Renamon Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 (urejano) Prevzem možen Ljubljana - Vič ob ponedeljkih in sredah. PRODANO Pokémon RED Version 50€ - oz. kdo da več The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II 25€ Age of Empires Collector's Edition 10€ Code of Honor the French Foreign Legion 5€ CSI: Hard Evidence 5€ Desperados 2 - Cooper's Revenge 5€ DEUS EX 5€ FIFA Football 2004 5€ Harry Potter and the Goblet of Fire 5€ The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring 5€ Mortal Kombat 4 5€ The Italian Job 5€ 3.2.1 Smurf ! My First Racing Game 20€ Natlačenka 164 5€ NBA LIVE 07 5€ Scarface: The World Is Yours 10€ Pirates of the Caribbean: At World's End 5€ Rome: Total War: Barbarian Invasion 5€ The Hell in Vietnam 10€ NHL 2003 5€ 8. marec 2023 uredilo bitje Renamon Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Optimistično Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Lmao te cene Pokemon škatlo bi dejansko vzel, ker jaz pa imam igrico brez škatle, sam bolj v 5 € coni, ne 50 Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 fak, dejansko je keš v teh škatlah lol Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Drgač mi je hecno, da te Aliexpress momci nikoli ne fejkajo Nintendo škatel, ne vem, zakaj Za razne SEGA igrice ubodeš full fake pakete s škatlami in navodili praktično za par evrov s teh kitajskih strani Fake Pokemon škatlic in navodil pa ne dobim nikjer, oziroma če dobim neke fake škatlice in navodila, stanejo 40 €, kar pa mi je absolutno preveč za fake kos kartona in papirja Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 (urejano) samo na hitro sem malo poguglal in imaš npr tegale https://www.ebay.com/itm/133779126989 Tisti red, replika s poštnino cca 20$ na etsyju verejno njadeš še kaj ceneje... kako ločiš original od replika pa ne vem, mogoče ne sme preveč lepo izgledat in ga vržeš pod vlak in maš original Jaz sem en kup teh škatlic šenkal enemu kolegu/zbiratelju, se mi ni dalo zezat s prodajo, itak se mi ne da, zdej sem naredil par objav na mn3njalu, ko malo pospravljam, to je pa to v zadnjih n letih Za cca 1,5€ pa lahko kupiš pdf https://www.etsy.com/ie/listing/892949195/digital-design-pokemon-red-gameboy-mini 17. februar 2022 uredilo bitje Bessie Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Bessie reče pred 26 minutami: Za cca 1,5€ pa lahko kupiš pdf https://www.etsy.com/ie/listing/892949195/digital-design-pokemon-red-gameboy-mini Glede tega ni problema, Nintandbox in druge strani imajo te PDF-je zastonj Fora je sam, da ne vem, kam bi dal to printat in na kakšen papir/kartonček Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 (urejano) Hernier reče pred 1 minuto: Glede tega ni problema, Nintandbox in druge strani imajo te PDF-je zastonj Fora je sam, da ne vem, kam bi dal to printat in na kakšen papir/kartonček Mam jst enga kolega, ki bi ti to verjetno lahko natiskal... BTW tvoja slika se ne vid. 17. februar 2022 uredilo bitje Bessie Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 17. februar 2022 Share Objavljeno 17. februar 2022 Dejansko je edina prava zbirateljska vrednost v izdelku, ki je še original sealan. Vse ostalo je bolj loterija, nikdar ne veš, od kje se je vzelo. Povezava do prispevka
Renamon Objavljeno 17. februar 2022 Avtor Share Objavljeno 17. februar 2022 Pokemon škatla je original, sem jo jaz kupil, zato sem slikal zdraven tudi račun. Na žalost sem prodal Game Boy Fat skupaj s Pokemon špilom (mi je žal ), škatla pa mi je ostala. Nekje bi moral imeti še Game Boy Fat škatlo Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 18. februar 2022 Share Objavljeno 18. februar 2022 MorskaGlista reče pred 19 urami: Dejansko je edina prava zbirateljska vrednost v izdelku, ki je še original sealan. Vse ostalo je bolj loterija, nikdar ne veš, od kje se je vzelo. Drgač moram rečt, da tudi OG sealani izdelki so konkretna loterija. Sploh sealane konzole 8/16-bitne generacije so večkrat neki faulty batchi, ki so jih dali na stran in pol so se za 20 let izgubile, dokler jih ni nekdo našel v nekem jadnem skladišču Sem že bral kakšne štorije na starem Atariagu, kjer je folk cel navdušen kupil sealan SNES za 2000 $, nakar je prišel domov in ga igral dve uri, preden je riknil, zato ker je bila neka zjebana linija konzol . Pol pa je imel crknjeno nesealano konzolo, ki je bila vredna 15 € in škatlo v dobrem stanju, ki je bila vredna x3 dejanske konzole Pomoje je dejansko najbolj safe bet, da kupiš od nekega Slovenca, ki je lepo pazil na konzolo. Čeprav ne vem, jaz sem res lepo pazil na svoj SNES, v klet pri starših sem ga pospravil za ene 10 let. In pol sem ga nesel k @George Michael v gostilno, da bi malo nažigali skupaj, pa ni deloval. Ko smo ga odprli, smo videli, da je prasica kondenzirala v kleti in je bila notranjost povsem uničena 2 Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se