Skoči na vsebino

kirurg_frankfurt

Mafija
 • Število vsebin

  6
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu kirurg_frankfurt

 • Stopnja
  il dottore

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Edino pravilno. Ce kdo misli da ima pravico do soodlocanja samo zato ker se je udejstvoval na forumu zadnjh 15 let, potem se moti. Za gnoj ne nameravam dat niti eura, ce se pa ustvari nek alternativen forum, ki bo v bistvu samo gnoj (in bo brezplacen), se pridruzim, drugace pa bye bye gnoj. Lastnik tega foruma bo lahko pa delal kar bo zelel z njim.
 2. Maksi kdaj boš kupil nov pc? lp
 3. kirurg_frankfurt

  iOS

  Uporablja ze kdo iphone SE 2020? Kaksno mnenje bi bilo dobrodoslo.
 4. Zaradi gaming hibe sem bil vedno na zicnati povezavi, saj si sredi streljanja ali pa dirkanja nisem smel privoscit izpada kontrole. Pogosto se mi je to dogajalo z brezzicnimi slusalkami, ampak to se je dalo potrpet. Mogoce kdo ve kje bi lahko kupil thinkpad tipkovnico za pc? Si bom kar sam odgovoril: http://outletko.si/si/tipkovnice-in-miske/123218-tipkovnica-lenovo-thinkpad-compact-bluetooth-0887619373370.html#/40-tipkovnica-vgraviranje_dotisk_slo_znakov Ima kdo mogoce? Bi si priklopil na dock, tipkanje po thinkpadovi plastiki mi je neizmeren uzitek.
 5. kirurg_frankfurt

  Pravosodje

  Si bil kdaj na hrvaskem sodiscu? Npr. v Reku ali pa Splitu? Potem res ni na mestu da trosiš bedarije o tem kako nas hrvati na sodiscih okrog prinesejo, ce pa mislis politicno bitko arbitraznega sporazuma, pa na podlagi le te ne mores sklepat o stanju sodisc v slo in hr.
 6. kirurg_frankfurt

  Pravosodje

  Seveda da ne zaupamo sodstvu ce pa prejmes miljonsko provizijo za nakup vojaske opreme, na koncu te pa ustavno sodisce resi zapora.
×
×
 • Ustvari novo...