Fuksija Objavljeno 17. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 17. junij 2024 Pri nas nisem našla kakšnega, je pa res da me je velik bolj zanimal da bo pasal v kopalnico. Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 17. junij 2024 Share Objavljeno 17. junij 2024 mislim da ima nekaj LG, Electrolux (ali AEG, nisem več zih) tale recimo, sam je jurja 700. https://www.lg.com/uk/laundry/washer-dryers/lswd100e/ Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 17. junij 2024 Share Objavljeno 17. junij 2024 Tnx Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 A pol tega priporocas bainit Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Sam dodal bi moje 2 centa... Mogoč se trenutno malo izogibajte Samsunga - bele tehnike. Mi2 imava njihov pralni stroj (un z vratci spredaj). Po 2h letih je spustila posoda za dodajanje mehčalca in praška. Vse lepo in prav saj ima garancijo... Ampak na rezervni del sva čakala dober mesec. Kot je serviser rekel je tudi problem, da v Sloveniji ni "uradnega" zastopnika za belo tehniko za Samsung saj so zelo problematični z dobavnimi roki za reklamacijska popravila in noben ni pripravljen podpisati pogodbe. Še vedno imajo mrežo serviserjev (v najinem primeru Big Bang), ki popravljajo, vendar pa se čaka. To je sicer je bilo 1 leto nazaj, ne morem trditi kako je danes. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 S Samsungom je baje res bogo. Enako niti jaz ne vem ali je še vedno dandanes tako ali je kaj drugače... je pa pred par leti tudi kolegica imela težave z njihovim ameriškim hladilnikom, ki ji je tesnilo šlo v kurac in je bil cel fuk dobiti novega za zamenjavo. Mi je prav čudno kako v teh časih v Sloveniji nimamo (ali pa nismo imeli) nobenega pristojnega za Samsung belo tehniko. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 (urejano) Sej tud v AT baje ni nic kej boljse. Je sicer res da je ze 7 let kar sem nabavljal pralni stroj in je draga takrat razmisljala o takem samsungu z addwash, pa nama je lokaln trgovec reku "lej... lahk zrihtam... sam z deli je jeba in se ponavad caka mesece da pridejo" No pol sva vzela AEG, za kar so tud specializirani, in do danes se *potrka na les* nisva rabla serviserja. 18. junij 2024 uredilo bitje DaMachk Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 18. junij 2024 Share Objavljeno 18. junij 2024 Mogoče so pa vsi deli za stroje na fronti Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 19. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 19. junij 2024 bomo pač navijal da ne gre kej v kurac, kaj pa naj 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Jezuščka na križu postavi gor na stroj. 3 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 27. junij 2024 Share Objavljeno 27. junij 2024 Mislim, ce traja vec kot 40 nekaj dni pol pac reces hvala lepa kupnino nazaj sam 40 dni brez pralnega stroja je insane dolgo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.