Skoči na vsebino

Fargo


Gogy

Priporočeni prispevki

Feget reče pred 4 minutami:

Kaj potem, prve tri sezone so cool, četrta sranje, peta pa potencialno za pogledat? Ali je bolje kar po tretji zaključit?

 

Meni je ta sezona super, ni boljša kot prva je pa daleč boljša kot 4ta, katere itak nisem do konca pogledal.

Povezava do prispevka

Jon Hamm je dejansko najbolj svetla točka 5. sezone ja. Še vedno lep, karizmatičen, dobro igra. Igralec mislim, lik mi je bil pa kr neki. Pač tak tipičen Netlix white male antagonist, sej drgačnih ne znajo delat.

 

kid666 reče pred 1 uro:

galko se hoče poistovetit z Jon Hamm likom, zato ni čudno da ga sproža, ker si v tej sezoni delajo norca iz te sorte kerlcev

 

Tako ja, wife beater bible thumper sem si želel biti od 7. leta dalje. Drži se topica al pa bodi tiho.

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Včeraj pogledal zadnja dva dela. Tudi meni je bila sezona dobra. Igralka taka kjut carska. Še nekako bolj izpostavi ta 'Galko wtf' relacijo med dominantnim mačo tipom in pupika ženščo ki ima obraz ko malo mače in se ti zdi da ne bi mravlje pohodila..:D

 

Jebiga, ne najdem slike pri ending credits :)

 

image.png.25c67c887458e8b2ebc388194d5d7a0e.png

uredilo bitje Gogy
Povezava do prispevka

Igralko, ki igra Dot sem prvič srečal v seriji Ted Lasso. Drugače pa je cenjena angleška igralka. Malce mi je žal za Dottinega moža. Seveda je jasno, da je tale sezona usmerjena čisto feministično/me too/ anti nasilje nad ženskami in je zato Dorothy kot lik nekakšen simbol iznajdljive ženske ampak sem upal, da se bo na koncu mož nekako izkazal. V smislu, da lahko nekaj narediš za zaščititi svoje ljube tudi, če nisi toksični wannabe macho obseden s statusom. So pa odločili,  da ga naredijo za povsem pasivnega in tudi kar neumnega. Škoda,  ker je njegov lik imel ogromen potencial, da nas preseneti. Ampak očitno so imeli drugo prioriteto. Zadnji del zadnje epizode z Olejem, ki se pojavi v Dottini hiši mi je bil zelo všeč, le moževa reakcija,  ko ni nič kapiral mi je bila preveč nelogična.  Lahko bi jo z majhnimi popravki dialogov naredili veliko bolj kredibilno.

 

Aja, Hamm je žal zamudil priložnost, da nas prestraši, ko je imel za prikazati svojo resnično dark naravo. Nekako preveč simpatičen je bil ves čas. V trenutkih, ko je prikazal svojo nasilno naravo bi morali mi kot gledalci zacvikati. To tudi zelo pogrešam.

uredilo bitje Žvrkljotron
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...