Skoči na vsebino

Masters of the Air


cin der

Priporočeni prispevki

Boris reče pred 40 minutami:

problem je ker niso razvili nobene zgodbe ampak samo napad in potem se vracajo v bazo. Zdej zgleda so sli v to zgodbo v belgiji in bo upam malo bolj zanimivo. Liki so katastrofa z izjemo modela k bruha 

ja lol no, ni to BoB, kjer je cela kompanija na potovanju od točke A do točke Hitler/konec vojne, ko bilbo na potovanju do mordorja; že sam zarad tega ma BoB blj zanimivo "strukturo", začetek sredino pa konec, tle tega pač ni

bi si pa res mogl namest tega zmislit eno boljšo rdečo nit kot jo pa gledamo zdaj

me res zanima kaka je kej knjiga

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...

Kera zalost, razocaranje leta. Season finale skor najbol dogocasen do zdej, komi cakal da bo konc.
Ok pogledal sem vsak del redno ampak komurkoli ki se ni gledal gladko svetujem da spusti.

Prvih par delov mi je se blo ko je bil bolj fokus na tem o cemer ma serija naslov, potem pa taborisce, kar je blo kr neki. Potem zacnejo z dvema ki bezita cez okupirano ozemlje in naslednji del sta kar naenkrat doma nazaj, jih niti ne pokaze vec lol.
Tuskage eskadriljo introducajo v predzadnjem delu, itak da je en checkmark pokljukan (sej vemo kaksen). Navigatorja, ki je bil se najbolj zapomnljiv skor takoj vrzejo v eno pisarnisko delo, nakar se njegova zgodba kr izgubi v nekih brezveznih dogodkih.
In pa zadnji del, Rosie je sestreljen sam zato da pac pokazejo skurjene zide, en kup ljudi v njemackoj 1944 kr zna anglesko, mustangi delajo nocne strafing rune, ameriski ujetniki komandirajo nacijem in pa za konec seveda se Amerika fuck yeah prizor z zastavo.

 

Boy im disappoint.

uredilo bitje seattle
Povezava do prispevka

Ni tako akcijski kot BoB ali Pacific ampak je pa v redu zgodba.

 

Težko bi bilo naredit serijo kjer je konstantna akcija, kljub temu da so bombardirali nemčijo non stop. Angleži ponoči, Američani podnevi in zaradi tega so imeli strahotne izgube kar bi v seriji pomenilo še več igralcev in bi bilo še manj razvoja likov. 

 

Kar se pa tiče komandiranja švabov iz strani tistega majorja. Za zapornike je skrbel luftwaffe in so jih tretirali veliko bolje kot bi jih SS. Na koncu vojne se jim je že gladko jebalo in v enem primeru, ki ni v seriji, so se zaporniki enostavno odločili, da bodo šli v drugo smer kot so jih vodili in švabi niso naredili nič

Povezava do prispevka

Jaz sem imel občutek, da ravno zgodbe sploh ni. Tko bolj nametane ene sekvence na kup, liki pa vsi od prvega do zadnjega nezanimivi. Lik ti lahko umre po 1 delu, pa ga vseeno lahko naredis zanimivega. Igra je bila res pod nivojem. Spomni se samo the last of us, in billa in franka, pa sta mela sam en del :D

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Gledu prvi del in mi je noro dober. Mi je ful d best gleat ta buildup do prve bitke. Sprva vsi neki navdušeni, potem pa realizacija kaj vojna je in na koncu streznitev.

 

PS: Kle berem kva folk piše.:blink: Jao! Pismo, a zdaj je vse kar ni na nivoju BoB-a že jajc? Pacifik je tut zelo dobra serija. In isto pri Šogunu, folk neki razočaran pa je čist proper serija. A una jajca od disney star wars nanizank pa gledajo in hvalijo kot da je ne vem kaj.

Povezava do prispevka
Ivan JJ reče Dne, 27. 3. 2024 at 0:22:

Men je kar vredu serija.

 

Je pa bolj primerljiv z Generation Kill kot pa The Pacific ali pa BoB.

 

Pa sej to je point da ni neke zgodbe, attrition v zraku je bil grozen.

 

Če je tako kot Generation Kill, pol mi bo noro dobro vse do konca.:)

Povezava do prispevka
Wallux reče Dne, 31. 3. 2024 at 22:27:

 

Če je tako kot Generation Kill, pol mi bo noro dobro vse do konca.:)

Generation Kill je imel doljše like in bolj duhovite dialoge, ne vem s kakšnim razlogom bi šel še enkrat pogledat Masters, v ničemur mi ne izstopa.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...