Skoči na vsebino

Avion

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 198
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  12

Avion je zmagal 23. avgusta

Bitje Avion je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 790 Jezus

Več o članu Avion

 • Butast stavek
  Nerazumljivo izrazoslovje mu požene penilne rdečke.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 136 vohunjenj
 1. Avion

  Protivladni protesti

  Brez najmanjšega problema.
 2. Avion

  Protivladni protesti

  Zdej se pa odloci, al je to ustrahovanje odgovornih drzavljanov al je to normalno zivljenje. Ampak dejva raje zaustavit najino komunikacijo, res nima smisla.
 3. Avion

  Protivladni protesti

  Valda, ker so ti ljudje res pogosto v javnosti, sploh Hojs je znan po tem, da se rad sprehaja brez oboroženega spremstva. Ko pa imajo bližnje srečanje v hribih z Janšo, se pa folku sfuka zaradi neke banalne "svetosti gora" in označujejo Jarčevo za nevrotično, histerično in nevem kakšne še poskuse diskreditacije. FFS, res. Nič. Vam. Ni. Prav.
 4. Avion

  Protivladni protesti

  Saj noben ne grozi. Pravim samo, da sem začuden, da ni še kakšne fasal. Ali on ali pa njegovi pajdaši. Sej evo, je akcija, ampak potem je pa tudi jokanje, da folk ne ve, ob kateri uri naj naroči ženi, da skuha kosilo, ker zamujajo zaradi protestov. Teško je.
 5. Avion

  COVID-19

  Ajd, evo racko for being a good sport.
 6. Avion

  COVID-19

  Pol pa res drzi pregovor, da neumnost ne pozna meja.
 7. Avion

  COVID-19

  Kot pijan voznik se jaz zavestno odlocim, da bom sedel za volan in vozil pijan in ogrozal druge. Kot necepljena testirana oseba bom pa kaj, zavestno se odlocil, da bom siril virus, ki ga nimam? Faking logika.
 8. Avion

  COVID-19

  Dej se mal spostuj pa nehej s temi debilnimi primerjavami, res.
 9. Avion

  COVID-19

  To je res, zato bi se moral vsak odlocit zase na podlagi starosti, pridruzenih bolezni, nacina zivljenja itd.
 10. Avion

  Protivladni protesti

  About fucking time. Sploh glede na to, kako se Hojs dobesedno izživlja nad državljani in svojimi podrejenimi, ja, jaz sem močno šokiran, da že ni dobil kakega cegla v glavo. Če ne drugega bi šlo vsaj za simbolično dejanje, ker veliko škode ne bi bilo povzročene.
 11. Avion

  Protivladni protesti

  Fak, res, prou doniral bi za forum samo zato, da bi ti lahko nalepil plus na plus na tale sestavek.
 12. Avion

  Protivladni protesti

  Pravice nekaterih so definitivno bolj kršene od pravic drugih. Jaz imam omejen dostop do zdravstvenih storitev medtem ko ti moraš potrpeti v avtu, da gre kolona mimo tebe. Res, direkt Rosa Parks. In ja, zdaj že slišim ta hur dur derp odgovor "Ja Pa S3 C3pI". Nakar ti bom odgovoril, da bi marsikaj funkcionirali tudi z izpolnjevanjem pogoja T, če bi ta bil smiseln. Recimo zakaj je moj izvid samotestiranja dovolj dober za neomejeno delo, ni pa dovolj dober za uporabo javnega prevoza, dijaki pa komot z istimi testi uporabljajo javni prevoz? Ampak ne pričakujem da boš razu
 13. Avion

  Protivladni protesti

  Pred parlamentom protestirajo že nevem kolko časa, tudi pred sedeže strank so šli, pa ni bilo dovolj dobro za vas. Da bi šli na domove poslancev, se bo hitro obrnilo na neke "grožnje s smrtjo" celi družini itd in se ne bo nič doseglo. V Trstu protestirajo pred pristaniščem zaradi PCT pogojev na delovnem mestu. Tudi to ni dovolj dobro, ker zdaj ne boš mogel dobiti svojih igračk iz Ali Expressa dovolj hitro, pa čeprav protestirajo na svojem delovnem mestu. Pač nikoli ni dovolj dobro.
 14. Avion

  Protivladni protesti

  Model ... Ti to resno?
×
×
 • Ustvari novo...