Skoči na vsebino

Naredil sem svoj youtube kanal!

Mic-E

Priporočeni prispevki

Sem prišel do ideje da naredim dodatno še en unboxing kanal.... kjer bom odpiral škatle v tišini :) Tako da bi prosil za mal supporta pa mogoče subskrajb? :happy: To bo mogoče tud en preview kaj se bo dogajalo na mojem kanalu v prihodnosti :)

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 2 mesca kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 4 tedne kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 2 mesca kasneje...
DaCapo reče Dne, 27. 2. 2025 at 13:48:

@Mic-E Jaz bi ti stisnil like na yatubu, ampak ne morem, ker so mi shekali račun.  Sem pa vsaj všečkal na FB.
Namreč, te budžet PC variante so dobrodošle!

Pa nared se nov gmail, in bom imel še enga novega subskrajberja :D

Drgac pa, NOVI VIDEO :)

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

Ušesa ušesa ušesa ušesa ..., v resnici pa misliš uhlje.

Bolj kot izrazoslovje bode clickbait naslov, na katerga ne le, da ne odgovoriš, v resnici sploh ne daš nikakršne primerjave.  

Slično v besedilu navržeš vprašanje "Ali so vredne svojih denarja?", poveš pa niti tega ne, koliko stanejo. Taka površnost oziroma manko informacij razvrednoti test.

"Vse odgovore dobite v tem videu." 

Povezava do prispevka
LordFebo reče pred 9 urami:

Ušesa ušesa ušesa ušesa ..., v resnici pa misliš uhlje.

Bom zvest svojemu podpisu in rekel "wat"? 

Ostale pripombe so pa zelo na mestu. @Mic-E če ze clickbaitaš s primerjavo, jo potem vsaj naredi. Drugače pa fajn video, jaz še vedno kar redno pogledam vse tvoje prispevke. :) 

Povezava do prispevka

Pri slabem zvoku te res bolijo 'ušesa', medtem ko te pri slabi ergonomiji slušalk pa dobesedno bolijo 'uhlji'.

Ne gre za besedoslovno cepidlačenje, zgolj za to, da če nenehno ponavljaš 'ušesa', vendarle vključiš kakšno sopomenko. To sem Mihi že večkrat dobronamerno položil na srce. A kot rekši, to so detajli.

Zavajajoč naslov, manko pomembnih podatkov in docela nepotrebne floskule 'Vse odgovore dobite v tem videu' pa delajo kanalu medvedjo uslugo. Nekdo, ki se vsaj navidez 'profesionalno' bavi z ocenjevanjem, si takih napak in prijemov res ne sme privoščiti.

Povezava do prispevka

Jst bi v tem primeru rad omenil težavo, ki se pojavi ko nekdo reče "ja, zvok je odličen". 

Kako so odlične? Jih bodo začeli zdej uporabljat gamerji? Ali jih lahko zamenjamo za studijske slušalke?
Kle bi se lahko naredila primerjava z ostalimi slušalkami podobnega tipa, kjer je edina referenca tvoje subjektivno mnenje ko primerjaš te in še ene druge. 

Al pa da dodaš grafe s frekvenčnim responsom :D. To je bolj al manj dober pokazatelj, kok je zvok "odličen". 

Povezava do prispevka

Se posipam s pepelom glede clickbait naslova... AI made me do it, je reku da je to procentualno najboljša izbira za naslov videa :rofl: Sem ga že popravil.

Hvala za opozorilo glede ušes in uhljev. Cene nisem omenil, ker na žalost v Sloveniji, vsaj kar se googla tiče, niso na voljo nikjer? Meni najde samo Freebuds 6i....

Na amazonu so okrog 150€....

Ill do better next time, ampak ne pričakovat bo bodo moji "greste, slišiste..." zginili... Thats me, pwostojna represent :D

uredilo bitje Mic-E
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...