Boris Objavljeno 20. julij 2024 Share Objavljeno 20. julij 2024 ponavadi mors met vsaj cm ker guma flette in potem te sjebe k ti bo grebalo frejm Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 20. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 20. julij 2024 Benx reče pred 40 minutami: Kako vem kakšna je max širina gume ki jo lahko dam na mtb? Specsi od tvojega bajka, tam pise Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 20. julij 2024 Share Objavljeno 20. julij 2024 Guma flette poj grebalo frejm? 1 2 Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 20. julij 2024 Share Objavljeno 20. julij 2024 o tem se boris trudi. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 20. julij 2024 Share Objavljeno 20. julij 2024 Da guma rab 1cm na vsaki strani na mtb drgac k ga shredas zvijas felgo pa drgne v okvir. Da bo Lojzij razumel Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 21. julij 2024 Share Objavljeno 21. julij 2024 Gogy reče pred 4 minutami: pozabu si ebajk prslont na kandelabr 3 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 21. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 21. julij 2024 Men nben nau govoru Tkole slikat brez da slikas bajk zravn ni ok ker nben ne verjame da si biu tam Tole si dobu na internetih slikco Ne zajebavaj folka goooogyyy 1 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 21. julij 2024 Share Objavljeno 21. julij 2024 Sem hotel pivo pa cockto slikat, pa bi rekli, da sem to uporabil pa z Rakitne. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 21. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 21. julij 2024 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 21. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 21. julij 2024 Noce vseh slik skup dat Dans spet kum z ebajkom, nism sparal baterije, ostalo mi se 8%, naredu 1600vm+, to je to 3 1 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Benx Objavljeno 21. julij 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 21. julij 2024 11 2 Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 21. julij 2024 Share Objavljeno 21. julij 2024 Benx reče pred 12 minutami: fak, js sm hotu dons točno to fotkat, pa se mi ni dal ustavt nace ane? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 21. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 21. julij 2024 Nasu sm @Boris 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 21. julij 2024 Share Objavljeno 21. julij 2024 @Tihi Mi53k tako je, kdaj si bil gor? Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 21. julij 2024 Share Objavljeno 21. julij 2024 Benx reče pred 7 minutami: @Tihi Mi53k tako je, kdaj si bil gor? okol 9:30 sm bil gor na kofet 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 21. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 21. julij 2024 Zdj a sm tolk lacn pa vidm strudl... Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 21. julij 2024 Share Objavljeno 21. julij 2024 Pubeci, pred cajtom ste hvalili Dekatlon cunje, kakšen je fit? Gledam dres in hlače, za mojih 186 cm in 75 kg mi predlaga M, se mi zdi malo optimistično ali pač? Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 21. julij 2024 Share Objavljeno 21. julij 2024 erted45 reče pred 3 minutami: Pubeci, pred cajtom ste hvalili Dekatlon cunje, kakšen je fit? Gledam dres in hlače, za mojih 186 cm in 75 kg mi predlaga M, se mi zdi malo optimistično ali pač? majca M sigurno, čeprov se ti bo mogoče od začetka mal tesna zdela bibse ne vem če je že kdo pohvalu to govorim za cestne van rysel pro fit Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 21. julij 2024 Share Objavljeno 21. julij 2024 Jest sem pri 185cm 74kg vzel dolgo race fit al kaj je v L velikosti. Naceloma vse stvari tam imam L. https://www.decathlon.si/p/331081-208235-zelena-moska-kolesarska-majica-z-dolgimi-rokavi-racer.html Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 22. julij 2024 Share Objavljeno 22. julij 2024 Kul, hvala. Bom menda probal kar L. Mal placa za kremšnite more bit. Če ne bo v redu pa vrnem (če bodo dobili barvo na zalogo). Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 22. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 22. julij 2024 Gospod a pa sploh jeste kremsnite Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 22. julij 2024 Share Objavljeno 22. julij 2024 @Boris v soboto mi je na trailu med kaseto pa zadnji menjalnik prletela ena palca in je zvilo eno vrsto zobnikov na kaseti pa en del na menjalniku. to slednje sm s kombinirkam poravnal, kaseto verjetn rabim novo, al? ok zdej pa vprašanje. a kupim tak ko je zdej, sram gx eagle, al kupim sram gx eagle axs upgrejd al kej tretjega, kaj meniš? pizda nimam sreče, bicikl ma 100km. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 22. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 22. julij 2024 Zravnaj zobke na kaseti ce lahk Kupi mocnejse zobnike ne lazje in drazje, itk mas ebajk ni kle teza zdaj pomembna Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 22. julij 2024 Share Objavljeno 22. julij 2024 stom1c reče pred 4 urami: @Boris v soboto mi je na trailu med kaseto pa zadnji menjalnik prletela ena palca in je zvilo eno vrsto zobnikov na kaseti pa en del na menjalniku. to slednje sm s kombinirkam poravnal, kaseto verjetn rabim novo, al? ok zdej pa vprašanje. a kupim tak ko je zdej, sram gx eagle, al kupim sram gx eagle axs upgrejd al kej tretjega, kaj meniš? pizda nimam sreče, bicikl ma 100km. Lahko probas ravnat sam nebo metal vec ketne gor dol kot je treba. Kaseto dej gx ce imas sram xd body na felgi. Ce mas zdj NX nemores dat gx in dej novi nx. Axs gx (ne transmision ker te bo upgrejd stal prevec) je top pa ne stane kurca tko da go for it pa upgrejdaj mozno da tinje nakrivilo mal hanger oz nosilc menkalnika Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 22. julij 2024 Share Objavljeno 22. julij 2024 (urejano) Boris reče pred 45 minutami: Lahko probas ravnat sam nebo metal vec ketne gor dol kot je treba. Kaseto dej gx ce imas sram xd body na felgi. Ce mas zdj NX nemores dat gx in dej novi nx. Axs gx (ne transmision ker te bo upgrejd stal prevec) je top pa ne stane kurca tko da go for it pa upgrejdaj mozno da tinje nakrivilo mal hanger oz nosilc menkalnika kaseta je sram XG-1275, 12 prestav, 10-52 zobnikov, chainring je sram X-Sync Eagle, 104 BCD, 34t, steel, menjalnik pa sram gx eagle. gledal sem za 450€ upgrade kit, kar se mi ne zdi pretirano. mogu bi pol verjetn kupit še flattop chain, ne? pa kaseto bi rajš menjal ko pa nekaj ravnal ukrivljeno. če grem v axs upgrejd, pol je taista kaseta kot jo mam zdej kul? al kiro drugo? ful mi je konfuzno vse skupi ko je celga boga nekih kratic pa raznih modelov. 22. julij 2024 uredilo bitje stom1c Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 22. julij 2024 Share Objavljeno 22. julij 2024 Lahko das katerokol Kaseto od srama. Dej tako k ze mas pa kupis sam menjalnik pa rocko. Dobis zravn se polnilc. Ketno pustis staro 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 22. julij 2024 Share Objavljeno 22. julij 2024 Ce bos posebej kupoval menjalnik pa rocko pazi ker menjalnik pride brez baterije. Mors dokupit. Ce bos vzel upgrade kit bo ze zravn Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 22. julij 2024 Share Objavljeno 22. julij 2024 Al pa na zajle, pravi svetovni viceprvak v eliminatorju, da bo menjal nazaj na kabel, ker hitreje salta Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 22. julij 2024 Share Objavljeno 22. julij 2024 b4d reče Pravkar: Al pa na zajle, pravi svetovni viceprvak v eliminatorju, da bo menjal nazaj na kabel, ker hitreje salta Jst nimam nic proti kablom, ampak bi sel wireless izkljucno zato, ker sram prav priporoca da se salta ob polnem poganjanju pedal. ebajk ma 90Nm navora in ko sm enkrat mal bolj slampasto presaltal, je kr grd grinding noise spustil menjalniski sklop, pa ne bi vec probaval. ma ne vem, nimam srece, 100km ma bajk pa sm ga ze zjebal. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.