Weraziel Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 Kitajska bigot jajca dej ne seri Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 Pizda. Jaz itak tudi dosti krat jamram, ampak zdaj, ko smo ugotovili na podlagi ugotovitev Ćamira in ostalih, da ima riba91 prav, me je to vse skup naredilo žalostnega.... Upam, da bodo gayming res rešili Kitajci vsaj. Zahod ga ziher ne bo Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 Seveda ima Riba prav, sej zato pa nič ne igramo zadnja leta. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Ni zdaj, da nimamo kaj igrati. Smo pa na podlagi Galkovih in Ćamirjevih postov ugotovili, da je zelo malo novega in inovativnega blo v tej generaciji v primerjavi s prejšnjimi. In tudi napovedi za bližnjo prihodnost so dosti nadaljevanja, remaki... Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Weraziel reče pred 14 urami: Kitajska bigot jajca dej ne seri Sem upal, da je jasna zajebancija Sej sprobal bom js tud, sam ne pričakujem, da bi mi blo všeč Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 8. september 2024 Avtor Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) fric reče Dne, 7. 9. 2024 at 10:16: Zakaj je Returnal v A tier namesto v S? To me res zanima kaj je tisti minus, ki špil premakne v A tier. Bolj to, da ni tistega plusa, ki bi špil potisnilo v S Returnal mi je drgač popoln roguelite špil. Vse ima, vključno s tem, da endless repetition mehaniko mojstrsko osmisli in združi z zgodbo. Da ne omenjamo ostalega, od gameplaya do lora / zgodbe, akcije, bossov, haptike itd. Ampak mu subjektivno vseeno zmanjka še tisto neki, kar bi špilu dalo God-tier status. Ne vem, ko nek vibe pri igranju, da igraš neki edinstvenega, neprimerljivo ambicioznega, neki zares velikega. Uno, ko špil prebije vse za kar si mislil, da ti žanr lahlo ponudi, al neki. Enako velja za Hades. Isto mi je popoln špil v svoji roguelite skupini, nor špil mi je - pa ga ne bi dal na S tier. Bi dal pa Hollow Knight, recimo, pa je tudi iz dosti ozkega žanra. Težko pojasnim. Zakaj mi je Dead Space R "samo" A-tier, recimo za 91, Resident Evil 2 R mi je pa 93 S-tier? Oba sta remaka, oba sta brezhibna survival horrorja, oboje je delal folk, ki je RES vedel kaj počne in ki je imel svoje delo rad. Pa vendar mi je RE 2 R za pol stopničke boljši. Ima mi še boljše in bolj "comfy" (lol) vzdušje, boljše in bolj raznolike lokacije, bolj sem vesel weapon upgrada, bolj deluje kot "popoln" survival horror, čeprav je tudi DS R izreden in ima verjetno še za dve stopnički bolj napeto vdzušje. Uno ko sem ta drugič obrnil RE 2 R me je zadelo, da mogoče bolj popolnega survival horrorja ne bom več špilal. In da bi bil podobno navdušen skoraj vsak gamer? Torej da je nek špil v svoji zvrsti tako dober in "easy to consume", da se prebije v nek splošen gamerski mainstream? A je to mogoče to, kar dela S tierje tako posebne? 8. september 2024 uredilo bitje Galko 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) @GalkoGlavna razlika med RE4R in DSR, je da je prvi zabaven za igrat. Pa s tem ne mislim, da ima DSR duhamoren gameplay. Fora je samo v tem, da se RE4R ne jemlje resno in jo lahko dojemaš kot nekakšen arcade game, DSR pa skuša biti edgy in resna igra in imaš zaradi tega ful bolj resna pričakovanja, ki mimogrede spodletijo. Čisto drugi kategoriji imo. 8. september 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 8. september 2024 Avtor Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) @ke_kit sem par sekund za tabo editiral svoj zadnji post, mogoče je to to na nek način, kar ti misliš 8. september 2024 uredilo bitje Galko 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Galko reče pred 1 minuto: @ke_kit sem par sekund za tabo editiral svoj zadnji post, mogoče je to to na nek način, kar ti misliš Točno to. RE4R uspe ohraniti survival horror feel, kljub temu, da so vse mehanike narejene za mainstream zabavo, DSR pa nima te mainstream ležernosti. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Galkova primerjava je z RE2R, ne RE4R. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) WTF lol. Se pardoniram. Meni R2R nima za burek tko proti RE4R kot DSR. @GalkoPizda se počutim debila. Ves čas sem imel v glavi, da govoriš o štirki. Evo, da te malo potolažim, mal prej sem spil 4 deci Rona ZaCapa, ki si ga priporočal zadnjič. Tole je fenomenalno dobra zadeva. Also, imaš na vesti novega slo alkoholika. No sej, kar govorim translatea dobro tudi v R2R, samo da je meni štirica dosti boljša igra. 8. september 2024 uredilo bitje ke_kit 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) Hahaha 4 deci al si narobe napisal (spet)? Pizda, jaz še nisem igral DSR. Vedno pozabim. 8. september 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 6 minutami: Hahaha 4 deci al si narobe napisal (spet)? Pizda, jaz še nisem igral DSR. Vedno pozabim. Ne ne, sem kr okajen. Drugače tole srkam že par ur. Zadeva vleče za popizdit. Bom raje nehal pisat za danes. 8. september 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 No, saj jaz pa sem se včeraj nabutal. Sem rekel bom samo plinsko bomo peljal posodit kolegu na trgatev in grem domov, ker moram nekaj še naredit... Pa sem bombo pripeljal ob pol desetih zjutraj tja in prišel domov ob pol osmih zvečer konkretno pijan. 3 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Ma ne, to si samo želel ostati zvest tematiki dneva: bombe. 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.