Vučko3 Objavljeno 19. julij 2023 Share Objavljeno 19. julij 2023 Ta Fog Hill je zmešano dober. V bistvu me je minilo začetno navdušenje ker je poln kurac teh 3D in nekak ni to to. Priporočam pa Link Click, huda je za popizdit. Pa tudi Mo Dao Zu Shi. Zgodba, animacija, akcija, vse je top. 1 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 19. julij 2023 Share Objavljeno 19. julij 2023 Biao Ren: Blades of the Guardians Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 24. avgust 2023 Share Objavljeno 24. avgust 2023 naslednji teden zacetek jujutsu kaisen shibuya arc hype 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. september 2023 Share Objavljeno 2. september 2023 prva epizoda out Spoiler keri homici s tem slice of life pred the happening meni je mega, pinkponk animacija je top tier Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 2. oktober 2023 Share Objavljeno 2. oktober 2023 https://www.rtvslo.si/kultura/film-in-tv/razresena-prihodnost-slavnega-japonskega-studia-ghibli/683316 Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 3. oktober 2023 Share Objavljeno 3. oktober 2023 kid666 reče pred 17 urami: https://www.rtvslo.si/kultura/film-in-tv/razresena-prihodnost-slavnega-japonskega-studia-ghibli/683316 Dobra novica samo čim nekdo izrecno poudari "kreativno svobodo" ratam skeptičen. To je ko uno, "ni važno ali bo fant ali punca, samo da bo zdrav sin"... Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 13. oktober 2023 Share Objavljeno 13. oktober 2023 jujutsu kaisen NA NA MI 3 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 31. oktober 2023 Share Objavljeno 31. oktober 2023 Apothecary Diaries to sezono mi je hud k pajk... Pluto je na netflixu cela sezona zunaj, isti avtor kot Monster Shangri-La Frontier bo @magični kralju osec, men je tud hud vibe. Drugac so pa bolj easygoinbg stvari to sezono (od novih naslovov) 3 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 31. oktober 2023 Share Objavljeno 31. oktober 2023 Apothecary Diaries imam na playlisti. Morem začet. Gledam trenutno pa Frieren: Beyond Journey's End in mi je kar kul zadeva. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 31. oktober 2023 Share Objavljeno 31. oktober 2023 Aja, to sem tud pozabu, je kar nice fantasy setting. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 2. november 2023 Share Objavljeno 2. november 2023 Jujutsu Kaisen pa je druga sezona bomba. Vsaka epizoda boljša! 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. november 2023 Share Objavljeno 4. november 2023 Onimusha - precej meh, povprecje neko Blue eye samurai - odlicen 2 Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 5. november 2023 Share Objavljeno 5. november 2023 Sousou no Frieren - trenutno 9 delov zunaj, sezona še ni končana. 28 epizod bo predvajanih. https://myanimelist.net/anime/52991/Sousou_no_Frieren Meni se serija dogaja, jo tudi priporočam. Je tudi ena redkih serij, kjer nimam občutka, da moram nujno pogledat naslednji del in da le-ta komot počaka 7 dni Komot pa bi lahko počakal da se konča in pogledal vse v paketu. Sam se mi ne mudi. 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. november 2023 Share Objavljeno 6. november 2023 Jaz bi se rad mal popravil, Blue eye Samurai ni odličen, ampak je mojstrovina. Pa videl sem, da je AoT nazaj. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 6. november 2023 Share Objavljeno 6. november 2023 Poogledal zadnji del Attack on Titan. Dejansko sem mislil da bo res drek zaključek, pa mi je bil kar zelo dober, zelo nad pričakovanji. 9/10 Potem pa še dva dela Pluto-ja. Goddamn še danes so moja jajca zalimana na kavču. Zaenkrat 10/10. 3 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. november 2023 Share Objavljeno 6. november 2023 Netflix res poka z animiranimi. Pluto in Blue Eye Samurai. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 6. november 2023 Share Objavljeno 6. november 2023 Vučko3 reče pred 1 uro: Netflix res poka z animiranimi. Pluto in Blue Eye Samurai. večinoma ne, ne vem kaj se je spremenilo ker do zdej sem na Netflixu užival samo pri Scissor Seven pa Castlevaniji, tanova Castlevania je katastrofa, Witcher film ok ampak žal nekaj kar bi oni rabli pred serijo ven dat, Godzilla filmi zanič, Tekken mid, Dota dolgčas, Dragon Age bolš da ne omenjam, tud Cyberpunk je bil bolj novelty zadeva kot pa nekaj kar bi ful pomagalo pri širitvi Cyberpunk mitologije Ne vem če se Carole & Tuesday tudi šteje pod Netflix, to mi je blo kr všeč Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. november 2023 Share Objavljeno 6. november 2023 Jaz sem ciljal na obdobje zadnjega tedna jebote 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 6. november 2023 Share Objavljeno 6. november 2023 Drgač bi rad naslovil kreatorje Demon Slayerja naj si pogledajo Blue Eyed Samurai kako se nardi annoying sidekicka, ki je annoying lih prou 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. november 2023 Share Objavljeno 6. november 2023 Weraziel reče pred 10 minutami: Drgač bi rad naslovil kreatorje Demon Slayerja naj si pogledajo Blue Eyed Samurai kako se nardi annoying sidekicka, ki je annoying lih prou Cakaj, da prides do pete epizode. Prezentacija, zgodba, estetika, liki. Neverjetno Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 6. november 2023 Share Objavljeno 6. november 2023 "I have a name" "No one will ever know it" Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 17. november 2023 Share Objavljeno 17. november 2023 JJK Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 17. november 2023 Share Objavljeno 17. november 2023 (urejano) Faljena izba, pardon 17. november 2023 uredilo bitje ArtaX Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 20. november 2023 Share Objavljeno 20. november 2023 Tijuana reče Dne, 17. 11. 2023 at 15:45: JJK https://screenrant.com/jujutsu-kaisen-animator-meltdown-mappa-big-problem/ Navedek Povezava do prispevka
Henrik Objavljeno 20. november 2023 Share Objavljeno 20. november 2023 Goblin Slayer druga sezona je zunaj. 7 epizod. Všečna sezona, mogoče malo bolj umirjen tempo razvoja in dogodkov, vendar me ne moti. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 21. november 2023 Share Objavljeno 21. november 2023 DaMachk reče pred 12 urami: https://screenrant.com/jujutsu-kaisen-animator-meltdown-mappa-big-problem/ Še kar žalostna situacija ja. Anime pa vrhunski. Upam, da najdejo kakšno srednjo pot in delayajo sezono in v miru končajo kot se spodobi. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. november 2023 Share Objavljeno 21. november 2023 Sej isto je blo z Shingeki no Kyojin. Zato bom mirno piratiziral njihove stvari Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 21. november 2023 Share Objavljeno 21. november 2023 Sej jih tako ali tako :D. 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. november 2023 Share Objavljeno 22. november 2023 Določene stvari so bile kupljeni DVDji/Blurayi, ker dobre stvari je fajn met na dosegu roke. Lotr EE filmi, Matrica, Samurai Champloo, HxH,.. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.