AMF Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 (urejano) RELEASE DATE: ? 3. oktober 2021 uredilo bitje AMF 2 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Upam da bo za ps4pro ali ps5 Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 sm zelo skepticn glede d4 cinematic je hud, tak kot vsi ostali blizz cinematicsi, ampak kolk sm vidu gameplay pa bol slabo kaze ze to, da najprej 4 leta al kolk nic, pol pokazejo tisto zalost od gameplaya in potem "tell us what you want", mi pove da se jim ne sanja kaj morejo nardit kot fan diablo 1 in 2, upam da bojo skup spravli vsaj nekaj povprecnega, ampak ostajam zelo skepticen Navedek Povezava do prispevka
nimious Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pomoje se ni ravno za bati, da bomo še kdaj od blizza dobili rpg na nivoju Diabla 2 Navedek Povezava do prispevka
Gost Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Samo, da ne bo tak power creep, kot je postal D3. Cifre v biljone... Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Sigma Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Sem bil velik fan enke in dvojke in kmaj čakal trojko. Vse predstavitve ki so kazale kaj bo v trojki, kakšna grafika, kakšni boji, kakšni učinki, spelli, lastnosti characterjev, vse je zgledalo fantastično, cedile so se sline... Potem pa sem začel igrat in mi je bilo kot da igram nek povprečen generičen diablo klon. Dejansko me ni potegnilo. Mogoče je problem v meni da sem se naveličal teh iger, mogoče rabim malo več glbine kot samo pobesnelo klikanje, samo kaj ap vem, bomo videli štirko, se bom pustil presenetit. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Igral sem samo enko in jo obrnil z lokostrelko Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 Najbrž res težko pričakovat kaj več kot klon D3. Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 (urejano) Rumor: Diablo 2 remaster coming this year https://t.co/EBt7tofI8C 10. maj 2020 uredilo bitje Jude Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 glede na njihovo zadnjo remastered igrco bi znal z d2 dosec nov nivo smeti 1 Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 10. maj 2020 Share Objavljeno 10. maj 2020 upam da ne! Navedek Povezava do prispevka
nimious Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 Jah, glede na to kaj so nardil z warcraft 3jko... Blizzard že leta ni več to kar je bil včasih Navedek Povezava do prispevka
Spiralmind Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 D2 remasterja ne rabimo, za začetek bi bil dovolj že knof v b.net launcherju, za enostavno namestitev, ne pa da je treba telovadit z downloadom datotek, vnosom ključev in šele potem instalacijo. D4, cinematic je super, a gameplay po videnem vizuelno ne navduši, ok res niso veliko pokazali, a če bo vse sivo rjavo, no me gusta. Navedek Povezava do prispevka
Gost Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 Imo, ze ce naredijo to, kar so s originalnim Starcraftom. Ga dodajo na bnet + malo boljse teksture in podpora za widescreen. Ce bodo sli po poti W3 Reforged (dvomim, ker bi za to porabili veliko vec casa in denarja), lahko recemo samo RIP. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 ^this W3 reforged je dobesedno bruhica, D4 mi pa po videnem tudi ne diši kej preveč.... Navedek Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 (urejano) Paljo se ruga reče pred 1 uro: Ga dodajo na bnet + malo boljse teksture in podpora za widescreen. tu je problem če imajo sploh imajo izvirne high-res assete, verjetno ne 11. maj 2020 uredilo bitje maksi Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 maksi reče pred 1 uro: tu je problem če imajo sploh imajo izvirne high-res assete, verjetno ne izvirni asseti nikoli niso bli high-res Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 d2 remaster ne vem kako bodo hendlali za danasnje velike ekrane. k s spremembo resolucije tud vidno polje povecas in lahk enemije pol "dva ekran" vstran s spelli tolces. jzt pa mocno upam in sem tudi mnenja da bodo d4 nardili dejansko dober. da bodo spredvideli da tale infinite scaling sistem nima smisla in bodo sli mal back 2 the roots. Navedek Povezava do prispevka
MesarMate Objavljeno 15. maj 2020 Share Objavljeno 15. maj 2020 Kaj pa shared stash v D2 pa možnost delanja RW, ki so sicer ladder only na single player + balanciranje RW ki so čiz preveč OP: Enigma, Grief,... To bi blo pa preveč? Pa balanciranje melee klas... 1 Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 15. maj 2020 Share Objavljeno 15. maj 2020 d2 melee sorc ftw Navedek Povezava do prispevka
Gost Objavljeno 15. maj 2020 Share Objavljeno 15. maj 2020 MesarMate reče pred 8 urami: Kaj pa shared stash v D2 pa možnost delanja RW, ki so sicer ladder only na single player + balanciranje RW ki so čiz preveč OP: Enigma, Grief,... To bi blo pa preveč? Pa balanciranje melee klas... Dvomim, da bi sli kaj dost zadeve. Naj nekdo pogleda SC remaster, ce so kaj naknadno balansirali zadeve. Navedek Povezava do prispevka
MesarMate Objavljeno 15. maj 2020 Share Objavljeno 15. maj 2020 WinterThane reče pred 3 urami: d2 melee sorc ftw Ja no.. seveda se tle ne upoštevajo neki troll, bolano high budget buildi. Ko je ladder reset menda noben ni začel z Bear/melee soso... Takisto na single player, brez razširjenega/skupnega stasha ni sploh mogoče nardit tak build, kar je moj point... 1 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 15. maj 2020 Share Objavljeno 15. maj 2020 na single player mas itak te mode k ti shared stash omogocijo. drugace se mi runewordi ne zdijo tko zelo OP. treba je tud vedet, da ce si legit player zelo tezko prides do takih itemov. buildi tud niso tak problem zato ker ce pogledas kontekst v katerem obstajajo ni problem, da so predobri. ni greater riftov da bi folk jamral, da je nek build premocan. edino mogoce bi bilo treba ene builde malo pobuffat. ampak spet kje pol potegnes mejo med legit/troll buildi ki jih je treba buffat? edino kar je res annoying so meele klase k se scalajo z wpn dmg. to je d3 hotu resit in spektakularno failal imo. Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 15. maj 2020 Share Objavljeno 15. maj 2020 MesarMate reče pred 25 minutami: Ja no.. seveda se tle ne upoštevajo neki troll, bolano high budget buildi. Ko je ladder reset menda noben ni začel z Bear/melee soso... Takisto na single player, brez razširjenega/skupnega stasha ni sploh mogoče nardit tak build, kar je moj point... zakaj bi mogu met vse builde dostopne takoj v startu? Navedek Povezava do prispevka
lisicek Objavljeno 24. junij 2020 Share Objavljeno 24. junij 2020 vec tukj: https://blizzplanet.pl/diablo/pierwsze-zdjecia-rozpakowanej-figurki-lilith-z-diablo-4/ Navedek Povezava do prispevka
Kozu Objavljeno 24. junij 2020 Share Objavljeno 24. junij 2020 malo offtopic: je kdo obrnu Diablo 1 na kontroler in na miško? je kaka razlika v tezavnosti? Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 26. junij 2020 Share Objavljeno 26. junij 2020 no update https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23463858/diablo-iv-quarterly-update-june-2020 nic pretresljivega. zgleda dobro. se vedno odprta pomembna vprasanja glede likov in opreme. a oprema nardi lik al lik uporablja opremo - zame glavna distinkcija med d2 in d3. Navedek Povezava do prispevka
lisicek Objavljeno 29. junij 2020 Share Objavljeno 29. junij 2020 cooldown reduction yaaaaaay.... not Navedek Povezava do prispevka
MesarMate Objavljeno 1. julij 2020 Share Objavljeno 1. julij 2020 Mah določene stvari so izboljšal... Šminka špila je kul, ampak loot je pa v pizdi (tut če so določene izboljšave implementiral).. Loot je osnova tazga špila in če ta ne štima se vse sesuje. Za skille sicer obljubljajo da bojo še dodatno v bodoče objavl, sam dejansko mislm da lahko enostavn skill tree ( v stilu d2) nardijo, pa neb zajebal tolk k pa z lootom.. Spet grejo v crit% pa crit dmg%.. in kot da se z d3 niso nič naučil potem spet dajo neke legendary iteme ki enostavno dodajo nenormalne multiplikatorje dmga določenga skilla Tele prefixi in suffixi so čiz zgrešeni. P.S.:Zakaj je folk prfukjen pa se pali na visoke (neizgovorljive) številke dma.. Osebno bi mi blo velik bolj všeč da bi blo recimo 5000 dmg-a že tist "OMG kter dmg"... al pa še manj.. v D2 si lahko rekel za frozen orb k je delal 500 dmg-a, da je top sheet. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.