Gapi182 Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 bendeho reče Dne, 31. 8. 2024 at 14:00: aja nisem vedel da gre za "kreditno" kreditno, sem mislil da ima debetno kartico z limitom za posamezno transakcijo ali z dnevnim limitom, katero banko pa imaš? a tvoja debetna kartica pa je neuporabna za po spletu? Nlb. Iskreno že 15 let uporabljam kreditno in nisem nikoli uporabil debitne za online nakupe. Navedek Povezava do prispevka
bendeho Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 Gapi182 reče pred 35 minutami: Nlb. Iskreno že 15 let uporabljam kreditno in nisem nikoli uporabil debitne za online nakupe. če boš kdaj želel z debetno plačevati, si jo lahko dodaš v NLB pay, pa tam po potrebi označiš plačilo po spletu pa tujino 1 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 1. september 2024 Share Objavljeno 1. september 2024 bendeho reče pred 3 urami: če boš kdaj želel z debetno plačevati, si jo lahko dodaš v NLB pay, pa tam po potrebi označiš plačilo po spletu pa tujino Sem naredil zdaj to upam da bo šlo ko naročim ta teden. Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 2. september 2024 Share Objavljeno 2. september 2024 @bendeho sem bil danes na banki baje sploh nimam limita za debitno tko da super. Pošljem še tle gor v teh dneh komponente za kakšno drugo mnenje potem pa sestavljat Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 3. september 2024 Share Objavljeno 3. september 2024 Sori za spam, jutri naročim. Če ima kdo kakšno mnenje je več kot dobrodošlo. Cpu bo razen 7800 x3d, baje se vedno najboljši za gaming Navedek Povezava do prispevka
George Objavljeno 3. september 2024 Share Objavljeno 3. september 2024 Fajn build, jaz bi sicer vzel 850 napajalc ker je vrh glave pa SSD bi zamenjal za WD Black SN850x Če bo to predvsem gejming pc bi tud RAM konvertiral na 32GB 1 Navedek Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 3. september 2024 Share Objavljeno 3. september 2024 Enako mnenje kot George, mogoče tanov thermalright hladilnik, al pa rabljeno d15 noctuo, ram naj bo cl30 1 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 3. september 2024 Share Objavljeno 3. september 2024 @George @Lenkas naj ne bi bil t500 malenkost boljši ssd? Cenovno sta ista praktično. Glede psuja sem vzel če bi imel kdaj kake ideje upgrejdat na kakšno novo serijo gpujev, pa ker tudi ni neka ogromna razlika o ceni da bi reku. Tega thermalinka sem vzel ker ima kao najboljši price performance ratio ampak pomojem ne bi bilo slabo vzet 32gb RAMa in Noctua d15. Se ravn pokrije. Nimam pa pojma kaj je cl30 RAM. Ne vem pa kolk veze ima katero verzijo gpuja vzamem. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 (urejano) George reče pred 11 urami: pa SSD bi zamenjal za WD Black SN850x Zakaj pa bi downgradal? Lenkas reče pred 11 urami: ram naj bo cl30 seems legit SIcer pr 6000MT/s je CL36 tud ok. CL30 je pa se boljse. Gapi182 reče pred 10 urami: Tega thermalinka Kaj si vzel? also: Noctua D15 je tam-tam ko phantom spirit, sam mal tisji. Pa pod minimalnimi obrati je mal boljsi v hlajenju. Overall je pa Phantom spirit p/p king, ko kupujes nov zracni hladilnik Pac... cist dost bo za gaming. Gapi182 reče pred 10 urami: Ne vem pa kolk veze ima katero verzijo gpuja vzamem. 4080 Super je cenejsa ko navadna, pa ma vec core-ov v vsem: 80SM (10240SP / 320TMU / 112ROP), 80 RT Cores, 320 Tensor Cores, 64MB L2-Cache in hitrejsi VRAM napram 4080 (za stotaka vec) 76SM (9728SP / 304TMU / 112ROP), 76 RT Cores, 304 Tensor Cores, 64MB L2-Cache Za ram se pa strinjam da bo 32GB cist dost. Pa 850W napajalc tud. (osebno mal viham nos nad corsairom, ceprov niso slabi) 4. september 2024 uredilo bitje DaMachk Navedek Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 (urejano) Vzami 4080 super ali pa 7900 xtx ce imas raje amd (za isto ceno je 4080 super malenkost boljsa) Cl ti pise v imenu, sam pozoren bodi da je cl30 T500 in sn850x sta tam tam, t500 je novejsi, ponavadi je sn850x cenesji, z nobenim ne bos zgrešil Thermalright je res po preformancu tam tam z d15 (meni se ni zdel), je pa v vsem ostalem dosti slabši. Kvaliteta je zelo slaba, se posebaj montaža. Kot sem ze enkrat prej napisal, ce dobis rabljenega d15 za enako ceno, je d15 mnogo boljsi nakup, se posebaj z njihovim supportom. Doma imam starega d14 in novega d15s Pa sem na ebayu dobil 2x d15 za 50e s poštnino, en je bil kompleten drugi pa samo cooler in venti, pisal noctui, so mi poslali vse accessorije, vse mounte, fan clipe, anti vibration pade za dzabe. Kaj takega pri thermalrightu ne bo. Tut ko pride novi socket, pises noctui, ti poslje mounting kit zastonj. Noctua je precenjena, sploh cena novega v trgovini, samo se pa splaca ce dobiš rabljeno. Za tistega k se mu pa ne da iskat pa ukvarjat s tem pa itak thermalright pa toj to. 4. september 2024 uredilo bitje Lenkas Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Saj pa ma 4080 Super. Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Dobro je da ima RAM AMD EXPO profile, če kupuješ za AMD cpu/plato. Z Intel XMP imajo nekateri probleme in morajo potem ročno štelat timinge. Navedek Povezava do prispevka
bendeho Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 G.Skill ima ddr5 serijo namenjeno za AMD, bolje pol tisto vzet Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 DaMachk reče pred 2 urama: Kaj si vzel? Autocorrect me je zjebal 🤣. Ma pomoje bom kar ostal na tem hladilniku potem. Sem mislil da je noctua undisputed king glede tega pa ocitno ni. Glede graficne sem mislil katero verzijo od 4080 super ker je toliko različnih coolerjev gor in ne vem ravn kaka je razlika. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 (urejano) Gapi182 reče pred 5 minutami: Sem mislil da je noctua undisputed king glede tega pa ocitno ni. Kar se tice tisine in supporta ter enostavnosti montaze, je. (beri Lenkasov post). Ce ti je vredno skoraj dvojno ceno za skoraj primerljivo zmoznost hlajenja, je pa na tebi. EDIT: rabljenih tud nisem nasel nekaj velik da bi jih nasel pod 50€ 4. september 2024 uredilo bitje DaMachk Navedek Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 bendeho reče pred 3 urami: G.Skill ima ddr5 serijo namenjeno za AMD, bolje pol tisto vzet Tudi corsair Navedek Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Gapi182 reče pred 3 urami: Autocorrect me je zjebal 🤣. Ma pomoje bom kar ostal na tem hladilniku potem. Sem mislil da je noctua undisputed king glede tega pa ocitno ni. Glede graficne sem mislil katero verzijo od 4080 super ker je toliko različnih coolerjev gor in ne vem ravn kaka je razlika. Razlike med njimi ni načeloma Factory overclocki za kak procent, je pa razlika v hlajenju Ponavadi se vzame najcenejso če nimaš preferenc Jst ti predlagam asus tuf, če jo dobiš ugodno ker ima od vseh najboljsi hladilnik, je pa največja in najtežja Drugace pa z msi, gigabyte, zotac ne mores zgresiti Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Lenkas reče pred 44 minutami: gigabyte Tu bi se le rad vrinil... TL;DW: Gigabytove grafe so prejsno serijo pokale zarad cheap PCBjev in tezkih coolerjev. Lahko da so zdej kej boljse.... sam osebno... "Ko jih jebe" Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Mende so cracking PCB popravi: https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/gigabyte-addresses-pcb-cracking-issues-with-a-revised-design Navedek If you want to pick up one of Gigabyte's newly revised RTX 4090 and 4080 graphics cards, the new models go by the v1.1 revision. Gigabyte's RTX 4080 Supers all come with the new PCB design, so you don't have to worry about PCB revisions with Nvidia's new Super GPU. Zdej pa kolk zaupaš popravku. Navedek Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Dobr pol lahko damo vn tudi zotac, msi, asus, ker so vsi mel tezave pred kratkim Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Pomojem bom MSI vzel. Za ta PNY sm bral da imajo določeni modeli probleme in jim vedno vrže fans na 100% Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Bodi pravi moški in podji raje balls 4090 deep Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 PS5 Lover reče pred 3 urami: Bodi pravi moški in podji raje balls 4090 deep pizda sem razmišljal potem ko sem videl da pridem brez ohišja na okrog 2200 sam ne vem 3k mi je mal preveč. Zdaj je že naročeno. Za case sm se odločil za fractal design north charcoal ker mi sede zraven stanovanja. Sem šou potem kar s tem hladilnikom in 32gb rama. Grafa pa MSI. Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 5. september 2024 Share Objavljeno 5. september 2024 https://www.engadget.com/computing/intels-next-gen-chip-manufacturing-process-reportedly-hits-snag-after-failing-crucial-tests-172220843.html Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 6. september 2024 Share Objavljeno 6. september 2024 RIP EKWB 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 (urejano) ed: mvrmnd 7. september 2024 uredilo bitje Majek Navedek Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 zakaj ima GN takšno tirado proti ekwb Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Maxi si že nabavo comp? Nenavadno dolgo te ni blo tu okrog, če prav pomnim. 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 maksi reče Dne, 9. 9. 2024 at 18:41: zakaj ima GN takšno tirado proti ekwb Ker se spodobi da outas shitty obnasanje firm, vsako shitty prakso vsake firme bi blo treba javno izpostavljat v nedogled. Navedek Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 Arey reče pred 10 urami: Ker se spodobi da outas shitty obnasanje firm, vsako shitty prakso vsake firme bi blo treba javno izpostavljat v nedogled. a so kdaj katero drugo podjetje tako izpostavili, doslej sem samo zasledil na socialnih medijih shitty obnašanje do potrošnikov, ne do zaposlenih in poslovnih partnerjev ali pa je to zato, ker so sami prejemali plačila od njih oz. so bili poslovni partnerji, pa so to vzeli osebno Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.