Slinch Objavljeno 10. februar 2021 Share Objavljeno 10. februar 2021 (urejano) Imo da "so za svoj denar dobre" saj ves, "kvalitete zvoka ni mogoce opisati" 10. februar 2021 uredilo bitje Slinch 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 10. februar 2021 Share Objavljeno 10. februar 2021 (urejano) @Slinch: hja... šalo na stran, naredi se pač primerjava s par drugimi podobnimi slušalkami v približno tem cenovnem razredu. Materiala je več kot dovolj. Izpostavijo se slabosti in prednosti. In to je to. Kratko in jedrnato. Ok, jaz osebno jih recimo ne bi mogel iskreno in striktno oceniti, ker sem vseeno premalo drugih potestiral, vseeno pa bi lahko izpostavil vsaj določene pluse in minuse (glede na skoraj 2 leti uporabe, tako na PS4 kot na PC, kjer na slednjem precej bolj "zaživijo"). Zato pa me tudi zanima, kaj bo v videu povedal Mic-E. 10. februar 2021 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 15. februar 2021 Share Objavljeno 15. februar 2021 zagotovo niso ljudje s tega kanala za uporabniškim imenom matevz, z edinim prispevkom o tem kanalu 6 Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 17. februar 2021 Share Objavljeno 17. februar 2021 @matevz sem skril tvojo spam objavo, lahko pa mirne volje objaviš iskren prispevek, kjer tudi omeniš svojo povezavo s kanalom (čeprav ni lih čist primeren topic, ampak ajde, naj ti bo) lep lp Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 22. februar 2021 Avtor Share Objavljeno 22. februar 2021 Evo, novi video je online Sem se potrudil da ni samo "dobre so za svoj denar" @Slinch 7 1 Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 27. februar 2021 Share Objavljeno 27. februar 2021 @Mic-E Danes sem zavoljo tvojega videa kupil dotične slušalke pri enaa (navadne žične). Pri samemu prevzemu sem se zaklepetal z prodajalcem, ki se je izkazalo, da je tvoj kolega Super slušalke... Samo sem prepozno ugotovil, da niso surround sound. Tako, da jih grem tekom tedna zamenjati za Arctis 5. Sicer pa keep it up! Verjamem, da bo tvoja kvaliteta s časom še boljša 1 Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 27. februar 2021 Avtor Share Objavljeno 27. februar 2021 Lepi Šime reče pred 1 uro: @Mic-E Danes sem zavoljo tvojega videa kupil dotične slušalke pri enaa (navadne žične). Pri samemu prevzemu sem se zaklepetal z prodajalcem, ki se je izkazalo, da je tvoj kolega Super slušalke... Samo sem prepozno ugotovil, da niso surround sound. Tako, da jih grem tekom tedna zamenjati za Arctis 5. Sicer pa keep it up! Verjamem, da bo tvoja kvaliteta s časom še boljša Sem v videu omenil da žičnata verzija nima istih driverjev. Brezžična ima iste driverje kot arctis 3,5 in 7. 😊 Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 27. februar 2021 Share Objavljeno 27. februar 2021 No očitno mi je tole ušlo iz glave 😁 Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 5. marec 2021 Share Objavljeno 5. marec 2021 Imena modelov so desni prilastki. Kot ne rečeš renault clio avto, tudi niso steelseries arctic one slušalke, marveč obratno. Igračar je tisti, ki se bavi z igračami. Nisem zasledil omembe prostorskega zvoka, morda sem zgrešil, morda je to samoumevno, nea vem. Glede na sproščeno vzdušje je tikanje gledavca bolj umestno od vikalnega nagovarjanja. 2 Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 10. marec 2021 Avtor Share Objavljeno 10. marec 2021 Jej.... Prvi giveaway na mojem kanalu je tu Bl izi giveaway, ampak vseeno 4 Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 23. marec 2021 Avtor Share Objavljeno 23. marec 2021 Chromecast with Google TV je zelo fajn zadevica 3 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. marec 2021 Share Objavljeno 23. marec 2021 (urejano) @Mic-E: sem si ogledal. Trenutno imam sicer en stari Chromecast (po moje še prva generacija), ampak ob ogledu sem dejansko celo razmišljal o zamenjavi. Velik problem je edino v tem, ker to uporabljam res zelo občasno (največ 1x na teden, še to včasih ne) in pač, ker imam v planu končno kupiti nov TV. 23. marec 2021 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 23. marec 2021 Avtor Share Objavljeno 23. marec 2021 DaCapo reče pred 4 urami: @Mic-E: sem si ogledal. Trenutno imam sicer en stari Chromecast (po moje še prva generacija), ampak ob ogledu sem dejansko celo razmišljal o zamenjavi. Velik problem je edino v tem, ker to uporabljam res zelo občasno (največ 1x na teden, še to včasih ne) in pač, ker imam v planu končno kupiti nov TV. Meni osebno chromecast samo za castanje ni zanimiv. Če pa je zraven operacijskega na TVju je pa ok. Zdej je samo odvisno ce si zadovoljen s trenutnim TVjem.... Če je slika in svetilnost še vedno ok, pa da je večji od 42" mogoče lahko raziščeš in preizkusiš kako to napravico..... Kupil sem tudi Xiaomi TV stick, stane 35€.... Moram še stestirat, ampak na prvi pogled, za 1080p je super! Če pa že kupuješ nov TV...65" in Android TV TCL ima kar par zanimivih.... Navedek Povezava do prispevka
Burned Fox Objavljeno 23. marec 2021 Share Objavljeno 23. marec 2021 Ena potencialna velika slabost tega Xioamijevega vticnika je ta, da je bajsek in da ga moj poceni TV ni bil zmozen vedno prepoznati Par minutna operacija kasneje, ko sem ga slekel iz ohisja mu je dala sele dihat, od takrat dela ok Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 23. marec 2021 Avtor Share Objavljeno 23. marec 2021 (urejano) Burned Fox reče pred 22 minutami: Ena potencialna velika slabost tega Xioamijevega vticnika je ta, da je bajsek in da ga moj poceni TV ni bil zmozen vedno prepoznati Par minutna operacija kasneje, ko sem ga slekel iz ohisja mu je dala sele dihat, od takrat dela ok Drugace to reši en HDMI kabel + adaptercek za 1€... 23. marec 2021 uredilo bitje Mic-E Navedek Povezava do prispevka
Burned Fox Objavljeno 23. marec 2021 Share Objavljeno 23. marec 2021 Moja resitev je zastonjska = best p/p Mislim da je iz tega en visec USB kabel cist dovolj, ne bi imel se HDMI kabla zravn Pol bi ze rajs vzel kako bolj resno skatlico 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. marec 2021 Share Objavljeno 23. marec 2021 Mic-E reče pred 1 uro: Če je slika in svetilnost še vedno ok, pa da je večji od 42" Slika in svetilnost sta še vedno več kot "top". Velikost je 46". Ločljivost fHD. To je pa tudi vse, kar premore (plus to, da ima 4 HDMI vhode + 2 stranska, kar je dandanes skoraj redkost in imam lahko marsikaj priiklopljeno). Načeloma sicer razmišljam, da ga ne zamenjam dokler ne umre, ampak sedaj se vseeno (in to že kar nekaj časa) spogledujem s temi novimi, večjimi, boljšimi in pametnimi modeli. Omenjeni TV je ipak star več kot 12 let! Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 24. marec 2021 Avtor Share Objavljeno 24. marec 2021 DaCapo reče pred 12 urami: Slika in svetilnost sta še vedno več kot "top". Velikost je 46". Ločljivost fHD. To je pa tudi vse, kar premore (plus to, da ima 4 HDMI vhode + 2 stranska, kar je dandanes skoraj redkost in imam lahko marsikaj priiklopljeno). Načeloma sicer razmišljam, da ga ne zamenjam dokler ne umre, ampak sedaj se vseeno (in to že kar nekaj časa) spogledujem s temi novimi, večjimi, boljšimi in pametnimi modeli. Omenjeni TV je ipak star več kot 12 let! Še vedno lahko preizkusis tv stick 😋 lahko potem ta TV daš v spalnico 😆 1 Navedek Povezava do prispevka
BlackBird Objavljeno 24. marec 2021 Share Objavljeno 24. marec 2021 Ko je ravno govora, imaš mogoče v planu testirati TV-je? Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 24. marec 2021 Avtor Share Objavljeno 24. marec 2021 BlackBird reče pred 33 minutami: Ko je ravno govora, imaš mogoče v planu testirati TV-je? Ufff TVji so trd oreh... V prihodnosti upam da ja, sam bom rabil malce več naročnikov in ogledov, da bom zanimiv za proizvajalce/uvoznike... Prvi video v to smer bo sicer 32" AOC monitor katerega sem si nabavil... Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 26. marec 2021 Share Objavljeno 26. marec 2021 Izvem obupno malo. Zelo površno navržeš, da z njim 'izbereš na telefonu, kaj bi gledal, in nato castaš na TV', a v resnici razen EONa ne omeniš ene samega samcatega početja. Bi ti bila težava našteti osrednje funkcije 'smart TVja', nalik Netflixu, YouTubu in sličnostim?? Ne poveš, da lahko (in kako) predvajaš fotke in video posnetke s telefona (pri čemer ga takrat kljub svoji izjavi NE moreš 'pospravit v žep'). Ne omeniš, da lahko (in kako) uporabljaš brskalnik, kar takisto pride prav, če želiš v družbi ogledovat spletne strani na velikem zaslonu. Ne omeniš ene same igre, dasi so le-te takisto na voljo in nekatere androidne je prav posrečeno igrati v dnevni sobi na TVju. Omeniš 'integracijo z Google Assistentom', a niti besede o naprednih možnostih in (ne)uporabnosti. Niti besede o povezavi s Smart Home. Niti besede o morebitnih funkcijah v navezi z živim TV programom (navadnega uporabnika bi recimo zanimalo, ali je moč taka elementarnost, kot je snemanje programa). Saj se že sam sebi zdim zajedljiv, ampak tole je res kr neki. 1 Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 8. april 2021 Avtor Share Objavljeno 8. april 2021 Novih 5 appov katere se splača počekirat 2 Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 9. april 2021 Share Objavljeno 9. april 2021 Bržda bi še koga poleg mene zanimal 'model' udejstvovanja na YouTube. Torej od tega, kako / s čim se snemaš, do pravil, monetizacije ... Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 9. april 2021 Avtor Share Objavljeno 9. april 2021 LordFebo reče pred 1 uro: Bržda bi še koga poleg mene zanimal 'model' udejstvovanja na YouTube. Torej od tega, kako / s čim se snemaš, do pravil, monetizacije ... Imam tudi tak video v mislih.. Najverjetneje ga bom naredil takrat ko prebijem 1000 subov... Če bo vse po planu upam da še letos 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 10. april 2021 Share Objavljeno 10. april 2021 (urejano) @Mic-E: no, mene sicer ne zanima kaj dosti o modelu YouTube udejstvovanja, ker zadeve načeloma dobro poznam (sploh okoli monetizacije, pravil...). Me pa zanima ena stvar . Kateri mikrofon uporabljaš za snemanje? Sem namreč ravno v fazi, da nabavim enega in je vsak nasvet dobrodošel. Sicer sem že dal vprašanje v Železnino, ampak ajde, vprašam še tebe. Jaz bi sicer rabil izključno za video montažo (voice over itd.) v službenih projektih. Imam Blue Jety, pred par leti kupljen in je odličen, ampak trenutno bi (skoraj nujno) rabil še nekaj podobnega... Pa seveda, da je v rangu 100 - 140 €, če je ceneje (ampak res kvalitetno!) pa še toliko boljše. Nasvet? 10. april 2021 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 10. april 2021 Avtor Share Objavljeno 10. april 2021 DaCapo reče pred 3 urami: @Mic-E: no, mene sicer ne zanima kaj dosti o modelu YouTube udejstvovanja, ker zadeve načeloma dobro poznam (sploh okoli monetizacije, pravil...). Me pa zanima ena stvar . Kateri mikrofon uporabljaš za snemanje? Sem namreč ravno v fazi, da nabavim enega in je vsak nasvet dobrodošel. Sicer sem že dal vprašanje v Železnino, ampak ajde, vprašam še tebe. Jaz bi sicer rabil izključno za video montažo (voice over itd.) v službenih projektih. Imam Blue Jety, pred par leti kupljen in je odličen, ampak trenutno bi (skoraj nujno) rabil še nekaj podobnega... Pa seveda, da je v rangu 100 - 140 €, če je ceneje (ampak res kvalitetno!) pa še toliko boljše. Nasvet? Jaz sem do pred kratkim uporabljal Sennheiser Lavalier SK2000 mikrofon, sam sem prešaltal na usmerjen Sennheiser 60 mikrofon... Ne vem če sem taprav naslov za tole, ampak za dober zvok rabis solidno zvocno kartico in dober kondenzator mikrofon Nisem se poglabljal v USB mikrofone... Sam vecina ima kako focusrite kartico in kondenzator mikrofon.... 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 11. april 2021 Share Objavljeno 11. april 2021 Hvala @Mic-E. Blue Yeti je kondenzatorski in usmerjen. Oz. se da preklapljati več načinov, mislim da 4 (usmerjen, "intervju mode" itd.). Nimam pa nobene dodatne kartice. Za te videe (voice over načeloma ni pogost, vsaj zaenkrat :) se mi zdi skoraj nepotrebna. Navedek Povezava do prispevka
Interceptor Objavljeno 11. april 2021 Share Objavljeno 11. april 2021 DaCapo reče pred 11 urami: Hvala @Mic-E. Blue Yeti je kondenzatorski in usmerjen. Oz. se da preklapljati več načinov, mislim da 4 (usmerjen, "intervju mode" itd.). Nimam pa nobene dodatne kartice. Za te videe (voice over načeloma ni pogost, vsaj zaenkrat :) se mi zdi skoraj nepotrebna. Nimaš zvočne kartice, ker uporabljaš USB mikrofon. Večina mikrofonov (razen teh ki se prodajajo kot streaming/gaming - na USB) uporablja standarden xlr prklop, tako da je zaradi tega zvočna kartica pogoj. Nekateri mikrofoni rabijo tudi dodatno napajanje, zato imajo zvočno kartico ki podpira phantom power (48V). OP je omenil, da uporablja Focusrite Scarlett, kar je ubistvu najboljša price performance zvočna (tudi jaz jo uporabljam za priklop inštrumentov), in podpira vse kar semi zahteven uporabnik potrebuje za domačo zvočno rešitev - (phantom power, 2 input kanala (oba na jack ali xlr priklop), monitoring na slušalke ( zvočna deluje kot DAC) ter outpute (balanced (jack priklop) ali unbalanced ( RCA priklop). Število input/output kanalov in bonbončkov je odvisno od modelov kartic. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 28. april 2021 Share Objavljeno 28. april 2021 @Mic-E: pa kje si ti? Kdaj bo kak nov video? Upam, da je vse OK in da pripravljaš nek ultimativen review, ki pač vzame več časa. Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 29. april 2021 Avtor Share Objavljeno 29. april 2021 DaCapo reče pred 12 urami: @Mic-E: pa kje si ti? Kdaj bo kak nov video? Upam, da je vse OK in da pripravljaš nek ultimativen review, ki pač vzame več časa. Za novi video bo treba še malo počakat. Sem bil srečni dobitnik korone, tako da sem jo lih prebolel (nisem bil samo pozitiven). Upam da bom v začetku maja zalaufal na polno! Sem pa OK, tako da ni nobene panike, sam k sebi se moram spravit! 6 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.