Skoči na vsebino

The Stand


cin der

Priporočeni prispevki

  • 1 mesec kasneje...

Ma niti ne, tu se bolj mascujejo zaradi dvojnih meril, ker je ogromno igralcev izgubilo celotne kariere na podlagi nedokazanih obtozb, pri tej Heardovi kaci pa so dejanski posnetki, kako ona zlorablja, pa nikome nista, se naprej pogodbe. In si je folk rekel "prav, bomo pa mi vzeli stvar v svoje roke".

 

Ne sodelujem v tem, ampak potihem kar podpiram to.

Povezava do prispevka
  • 3 mesece kasneje...

Ma veste kaj. Vsak človek odgovarja za svoje poteze, razen tem drekcom pekcom iz hwooda je bilo vse oproščeno, spregledano. In prav je da se je to spremenilo, pa naj bo to za svinjake ala Weinstein, prasice ala Heard, glupače ala Carano, ostude ala Spacey. Res, posnamejo en dober fim, postanejo zvezde, primejo boga za jajca in že lahko delajo kar se jim zazdi. Ko jih jebe 4 real, kaj pa so? Eni navadni sprijeni osebki pa nič drugega. 

Povezava do prispevka
hordak reče Dne, 25. 12. 2020 at 10:19:

Sem pogledal prvi del, ne morem reči da je slabo. Razumem pa zakaj ima tako nizko oceno, če nisi gledal originala, ti zaradi skakanja po času ni jasno nič.

Na internetu obstajata tudi najmanj dve linearni različici... ena je tale:


Druga pa tale:
 

Navedek

(FANEDIT) The Stand Trilogy by Spence

This is The Stand miniseries from 2020 recut into a trilogy of films. The puzzling decision to tell the story out of order has been reversed, with everything playing out more or less linearly. I removed scenes I thought were unnecessary and tried to make it as close of an adaptation to the book as possible, while also taking some liberties to make the story flow. I hope you enjoy!

 

uredilo bitje BuDi
Povezava do prispevka

Pogledal The Dnats.  Kul zadeva. Original sem ugasnil k sem videl na koncu uno noseco in sem mislil, da bo pol dalje limonada.

Ni mi sicer jasno kaj se je zgodilo z uno blondo k jo je crnec nasel v parku? nazadnje jo pokaze k je sla pit na dez, pol pa kr zgine in crnec ma namest drogic kitaro (in pobere drugo blondo na cesti). a sem kaj zamudil oz so verjetno pozabili dat not v edit?

 

also pri teh postapokalipticnih serijah me vedno preseneca, kako na easy se v teh teskih casih lepi ljudje najdejo in zacnejo seksat. se bolj presenetljiva stvar mi je, da vedno prezivi zelo visok procent posiljevalcev in morilcev (ki se tudi super hitro najdejo med sabo in zdruzijo moci)

 

 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...