Skoči na vsebino

Scar

Rumeni jak
 • Število vsebin

  59
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

21 Jogurt

1 zasledovalec

Več o članu Scar

 • Butast stavek
  mehko blato #471

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. To punco sem dons poslusal med sihtom
 2. Malo offtopic, ampak ravno spilam Ratcheta na PS4. Sem velik velik fan originalne trilogije s PS2, in mi po eni strani remake dogaja, po eni pa ne. Se mi zdi da so dobro zadeli filing starejsih spilov (na tem mestu moram dodat da tistih na ps3 nisem spilal), torej glasba, orozja, pac nek tak ze malo nostalgicen obcutek. Po drugi strani je pa kar lahek, humor je ful bolj beden kot prej, pa vse je nekako bolj meh. Watered-down verzija tastarih, tako nekako bi se izrazu. Definitivno mi pa v lajfu manjka takih spilov, ta zvrst ratchet/jak mi je imba.
 3. Kliknes desno na d-padu za ta meni, kjer mas poj tud restart. Sem zelo dolgo rabil da sm dojel Edit: kaj pa meni racko, za 3 sekunde me je prehitu slinc
 4. Kupil Burnout Paradise, ker sem hotel nekej podobnega Burnout 3. Ni blo ne
 5. Plis ne gta3. Plis ja burnout 3
 6. Scar

  Ugani igro

  Ceville Ce je pravilno, predajam naslednjo sliko prvemu srecnezu.
 7. Zal ne. Tisti komad gre dobesedno "dutn datn deja dutn di". Prisezem neke random besede, ampak mi je bil vedno pri srcu komad, ceprav je smesen. Enkrat bi blo treba preposlusat od vseh teh pesov celotne soundtracke
 8. V enem od PESov (pro evolution soccer) se v tistih casih, ko je PES ubijal fifo (torej recimo PES 5, 6, mogoce se kaksna od tistih prvih z letnico), je bil en smesen komad ki ni mel besedila, samo nek nonsense v stilu "dutn datn deja di". Vsake toliko mi gre po glavi in se spravim iskat po jutubu, ampak brez uspeha. Lahko kdo od starih PESjanov pomaga?
 9. Obrnil Dicey Dungeons. Meni osebno hudo. Zdej pa spilam novega starega Maria 3d World. V 3dw mam samo se zadnjo plato champions road za naredit, v bowsers fury pa se ene 15 shinov za zbrat do 100%. Top shit cel paket, nisem mel WiiU tako da super.
 10. Scar

  Razlikovanje izdaj

  Vedno, ko loadam z neta, me skrbi, da nisem kaksne smesne izdaje prebral po zgornji debati me prav zanima na katero verzijo Algernona sem naletel je treba bit pazljiv ja..
×
×
 • Ustvari novo...