erted45 Objavljeno 30. november 2021 Share Objavljeno 30. november 2021 Kako pa menite, da se bo prvenstvo izšlo? Osebno (močno) dvomim, da bo Nepo vzel Magnusu krono, glede na to, da Fabiju ni uspelo in pred njim Karjakinu... Navedek Povezava do prispevka
Vučko Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 apovsic reče pred 17 urami: V zadnjih 27 igrah je bilo 25 remijev (v klasičnem formatu), tako da bo zame vsak neremi (prijetno) presenečenje Skor kokr alpha zero vs stockfish, sami remiji z izredno visokim procentom tocnosti Vseeno so mi ble vse 4 partije zanimive, res nore priprave obeh. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ lynx Objavljeno 1. december 2021 Share Objavljeno 1. december 2021 2 Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Končno ena bolj zanimiva igra, pred 40-to potezo ko se podeli ekstra ura je imel Magnus ene 10s, Jan pa 5s Pa zadnjih 5 potez je eval bar skakal dor in gor kot nor, ne vem kdaj sem to nazadnje na svetovnem prvenstvu videl. Navedek Povezava do prispevka
Vučko Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Poka na polno res, nora partija. Ker stream drgac gledate? Jaz vecinoma chess 24 howell and co. Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Vučko reče pred 28 minutami: Poka na polno res, nora partija. Ker stream drgac gledate? Jaz vecinoma chess 24 howell and co. jaz kar ostajam pri polgar, čeprav je giri šel, zdaj je pa nek random indijec zraven 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 apovsic reče pred 47 minutami: jaz kar ostajam pri polgar, čeprav je giri šel, zdaj je pa nek random indijec zraven Tud kul stream ja, enkrat morm chess.com z Caruano gledat. Tuf Ivanchuk streama live na twitchu Bo ratal Magnusu stisnt zmago? Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Vučko reče pred 3 minutami: Bo ratal Magnusu stisnt zmago? jaz upam da bo, da gre potem Nepo v full Nepo mode 1 Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 ne me jebat kera igra 136 potez na koncu Navedek Povezava do prispevka
Vučko Objavljeno 3. december 2021 Share Objavljeno 3. december 2021 Legendarno! Kera partija, najprej rollercoaster od 10. poteze pol pa grind do konca Navedek Povezava do prispevka
Vučko Objavljeno 5. december 2021 Share Objavljeno 5. december 2021 Magnus back to back zmaga z belimi skoraj... Je prvenstvo ze odloceno? Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 5. december 2021 Share Objavljeno 5. december 2021 Vučko reče pred 2 urama: Magnus back to back zmaga z belimi skoraj... Je prvenstvo ze odloceno? IMO ja, dvomim da bo Magnus zapravil 2 pike prednosti Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ lynx Objavljeno 20. december 2021 Share Objavljeno 20. december 2021 "never resign" Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 30. januar 2022 Share Objavljeno 30. januar 2022 (urejano) Mater smrdim v šahu. Siguren sem, da bi se kot osnovnošolec zdaj v tem trenutku zmlel, ne samo premagal. Nič ne vidim, kot črni sploh ne znam parirat... Ima kdo kak res dober pdf/knjigo, da bi malo obrnil in vsaj malo napredoval? 30. januar 2022 uredilo bitje Mrhovinar Navedek Povezava do prispevka
🐖LordAo Objavljeno 5. september 2022 Share Objavljeno 5. september 2022 (urejano) ka si pa o tem mislimo, ki mangoose ne bo branil titule imo buuuu 5. september 2022 uredilo bitje Ao Ao Ao 1 Navedek Povezava do prispevka
🐖LordAo Objavljeno 5. september 2022 Share Objavljeno 5. september 2022 (urejano) in zdaj nova drama re: hans niemann @sinq cup 5. september 2022 uredilo bitje Ao Ao Ao 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 5. september 2022 Share Objavljeno 5. september 2022 Kako pa to igrate šah prek neta? Kako veš, da nasprotnik ne goljufa? Navedek Povezava do prispevka
🐖LordAo Objavljeno 5. september 2022 Share Objavljeno 5. september 2022 atomic reče pred 2 minutama: Kako pa to igrate šah prek neta? Kako veš, da nasprotnik ne goljufa? sitei to analizirajo, sam ce gulfas pametno verjetno precej nemogoce zaznat hitreji time controli pomagajo kle, k nima folk casa cheatat sicer pa vecina folka ne cheata, tko da vecino casa je vredu 1 Navedek Povezava do prispevka
ReV Objavljeno 6. september 2022 Share Objavljeno 6. september 2022 Igra kdo na chess.com? Dejte username povedat. Sem semi slab - christianpavuna je moj username. Navedek Povezava do prispevka
🐖LordAo Objavljeno 6. september 2022 Share Objavljeno 6. september 2022 ReV reče pred 1 uro: Igra kdo na chess.com? Dejte username povedat. Sem semi slab - christianpavuna je moj username. buu, lichess pls 1 1 Navedek Povezava do prispevka
🐖LordAo Objavljeno 20. september 2022 Share Objavljeno 20. september 2022 oof, the mangoose did it again delicious drama 1 Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 24. september 2022 Share Objavljeno 24. september 2022 Magnus vs indijski falafel 🥳 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.