dzaver Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 Vsak petek komaj čakam, da na Apple Music/Tidal in ostale streaming platforme pride playlista z novo glasbo, ki je izšla zadnji teden. Pol si pa najboljše komade dajem na playlisto 2020 - od popa, rocka, elektronike, rapa itd. Kar me pač tisti trenutek najbolj prepriča. Soforumaše tako izzivam, da naj objavijo novo glasbo - edini pogoj je, da je prišla leta 2020. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 11. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 11. maj 2020 zadnji mesec skoz na repeat Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 dzaver reče pred 9 urami: pride playlista z novo glasbo, a pa si zadovoljen s tem kar ti predlagajo njihovi algoritmi? ti je večina stvari kul? kadarkol grem poslušat te playliste preskipam večino komadov Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 11. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 11. maj 2020 saosin reče pred 4 minutami: a pa si zadovoljen s tem kar ti predlagajo njihovi algoritmi? ti je večina stvari kul? kadarkol grem poslušat te playliste preskipam večino komadov z večino sem bil do pred kratkim, ko sem na enem žuru pustil, da preko mojga telefona dajejo muzko gor in pol je padla balkanjada, tako da mi zdej večinoma predlaga ines erbus in seko aleksić tako da se držim tiste splošne playliste novitet, ki so po izboru glasbenih urednikov. Poleg tega pa spremljam še kakšne glasbene bloge, kjer odkriješ kak biser, ki ti polepša dan. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 saosin reče pred 47 minutami: a pa si zadovoljen s tem kar ti predlagajo njihovi algoritmi? ti je večina stvari kul? kadarkol grem poslušat te playliste preskipam večino komadov Jaz uporabljam Google Music / Youtube Music. Prvi je bolj miss kot hit, pizda, imam cele diskografije nekega izvajalca v knjižnici, a ne dobim nobenega obvestila, ko pride nova izdaja ven. Mi vedno meče neke totalno xy zadeve, niti malo podobno glede na zgodovino poslušanja. Youtube Music je malenkost boljši. V bistvu sem opazil, da je od vseh zadev, ki jih uporabljam (Netflix, Youtube, Google Music ...) še najbolj točen Goodreads s svojimi knjižnimi predlogi. Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 mja isto apple music serje napolno, v zadnjih 3 letih od kar ga mam nisem enkrat poslušal trapa na njem, potem pa dva tedna nazaj poshazamam en trap komad na radiu študent (shazam mam povezan z apple musicom) in v naslednjem new music playlistu več kot pol komadov nek podpovprečen trap Navedek Povezava do prispevka
Hosta Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 nisem vedel za tole, da je na tidal playlista z novitetami. tenks za hint. da ne bo glavni vir za novo muzko matjaž ambrožič na valu202 Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 11. maj 2020 Share Objavljeno 11. maj 2020 (urejano) prvi giegling release 2020, lep album za it čez v večernih uricah ambient / downtempo / deep house 11. maj 2020 uredilo bitje ZippeR 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 12. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 12. maj 2020 Woodkid is back! Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 also, ne mora bit glasba 2020 topic brez hypanih tame impala in caribou 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 12. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 12. maj 2020 @ZippeR u ja! Nov album Caribou je kr carski Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 12. maj 2020 Share Objavljeno 12. maj 2020 Meni je daleč najboljši album leta After Hours. Navedek Povezava do prispevka
The Mothership Objavljeno 13. maj 2020 Share Objavljeno 13. maj 2020 men youtube sem ter tja predlaga kak koncert pri KEXP, tako sem slišal Los Bitchos in ne morem nehat poslušat ali pa to zanimivost iz tiny deska: 1 Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Sadako reče Dne, 12. 5. 2020 at 23:19: Meni je daleč najboljši album leta After Hours. Men je bil dokler nisem slišel novega albuma od Laure Marling, brez besed 10/10, že tako ali tako je ona kriminalno underratana Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Bom poslušal pa da vidmo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 posluši pol še fiono apple, isto odličen album Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Hehe, dobro si me potegnil za nos ti pobalin ti. Sej je poslušljivo, ampak daleč od mosjtrovine The Weeknda. Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Meni osebno je boljši, kva nej zdej različni okusi pa to Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 a si poslušal drugače deluxe izdajo after hours, še boljša imo Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Sm poslušu bonus tracke posamezno. Se še kako drugače razlikuje album? Navedek Povezava do prispevka
lenti Objavljeno 15. maj 2020 Share Objavljeno 15. maj 2020 1000mods Album prišel par tednov nazaj. Sicer so mi prejšnji albumi boljši, ampak tudi ta ni slab Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 15. maj 2020 Share Objavljeno 15. maj 2020 Sadako reče pred 11 urami: Sm poslušu bonus tracke posamezno. Se še kako drugače razlikuje album? Ne Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.