Skoči na vsebino

[multi] Diablo serija al neki

Priporočeni prispevki

to je ze 15 kvartillion

katastrofa jaz ne vem max sem anredil par 100 billion pizda med 200 bilion in 15000T je kar razlika pizda od kje ta ekstra power

mah dobro ajde naj ti bo ze kli imas novo graficno

ce rabis kej golda al rune povej, jaz ne bom igral vec

drugace jih bom dal unemu penzijoniistu, ki ga poznam se iz d3 casov, ker je bolj bogi tip

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...

Kera katastrofa je pa kampanja od dodatka... Tamala skos nek čip-čirip čanta, en kup enga jokanja in jamranja prov fucking waste of time je cela zadeva tako zgodbovno kot kar se tiče gameplaya... Endgame zgleda bolj raznolik kot dosedaj, predvsem pozdravljam da za levelanje glyphov ne rabiš delat nightmare dungeonov. Samo itemizacija mi je še vedno boring as fuck in rokavice so še vedno problem... Spet pri paragon lvl 120 še nisem videl enih z +skill gor. Da pa to narolaš je pa očitno težje kot kadarkoli prej...

Povezava do prispevka

Sicer nisem šel gledat, mapak glede na to da tud ni subtitlov za ta chanting domnevam da je samo kup zvokov brez pomena da ni blo treba kvalitetnih tekstov pisat. 

Zdaj so celo sami ugotovil, da so paid expansioni malo nateg na suho, da bolj zgledajo kot ena paid sezona ko pa kaj druga in da bojo mogl za vnaprej za vse sezone posebi content delat samo za lastnike expansionov. 

Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 9 urami:

Evo za bitsuja malo za motivacijo

Screenshot_20241125_225755_Instagram.thumb.jpg.58d87e20bac1985583807f25a0658de0.jpg

Daj mi njegove šolde za gear, ki si ga je kupil za $$$ in $$$ za njegove minione, ki mu grindajo za dnar namesto njega, pa se lahko dajamo. Jaz lahko vsaj rečem, da sem z lastnimi prsti prišel do paragon 300, on tega ne more.

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 2 mesca kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...