Skoči na vsebino

neuradna tema o kolesarjenju

Priporočeni prispevki

erted45 reče pred 3 minutami:

Pubeci, pred cajtom ste hvalili Dekatlon cunje, kakšen je fit?

Gledam dres in hlače, za mojih 186 cm in 75 kg mi predlaga M, se mi zdi malo optimistično ali pač?

majca M sigurno, čeprov se ti bo mogoče od začetka mal tesna zdela

bibse ne vem če je že kdo pohvalu

to govorim za cestne van rysel pro fit

Povezava do prispevka

@Boris

v soboto mi je na trailu med kaseto pa zadnji menjalnik prletela ena palca in je zvilo eno vrsto zobnikov na kaseti pa en del na menjalniku. to slednje sm s kombinirkam poravnal, kaseto verjetn rabim novo, al?

ok zdej pa vprašanje. a kupim tak ko je zdej, sram gx eagle, al kupim sram gx eagle axs upgrejd al kej tretjega, kaj meniš?

pizda nimam sreče, bicikl ma 100km.

Povezava do prispevka
stom1c reče pred 4 urami:

@Boris

v soboto mi je na trailu med kaseto pa zadnji menjalnik prletela ena palca in je zvilo eno vrsto zobnikov na kaseti pa en del na menjalniku. to slednje sm s kombinirkam poravnal, kaseto verjetn rabim novo, al?

ok zdej pa vprašanje. a kupim tak ko je zdej, sram gx eagle, al kupim sram gx eagle axs upgrejd al kej tretjega, kaj meniš?

pizda nimam sreče, bicikl ma 100km.

Lahko probas ravnat sam nebo metal vec ketne gor dol kot je treba. Kaseto dej gx ce imas sram xd body na felgi. Ce mas zdj NX nemores dat gx in dej novi nx. Axs gx (ne transmision ker te bo upgrejd stal prevec) je top pa ne stane kurca tko da go for it pa upgrejdaj

mozno da tinje nakrivilo mal hanger oz nosilc

menkalnika

Povezava do prispevka
Boris reče pred 45 minutami:

Lahko probas ravnat sam nebo metal vec ketne gor dol kot je treba. Kaseto dej gx ce imas sram xd body na felgi. Ce mas zdj NX nemores dat gx in dej novi nx. Axs gx (ne transmision ker te bo upgrejd stal prevec) je top pa ne stane kurca tko da go for it pa upgrejdaj

mozno da tinje nakrivilo mal hanger oz nosilc

menkalnika

kaseta je sram XG-1275, 12 prestav, 10-52 zobnikov, chainring je sram X-Sync Eagle, 104 BCD, 34t, steel, menjalnik pa sram gx eagle.

gledal sem za 450€ upgrade kit, kar se mi ne zdi pretirano. mogu bi pol verjetn kupit še flattop chain, ne? pa kaseto bi rajš menjal ko pa nekaj ravnal ukrivljeno. če grem v axs upgrejd, pol je taista kaseta kot jo mam zdej kul? al kiro drugo?

ful mi je konfuzno vse skupi ko je celga boga nekih kratic pa raznih modelov.

uredilo bitje stom1c
Povezava do prispevka
b4d reče Pravkar:

Al pa na zajle, pravi svetovni viceprvak v eliminatorju, da bo menjal nazaj na kabel, ker hitreje salta :)

Jst nimam nic proti kablom, ampak bi sel wireless izkljucno zato, ker sram prav priporoca da se salta ob polnem poganjanju pedal.

ebajk ma 90Nm navora in ko sm enkrat mal bolj slampasto presaltal, je kr grd grinding noise spustil menjalniski sklop, pa ne bi vec probaval.

ma ne vem, nimam srece, 100km ma bajk pa sm ga ze zjebal.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...