Skoči na vsebino

P: Starejše PC igre + GB Pokemon RED samo škatla brez igre

Renamon

Priporočeni prispevki

Prevzem možen Ljubljana - Vič ob ponedeljkih in sredah.

POKEMON_RED_BOX.jpg
PRODANO 
 Pokémon RED Version 
 50€ - oz. kdo da več 

LOTR.jpg

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II
25€

AOE_collectors.jpg

Age of Empires Collector's Edition
10€

code_of_honor.jpg

Code of Honor the French Foreign Legion
5€

CSI.jpg

CSI: Hard Evidence
5€

desperados_2.jpg
Desperados 2 - Cooper's Revenge
5€

deus_ex.jpg

DEUS EX
5€

FIFA_2004.jpg
FIFA Football 2004
5€

harry_potter-goblet-fire.jpg

Harry Potter and the Goblet of Fire
5€

lotr_FOT.jpg

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
5€

mortal_kombat_4.jpg

Mortal Kombat 4
5€

italian_job.jpg

The Italian Job
5€

smurfs.jpg
3.2.1 Smurf ! My First Racing Game
20€

natlacenka_164.jpg

Natlačenka 164
5€

NBA_live_07.jpg

NBA LIVE 07
5€

scarface.jpg

Scarface: The World Is Yours
10€

pirates_caribbean.jpg

Pirates of the Caribbean: At World's End
5€

rome.jpg

Rome: Total War: Barbarian Invasion
5€

the_hell_in_vietnam.jpg

The Hell in Vietnam
10€

NHL_2003.jpg

NHL 2003
5€

uredilo bitje Renamon
Povezava do prispevka

Drgač mi je hecno, da te Aliexpress momci nikoli ne fejkajo Nintendo škatel, ne vem, zakaj

Za razne SEGA igrice ubodeš full fake pakete s škatlami in navodili praktično za par evrov s teh kitajskih strani

image.png.f036b7db7f0ab93ed61e9df45e4968b9.png

Fake Pokemon škatlic in navodil pa ne dobim nikjer, oziroma če dobim neke fake škatlice in navodila, stanejo 40 €, kar pa mi je absolutno preveč za fake kos kartona in papirja 

Povezava do prispevka

samo na hitro sem malo poguglal in imaš npr tegale

https://www.ebay.com/itm/133779126989

Tisti red, replika s poštnino cca 20$ na etsyju verejno njadeš še kaj ceneje... kako ločiš original od replika pa ne vem, mogoče ne sme preveč lepo izgledat in ga vržeš pod vlak in maš original :D

Jaz sem en kup teh škatlic šenkal enemu kolegu/zbiratelju, se mi ni dalo zezat s prodajo, itak se mi ne da, zdej sem naredil par objav na mn3njalu, ko malo pospravljam, to je pa to v zadnjih n letih

Za cca 1,5€ pa lahko kupiš pdf :fun:

https://www.etsy.com/ie/listing/892949195/digital-design-pokemon-red-gameboy-mini

uredilo bitje Bessie
Povezava do prispevka
Hernier reče pred 1 minuto:

Glede tega ni problema, Nintandbox in druge strani imajo te PDF-je zastonj

Fora je sam, da ne vem, kam bi dal to printat in na kakšen papir/kartonček 

Mam jst enga kolega, ki bi ti to verjetno lahko natiskal...

BTW tvoja slika se ne vid.

uredilo bitje Bessie
Povezava do prispevka

Pokemon škatla je original, sem jo jaz kupil, zato sem slikal zdraven tudi račun. Na žalost sem prodal Game Boy Fat skupaj s Pokemon špilom (mi je žal :closedeyes:), škatla pa mi je ostala. Nekje bi moral imeti še Game Boy Fat škatlo :nicjasno:

Povezava do prispevka
MorskaGlista reče pred 19 urami:

Dejansko je edina prava zbirateljska vrednost v izdelku, ki je še original sealan. Vse ostalo je bolj loterija, nikdar ne veš, od kje se je vzelo.

Drgač moram rečt, da tudi OG sealani izdelki so konkretna loterija. Sploh sealane konzole 8/16-bitne generacije so večkrat neki faulty batchi, ki so jih dali na stran in pol so se za 20 let izgubile, dokler jih ni nekdo našel v nekem jadnem skladišču 

Sem že bral kakšne štorije na starem Atariagu, kjer je folk cel navdušen kupil sealan SNES za 2000 $, nakar je prišel domov in ga igral dve uri, preden je riknil, zato ker je bila neka zjebana linija konzol :D. Pol pa je imel crknjeno nesealano konzolo, ki je bila vredna 15 € in škatlo v dobrem stanju, ki je bila vredna x3 dejanske konzole :D 

Pomoje je dejansko najbolj safe bet, da kupiš od nekega Slovenca, ki je lepo pazil na konzolo. Čeprav ne vem, jaz sem res lepo pazil na svoj SNES, v klet pri starših sem ga pospravil za ene 10 let. In pol sem ga nesel k @George Michael v gostilno, da bi malo nažigali skupaj, pa ni deloval. Ko smo ga odprli, smo videli, da je prasica kondenzirala v kleti in je bila notranjost povsem uničena <_<

• Solzice 2
Povezava do prispevka

Vpiši se za komentiranje

You will be able to leave a comment after signing in

Vpiši se
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...