Skoči na vsebino

Pariz 2024

ronaldinho

Koliko medalj bo dobila Slovenija?  

61 glasov

1. 1. Koliko medalj bo dobila Slovenija?

• 0
      5
    • 1
      5
    • 2
      5
    • 3
      16
    • 4 ali več
      30

Priporočeni prispevki

ronaldinho reče pred 9 minutami:

Ne vem, se mi zdi, da so bile kar vse najboljše. 

Razen Caitlin seveda, ker ima Cheryl pač personal beef z njo ali nekaj. 

angel reeese ni blo niti cameron brink, pa boston bi tudi komot bla v ekipi

Povezava do prispevka

Evo za uno Avstralsko breakdancerko je ze kriv sexizm, ker se vsi smejejo njenemu nastopu, ne pa da je pac realno suxala in zasluzeno dobila 0 tock.
Sploh mi je mindblown, ker ma Avstralija ziher na tone dobrih breakdancerjev, ampak oni grejo poslat njo lol.
No, breakdancing je drugace ze skenslan na naslednjih igrah :D

https://www.rebelnews.com/sexism_blamed_for_reaction_to_aussie_s_embarrassing_breakdancing_viral_flop

uredilo bitje seattle
Povezava do prispevka
Nodi reče pred 17 minutami:

angel reeese ni blo niti cameron brink, pa boston bi tudi komot bla v ekipi

Ogunbowale tudi recimo. Čeprav mislim, da se je ona sama odpovedala nastopu.

No, saj te mlajše bodo prišle v LA na vrsto.

Po mojem tokrat res ni bilo recimo potrebe, da je spet Taurasi zraven, če je že imela 5 zlatih. Ampak verjetno so hoteli, da je edina s 6, kar bo težko kdo presegel v ekipnih športih.

uredilo bitje ronaldinho
Povezava do prispevka

Čakaj, čakaj, a to kar od kraja sprejemajo vse, tiste ki so bili 71., 1., 36. ali. 4.? In to folk gleda in posluša? Svašta. Pa vsak, ki pohvali publiko potem deset sekundno čakanje aplavza? Jao ej... 

Rokometaši so izpadli še simpatično. Se mi zdi pa prav bolno to vsiljevanje čaščenja 4. mesta, prav vidiš jih, da samo iz vljudnosti odgovarjajo pozitivno in prijazno. V notranjosti jih pa žre. 

Pa tole mi gre tudi na živce - "Ponosni smo, da smo združili Slovence." Ah, dej. Ti ubrisani, ki smo, gledamo, pizdimo, jočemo, kolnemo, se veselimo, vsakič in povsod. Da rabijo posebej izpostaviti priložnostne gledalce ni ravno potrebe. 

Povezava do prispevka

Hahah pa oni model je Zormana kar za majico zagrabil in ga hotel porinit v ospredje. Pa še potem ko so jim govorili take stvari kot jih omenjaš se mu je na faci videlo da komaj čaka zaodrje da bo lahko malo spreklel vse po spisku. :D

Je pa malce mimo res da so kar vse športnike skoraj imeli gor. :rofl:

Povezava do prispevka
Levitan reče pred 9 urami:

Čakaj, čakaj, a to kar od kraja sprejemajo vse, tiste ki so bili 71., 1., 36. ali. 4.? In to folk gleda in posluša? Svašta. Pa vsak, ki pohvali publiko potem deset sekundno čakanje aplavza? Jao ej... 

Rokometaši so izpadli še simpatično. Se mi zdi pa prav bolno to vsiljevanje čaščenja 4. mesta, prav vidiš jih, da samo iz vljudnosti odgovarjajo pozitivno in prijazno. V notranjosti jih pa žre. 

Pa tole mi gre tudi na živce - "Ponosni smo, da smo združili Slovence." Ah, dej. Ti ubrisani, ki smo, gledamo, pizdimo, jočemo, kolnemo, se veselimo, vsakič in povsod. Da rabijo posebej izpostaviti priložnostne gledalce ni ravno potrebe. 

šport je še ena redkih stvari, ki združuje ljudi in ustvarja neko povezanost na nivoju celotne države, dejmo še tu ustvarjat elitizem kdo ima pravico do podpiranja športnikov in kdo ne, najboljše.

to, da ti deveto ali četrto mesto doživljaš z nekim gnevom in osebno razočaranostjo, ne pomeni da je to univerzalno pravilo, ki bi se ga morali vsi držat. ne jaz ne ti nimava pojma kakšen odnos ima tilen kodrin ali pa sosedov joža do rezultata in iger na OI po prespani noči.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...