Kosinus Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 Izgleda je Turek zrihtal prenos Maribora. https://en.wikipedia.org/wiki/Acun_Medya https://en.wikipedia.org/wiki/Acun_Ilıcalı Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 Panathinaikos razbija Botev 4:0 v gosteh. Gnezda Čerin v prvi, ostala dva naša grejeta klop. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 (urejano) PAO lagano sportski trpa Botev, od naših začel samo Gnezda Čerin, Špoki in Beni sta na klopi. Ajax se pa muči z Vojvodino. Res žalostno, kam so padli, da Chuba Akpom igra v špici za njih... E: hitroprstni Kosinus me je prehitel, ko sem še del o Ajaxu pisal. 1. avgust 2024 uredilo bitje ronaldinho Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 Tole mi je še padlo v oči: Rapid Dunaj - Wisla 5:0 po prvem polčasu, pa še enajstmetrovko so zgrešili. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Tijuana reče pred 21 urami: Koliko je kaj Bordeaux Mariboru plačal odškodnine v tem letu od prestopa do propada. Če je bilo na obroke zmenjeno bo fajn zgubo mel na prestopu. Navedek V zameno za odškodnino, ki je bila blizu mariborskega rekorda in ki bi morala z vsemi bonusi v naslednjih letih ta rekord pošteno podreti. Bordeaux se je zavezal, da bo Mariboru plačal 2,8 milijona evrov, hkrati mu izplačal še bogate bonuse, odlično ponudbo pa je začinil še z 10 odstotki od naslednje prodaje. Marko Šuler nikakor ni mogel vedeti, da podpisuje pogodbo s hudičem. Ponudba se je zdela skorajda sanjska, športni direktor vijoličastih se je upravičeno tolkel po prsih, kakšen posel je uspel izposlovati, toda hitro se je vse sfižilo. Bordeaux je do zdaj Mariboru izplačal zgolj prvega od treh obrokov. Približno 60 odstotkov od dogovorjene odškodnine. Preostalih 40 odstotkov bi morali Francozi odplačati še v dveh obrokih, pa tega niso storili. In tudi najverjetneje ne bodo. Prav tako, kot ne bodo plačali približno pol milijona evrov dodatnega denarja, ki ga je Mariboru na igrišču z dobrimi predstavami in goli priigral Vipotnik. Čez palec je Bordeaux šestnajstkratnim slovenskim državnim prvakom ostal dolžan približno 1,5 milijona evrov. Denar, od katerega se lahko vijoličasti poslovijo, kajti Bordeaux je padel na amatersko raven. 2 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 čestitke šoler Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Navedek Sada je poznato i da je SHNL dobio novo Oko sokolovo, odnosno stručnjaka koji će analizirati suđenje na kanalu MAXSport, koji prenosi utakmice domaćih klubova. Riječ je o Damiru Skomini (47), Slovencu koji je prije tri godine završio sjajnu sudačku karijeru. Suđenje u SuperSport HNL-u prvi će put analizirati u ponedjeljak od 18 sati u sklopu studijske emisije Studio HNL na kanalu MAXSport. 4 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. black187 Objavljeno 2. avgust 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 2. avgust 2024 13 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 quessoy reče pred 1 uro: Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 ronaldinho reče pred 21 minutami: Beusana ni že nekaj let, po njem je bil Strahonja Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 (urejano) vem ja so pa bili carski časi z Beusanom in Jeličićem pa enciklopedija Samovojska seveda še zraven 2. avgust 2024 uredilo bitje ronaldinho 2 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 legendica Van de Beek že zabija za Girono Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Riera pa ali počiva igralce (dvomim) ali pa se je lotil nečesa kar niti malo ni ok. kakšno postavo je dal igrat Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Portugalski superpokal Porto-Sporting na SK3, za leve začenja 17-letni Geovany Quenda. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 blitzkrieg Sportinga kaka igračina je Gyokeres Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) ronaldinho reče pred 28 minutami: Portugalski superpokal Porto-Sporting na SK3, za leve začenja 17-letni Geovany Quenda. in evo še mulo zabija, 3-0 po 25 minutah Porto se takoj vrača, huda napaka Debasta, zaenkrat me ni najbolj prepričal, ampak ok, se še privaja. 3. avgust 2024 uredilo bitje ronaldinho Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Besiktas pa kar petardiral Galatasaray Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Elšnik pa je tudi zabil s klopi na debiju. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) opa, Nico zabija, samo še 3-2 in že 3-3, lol 3. avgust 2024 uredilo bitje ronaldinho Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 haha, Porto dejansko od 0-3 do 4-3 Barca dobila El Clasico, Pau Victor Holand pa kar hetrik proti Čelskiju. Pa še obvezne čestitke Unitedu za naslov. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Dobra. Ampak najbolj smešna stvar, ki sem jo danes videl (sicer je vir DailyFail, tako da je treba jemati z rezervo) je še vedno ta, da Atleti v deal za Alvareza ponujajo, pazi to, Joao Felixa. also, nov dan, nov brazilski wonderkid za Čelski 2 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Na kozlanje mi gre od teh brazilskih wonderkindov, fak. 2 1 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 haha ja, ker se lahko res tako pritožujete nad vašimi, samo najboljšega igralca na svetu ste dobili Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 A Endrika? Teh brazilskih wunderkindov je bilo že malo morje, v veliki večini se izkaže, da so cirkusanti, ki znajo žonglirat žogo, nogometne inteligence pa nimajo. 1 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Vinčeka Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 A Vinček je najboljši igralec na svetu.... ojoj.... Mogoče ima potencial, ampak kot sem že prej napisal, nogomet je tut v glavi. Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Me pa res zanima, kam Karlo stlačil Endrika in Mbapeja. Rodrigo gre verjetno na klop..... Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 ayrton79 reče pred 6 minutami: A Vinček je najboljši igralec na svetu.... ojoj.... Mogoče ima potencial, ampak kot sem že prej napisal, nogomet je tut v glavi. Bo že držalo, če Carletto tako pravi. Navedek Povezava do prispevka
reder Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 ayrton79 reče pred 2 minutama: Me pa res zanima, kam Karlo stlačil Endrika in Mbapeja. Rodrigo gre verjetno na klop..... Endricka na klop, Mbappeja na 9ko, Rodygo ostane na desnem krilu. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.