doz Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 (urejano) . 14. julij 2024 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 Starejši si, nižji je utrip. Ko enkrat pride do nule, pol pa umreš. 3 Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 Pri prenizkem utripu pomagajo alkohol, težka hrana takoj pred spanjem in čim več kavča. Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 Vse čemur sem se odpovedal 🤣 ne bi hvala 🤣 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 (urejano) @doz: Jaz ga imam pri 39-ih pod 40, tako da se ne obremenjuj, kvečjemu bodi vesel, da si ga z rekreacijo znižal. Edino pri določeni meji moraš na uri izklopit abnormal heart rate alert, da ti ne piska, če uporabljaš uro. Smo predebatirali to v eni drugi temi o urah, pa resting zna zrasti s starostjo, medtem ko se max pa dejansko zniža. Še linki https://www.medicinenet.com/what_is_a_good_resting_heart_rate_by_age/article.htm in https://www.forbes.com/health/wellness/normal-heart-rate-by-age/. Da ne boš spet rekel, da te samo jebem v glavo, bom koristen za spremembo. 12. julij 2024 uredilo bitje shure 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 12. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 12. julij 2024 Kva ga jebes Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 (urejano) disk afficionados... question. gledam za rotorji, pa opažam, da je Shimano v parih letih 3x spremenil rotorje (za Ultegra in DA level) Verzija 1 (SM-RT800), najbolj stara: Verzija 2 (RT-MT800 aka Deore XT), najbolj pogosta - sklepam da je šlo za materialno pocenitev - manj aluminija med jeklenim sendvičem - to je tudi edina verzija, ki jo v teh časih jaz videvam. verzija 3 od 2022 naprej (RT-CL800), specifično namenjena za road in naj bi ostajali tihi tudi po daljšem bremzanju glede na Shimano marketing spiel. https://bike.shimano.com/en-US/information/news/new-shimano-rotors-deliver-quieter--more-consistent-braking-perf.html je že kdo probaval te nove rotorje, če je res to kaj tišje al še zmeraj cvilijo, kot vse do zdaj? 12. julij 2024 uredilo bitje TrippinBalls Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 Jaz sem imel verzijo 1 in imam 2. Diski mi niso nikoli cvilili. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 TrippinBalls reče pred 19 minutami: disk afficionados... question. gledam za rotorji, pa opažam, da je Shimano v parih letih 3x spremenil rotorje (za Ultegra in DA level) Verzija 1 (SM-RT800), najbolj stara: Verzija 2 (RT-MT800 aka Deore XT), najbolj pogosta - sklepam da je šlo za materialno pocenitev - manj aluminija med jeklenim sendvičem - to je tudi edina verzija, ki jo v teh časih jaz videvam. verzija 3 od 2022 naprej (RT-CL800), specifično namenjena za road in naj bi ostajali tihi tudi po daljšem bremzanju glede na Shimano marketing spiel. https://bike.shimano.com/en-US/information/news/new-shimano-rotors-deliver-quieter--more-consistent-braking-perf.html je že kdo probaval te nove rotorje, če je res to kaj tišje al še zmeraj cvilijo, kot vse do zdaj? Noben shimanov disk ne cvili Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 A drkas z mastnimi goran papki po diskih? Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 cvilijo mogoče res redko, po kaki mokri furi ampak brusijo pa včasih tako grdo, da mislš da dušo spušča. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 Zato ker mas kak star grp set mors redno cistit pistone in namazat z oljckom pa lepo nacentrirat. Ni to samo deri Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 grupa ni še niti eno leto stara, ima pa okrog 3.5k brez servisa, ja. tole sem še našu. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. julij 2024 Share Objavljeno 12. julij 2024 Pol je slabo nastimana oz k ciatis bajk ne operes dobro imtudi zavorne celjusti in nacentriras k das nove pakne ce samo teras 3,5k bajk pol ni kriv disk Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 13. julij 2024 Share Objavljeno 13. julij 2024 (urejano) . 14. julij 2024 uredilo bitje doz 2 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Šimšalamima Huhu Objavljeno 13. julij 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 13. julij 2024 Jaz še vstal nisem, zod že v Avstralij 11 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 13. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 13. julij 2024 Hitr je Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 13. julij 2024 Share Objavljeno 13. julij 2024 (urejano) . 14. julij 2024 uredilo bitje doz 1 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 13. julij 2024 Share Objavljeno 13. julij 2024 Tok km ko ti šopaš pa tok ko dviguješ intenzitete je pomoje kul, da daš mal fokusa na prehrano. Tudi to kok praviš da maš skoz zjebane noge pa neki. Ne vem kaj ješ doma sam dej nafutrej mišice z dost beljakovinam, v jabčku jih je nula, v kajzerci komi kej, tud za vzdržljivost med dolgo furo je to kr nek oh cement. V renaulta tud ne tankaš vse kar ma oktansko cifro. Efekt bo boljša regeneracija, manj boleče mišice, pa šopal boš lahko dlje. Na dolgi rok pa manj jebe s poškodbam. 2 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 13. julij 2024 Share Objavljeno 13. julij 2024 (urejano) . 14. julij 2024 uredilo bitje doz 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 13. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 13. julij 2024 Šimšalamima Huhu reče pred 2 urama: Tok km ko ti šopaš pa tok ko dviguješ intenzitete je pomoje kul, da daš mal fokusa na prehrano. Tudi to kok praviš da maš skoz zjebane noge pa neki. Ne vem kaj ješ doma sam dej nafutrej mišice z dost beljakovinam, v jabčku jih je nula, v kajzerci komi kej, tud za vzdržljivost med dolgo furo je to kr nek oh cement. V renaulta tud ne tankaš vse kar ma oktansko cifro. Efekt bo boljša regeneracija, manj boleče mišice, pa šopal boš lahko dlje. Na dolgi rok pa manj jebe s poškodbam. Misice rabjo ohje kot gorivo, beljakovine so za po treningih primerne Beljakovine zret med kolesarjenjem ni primerno, sploh ce je intenzivnost visja Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 13. julij 2024 Share Objavljeno 13. julij 2024 Ja japka pa kajzarca je direkt iz tdf vrečke, hitra absorbcija sladkorjev z dolgim peakom. V pici od včer je pa dnevna doza kalorij pa mogoč 100g beljakovin, idealn večerni obrok za regeneracijo. Ne bi bla debata o prehranj brez tebe gorc <3 1 Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 13. julij 2024 Share Objavljeno 13. julij 2024 a niso tud po hudi furi beljakovine šele na drugem mestu? več benefita imaš če tudi po furi nadaljuješ z OH, da si čimprej obnoviš glikogenske zaloge v mišicah. picikliranje ni baš šport, kjer bi beljakovine bile visoko na spisku potreb. pašejo še vseen, ker imajo očitno ti wheyi neke pičke materne vmes, da precej manj noge bolijo, če kaj takega spiješ. Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 13. julij 2024 Share Objavljeno 13. julij 2024 Bravo za ta nočni naliv. Ravno prav ohladil zadeve, da se je zjutraj dalo it na bajk. 60 km za ogrevanje danes, pa naj se zdajle še enkrat spada, pol pa jutri Rakitna, če bo vse po sreč 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 13. julij 2024 Share Objavljeno 13. julij 2024 (urejano) . 14. julij 2024 uredilo bitje doz 7 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 13. julij 2024 Share Objavljeno 13. julij 2024 (urejano) . 14. julij 2024 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 13. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 13. julij 2024 Šimšalamima Huhu reče pred 1 uro: Ja japka pa kajzarca je direkt iz tdf vrečke, hitra absorbcija sladkorjev z dolgim peakom. V pici od včer je pa dnevna doza kalorij pa mogoč 100g beljakovin, idealn večerni obrok za regeneracijo. Ne bi bla debata o prehranj brez tebe gorc <3 Jaz sem strokovnjak Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 13. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 13. julij 2024 Zod a sploh mas pascek za utrip al gledas na uri Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 13. julij 2024 Share Objavljeno 13. julij 2024 (urejano) . 14. julij 2024 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.