Skoči na vsebino

Scar

Rumeni jak
 • Število vsebin

  145
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

68 Jogurt

1 zasledovalec

Več o članu Scar

 • Butast stavek
  mehko blato #471

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Igram Last of Us 2. Mi precej bolj dogaja kot enka, ki sem jo verjetno igral prepozno. Zelo vsecen del v dino/vesoljskem muzeju, se mi zdi en tak zapomnljiv gejmerski moment. Na dopustu na dobrem starem 3dsu prespilal Steamworld Dig 2. Lustno in isto korak naprej napram enici.
 2. Mene ne moti stil, bom z veseljem spilal. Prizadeti komentarji pa ne morjo bit upraviceni, ne vem zakaj je treba ustvarjalcem vzet voljo do spila.
 3. Wera, bi bil zelo presenecen ce bi bil Kirby zajeban Sicer sem pa podlegel mn3 peer pressurju in v sredo zvecer prednarocil Strikerse pri jazbini. Vceraj dobil mejl, da je blo poslano, na sledenju posiljk zaenkrat pise samo da je blo oddano na posto v domzalah. Mi je pa precej vseeno ker grem jutr na dopust, tja gre pa z mano 3DS
 4. Lazi. Po zacetnem navdusenju v base spilu sem se ohladil in niti ne zakljucil osnovne zgodbe, kaj sele da bi razmisljal o dodatku. Mozno da ga je @Hernier Sicer mirne duse priporocim spil. Sem konkretno padel not, ampak scasoma dojames, da lahko z eno in isto ekipo radiras zajce, in takrat mi je malo dol padlo.
 5. Hernier, obcasno nas manjka na fuzbalu v lj (predvsem v sredah zvecer so tezave z udelezbo), bi prisel kdaj spilat ce bi rabl? Mam kar precejsnjo bazo ljudi, k jim govorim, ampak vcasih recem dvajsetim in noben ne more. Magar mi napis na ZS ce si za, da ne bova tu smetila (ceprav je naslov teme rekreacija)
 6. Spile sem pri jazbini dobil zelo hitro vsakic. Pa postnina je vedno zastonj pri njih. @Weraziel ce sprobas Eastward porocaj, me mika ze en cajt
 7. Igram TLOU2 in ga verjetno se en cajt bom.
 8. Sem tudi jest sel ene tri tekmice. Sem mel sreco s soigralci, noben ni bil levak/soler, tako da lagano tri zmage Sem kar podobnega mnenja kot ti, vseen pocakam se rivjuje. Upam da bo carski tisti online mode kjer je en lastnik kluba pa 20 ljudi za ta klub spila. Pa da bo vec single player modov, ne samo quick match.
 9. Meni je bil demo kar zabaven, ampak bom pocakal na rivjuje.
 10. Hehe, lepa igra vidm da moram bolj pogosto se v druge teme zahajat Kul rivju!
 11. Eno stran nazaj sem ti recenziral indie igracko In Other Waters
 12. Preigral In Other Waters. Vsecna zadeva. Na vodnem planetu se furas okoli, raziskujes floro in favno in pocasi odkrivas kar zanimivo scifi zgodbo. Visualsi so zelo osnovni, zato je res dober touch, da je ves okolis tekstovno opisan, da sem imel na cajte filing, kot da berem en scifi roman (kar je kul, ker premalo berem knjige zadnje case). Akcije za trzajoce mulce bolj ni, mi je pa pasal v izi gameplay z veliko teksta in prostora za domisljijo.
 13. Tole me je na vas g33ke spomnilo
×
×
 • Ustvari novo...