še kako paziti kaj namestim gor in kaj ne. 4 Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 5. marec 2023 Share Objavljeno 5. marec 2023 DaCapo reče Pravkar: Hja, glej.. Jaz recimo imam majhnega in moram še kako paziti kaj namestim gor in kaj ne. O tem ne vem nič, to je med tabo in tvojo partnerko. 6 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 5. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 5. marec 2023 DaCapo reče pred 51 minutami: Hja, glej.. Jaz recimo imam majhnega in moram še kako paziti kaj namestim gor in kaj ne. DaCapo knew what he was doing. 1 Navedek Povezava do prispevka
foker Objavljeno 5. marec 2023 Share Objavljeno 5. marec 2023 (urejano) ne vem ,.. mi se zdi kar standarndo da se ima stvari na mehanskih diskih ,.. kdo daje vsa jajca na 200Evrske diske,.. sorry ni ,.. 2TB spodoben disk je pri meni poln v dveh tednih. Da sem pa na to opozoril je pač ,.. do zdaj nisem še videl takega časa zasmrt nikjer,.. ali za iti v main meni iz špila,.. praktično lovda dve minuti al neki. 5. marec 2023 uredilo bitje foker 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 5. marec 2023 Share Objavljeno 5. marec 2023 (urejano) Hdd je storage. Iger ki jih igraš se pa nanj ne daja že več ko 10 let lol.. 5. marec 2023 uredilo bitje Gatsu Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 5. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 5. marec 2023 Kako se zdaj to igra s pomočniki ali brez? Navedek Povezava do prispevka
foker Objavljeno 5. marec 2023 Share Objavljeno 5. marec 2023 Gatsu reče pred 1 uro: Hdd je storage. Iger ki jih igraš se pa nanj ne daja že več ko 10 let lol.. Do zdaj mi je vedno dol viselo če nekaj časa stvar lovda,..Zlast ker eni igramo pač 20 Stvari in več na mesec,.. nekako ni v navadi imeti čisto vse inštalirano na ssd,..,.. ampak ko je 3 minute za v main meni iz igre pridt je pa adijo pamet,.. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 (urejano) Lol napačen thread, nvm. 6. marec 2023 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 fukači svinj, kakšen vam je zdej Longo Vučić? Poka po faci ali smrdi po dreku? Kak vam je VS Nioh (2), boljši al slapši? Ali so v igrici letala? Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 foker reče pred 12 urami: Do zdaj mi je vedno dol viselo če nekaj časa stvar lovda,..Zlast ker eni igramo pač 20 Stvari in več na mesec,.. nekako ni v navadi imeti čisto vse inštalirano na ssd,..,.. ampak ko je 3 minute za v main meni iz igre pridt je pa adijo pamet,.. 20 stvari na mesec igraš? WTF? Jaz sem prvi SSD kupil ko je bil 60gb 250€ in je bil zelo hitro premajhen za Winse + WoW tak da sem moral kupit še enga da sem imel pol 120GB Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 Men je kul špilčič. Pač Nioh brez stamine z Sekiro like parry mehaniko. Itemizacije je enaka ko v Nioh s tem da so totalno zafukal ker je res težko razbrat katera oprema je set item ker nima posebne barve... Ampak v NG je to pomoje čist brez pomena imo ker je sam važn da upgrejdaš sprot in je. Težavnostna krivulja je pa all over the place. Vsi human šefi so zafukani k prasica in jebeš ježa dokler jih v nulo ne naštudiraš. Me zanima kolk si vas bo zobe polomil na modelu z imenom Lu Bu Jaz sem ga ponavljal verjetno večkrat ko vse šefe v obeh Nioh igrah. Pa en sidemission imam kjer fašeš gank squad treh named humanov hkrat ki te zergajo ko prasica, mečejo bombe, castajo spelle ni da ni... Po 10+ poskusih reku fuck it in bom pršu nazaj ko bom mal bolj zlevelan. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 (urejano) Torej je gameplay loop isti kot pri Nioh? Misije na istih mapah z različno postavitvijo checkpointiv in enemyjev? 6. marec 2023 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 ke_kit reče pred 42 minutami: Torej je gameplay loop isti kot pri Nioh? Misije na istih mapah z različno postavitvijo checkpointiv in enemyjev? Upam, da ne... lahko kdo to potrdi? Sam še nisem uspel sprobati. Ta monotonost ponavljajočih map mi je bila res kar bedna. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 @ke_kit @tomazek A se vama kdaj zgodi, da se sedita doma na kavču, pomislita, da bi kako pivo spila (ali kaj drugega), se pa zavedata, da v hladilniku ni nič kar bi vama bilo všeč. Kljub temu pa hodita do hladilnika vsakih 5 minut preverit, mogoče pa je kaj? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 Če sem čisto iskren, nisem najbolje razumel primerjave. Dejansko iz radovednosti sprašujem ali so kaj rehashali koncept, al je povsem enak kot prej. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 (urejano) ke_kit reče pred 59 minutami: Torej je gameplay loop isti kot pri Nioh? Misije na istih mapah z različno postavitvijo checkpointiv in enemyjev? Tako kot v Nioh je story mission unikatna mapa, submission pa na delu story missiona. Zanimivo je da so nalagalni časi malenkost daljši kot v Nioh igrah čeprav je engine imo enak ker vizuelno je še vedno ista pašta. Rise of Ronin bo pa open world baje. 6. marec 2023 uredilo bitje Gatsu 1 Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 Tudi jaz nisem razumel namiga Vučka Explain for boomers... Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 Po moje je tale tema hladilnik, midva se pa vračava gledat ali je kej dobrega, čeprav točno veva, da bo za kakršnokoli spremembo treba iti v trgovino (še iščem ustrezno metaforo). 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 (urejano) Team ninja dela level design (pomanjkanje level designa) isto od Nioh 1 že skos, ne pricakujta izboljšav tukaj, ker jih ni Vsaj jaz ne vidim nekih sprememb drugače, carski combat spet. Zgodba je odlično vmeščena v ta del zgodovine, ful je dobro, če imaš malo predznanja. Vse ostalo...team ninja pač 6. marec 2023 uredilo bitje Vučko3 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 ke_kit reče pred 1 minuto: Po moje je tale tema hladilnik, midva se pa vračava gledat ali je kej dobrega, čeprav točno veva, da bo za kakršnokoli spremembo treba iti v trgovino (še iščem ustrezno metaforo). clap clap, my friend 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 Navedek Wo Long Players Are Struggling To Get Past The First Boss Baptism by fire, or in this case, a giant spiked mace Hehehehe očitno res true Nioh experience Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 6. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 6. marec 2023 When I finally beat him and realized there was a second wave of the fight, I Uninstalled the game lol 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 7. marec 2023 Share Objavljeno 7. marec 2023 fric reče pred 9 urami: When I finally beat him and realized there was a second wave of the fight, I Uninstalled the game lol Ajd če ne prideš čez prvo fazo pol pa res nima smisla igrat naprej... Sam to verjetno pomen da hočeš igrat igro tko ko Nioh kar je pa pretty much nemogoče. Parry je dobesedno obvezna mehanika tukaj in dejansko se ne da dodgat skor nič ker imaš takoj nafilan stagger meter oz negative spirit. Včer sem bil res vesel ko zajla ko sem šefa ki me je dan prej lomil ko prasca fasal še enkrat v še močnejši izvedbi in seveda me je spet lomil ko prasca... Itak imate demo na voljo in probajte igro. Imaš prvi dve stopnji in če vam bo igra kliknila boste užival ker combat je res fun sploh ko prideš v ritem. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 7. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 7. marec 2023 Gatsu reče pred 2 urama: Ajd če ne prideš čez prvo fazo pol pa res nima smisla igrat naprej... Sam to verjetno pomen da hočeš igrat igro tko ko Nioh kar je pa pretty much nemogoče. Parry je dobesedno obvezna mehanika tukaj in dejansko se ne da dodgat skor nič ker imaš takoj nafilan stagger meter oz negative spirit. Včer sem bil res vesel ko zajla ko sem šefa ki me je dan prej lomil ko prasca fasal še enkrat v še močnejši izvedbi in seveda me je spet lomil ko prasca... Itak imate demo na voljo in probajte igro. Imaš prvi dve stopnji in če vam bo igra kliknila boste užival ker combat je res fun sploh ko prideš v ritem. Včeraj prišel do Zhang Bao. Model se teleportira po prostoru, sem na hiter dobil prebliske na Elden beast. Itak skoraj na dnu z lajfom se majster k meni teleportira in me odlomi. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 Končal igro z vsemi side misijami vred v cca 33 urah tako da dolžina je lih pravšnja. Probal prvo misijo v NG+ in ima šef tolk lajfa da dol padeš njegove specialke pa skor vse oneshotajo v drugi fazi lol... Tko da tole verjetno ne bom igral na višji težavnosti ker je skok v težavnosti čist prevelik napram Nioh igram... Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 9. marec 2023 Share Objavljeno 9. marec 2023 Ne vem kak je v Wolongu, ampak v Niohu je bil dobesedno točno taki skok, prides v NG+ in si mrtev instantno, dokler ne lootaš prvi divine gear. Pa ne mrtev od šefa, navadni mobi so me oneshottali. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.