Skoči na vsebino

Interceptor

Mafija
  • Število vsebin

    1 405
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    3

Interceptor je zmagal 5. julija

Bitje Interceptor je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 915 Jezus

Več o članu Interceptor

  • Butast stavek
    Prepare for unforeskin consequences!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 4 673 vohunjenj
  1. Drgač če maš prenosnik ki se polni ma usb-c -> Go for it. Ni seveda najhitrejši, delo pa vseeno opravi.
  2. Sej se keš donira za server. Server admin:
  3. Interceptor

    Slovenski Rap

    a je mel tudi tam dobre ideje, al je bil bl meh. Enkrat sm ga v Rožni poslušal, ko je mel na Majskih igrah koncert na Kulturnem otočku. Model je bil tok nadrogiran, da je blo kar smešno. Ampak mu je vseeno uspelo speljat koncert. Mel je pa cel band za spremljavo. Mi je blo res vrhunsko (če zanemarimo par izgredov zaradi drogic, lol).
  4. Interceptor

    Slovenski Rap

    Ja, pa sej ne rečem da so vsi taki. Jst sm bolj ciljal na te spastike: Ko si dobesedno bruhnem u usta ko to slišim. Ok, je res da ta komad ni rap reprezentive, ampak naj bo ker se on oglašuje tko ... Kralj Meteorit lahko s svojim "amaterskim" izdelkom nardi zadevo miljonkrat boljšo. Pa pošola večino "cankarjev", lol. Zakaj? Ker je nareto s srcem, in ne zato da je zadeva sama sebi namen. Anyway, to je model delal ko je bil v študentu, zdej kar dela ni več niti senca te "genialnosti" iz tistega cajta.
  5. Interceptor

    Slovenski Rap

    imo voice modulation ni isto kot autotune (no, kinda) Mene autotune moti, ker se ponavadi uporablja zato, ker "glasbenik" ne zna pet. In večine teh "muzičarjev" ni v resnici muzičarjev, se samo delajo neke artiste, ki v resnici niso sposobni skupi spravt nekega kvalitetnega izdelka. To me izjemno moti. Sploh ker videm pri sebi, kok se moramo jebat in delat, da lahko nardimo en povprečen izdelek. Zato ratam živčen in jezen in take muske ne spoštujem tko kot jo morda kdo drug. Sploh ker vem, da če bi se lotu neki v tem stilu delat, z današnjo tehniko, bi komot naredu zadevo boljšo kot večino takozvanih "muzičarjev". Jst da sem začel delat stvari, sem mogu prvo 10let inštrument drkat. Pa tudi pol ko to približno znaš, sploh ni pogoj da lahko neki dobrega narediš. Dobit feeling kako naredit riffe da res peljejo, pa da je groove dober je zelo zajebano. S tem da moraš vse to seveda naumit analogno, torej prvo zaigrat ... Sedet za kompom pa malo "klikat", s tem da ti software lahko večino stvari popravi res ni primerljivo. Lih zato tok bl spoštujem "kvalitetno" muziko, neglede na žaner. Mam pa neke svoje zahteve, kaj mi naredi zadevo dobro. Seveda je zelo težko bit objektiven, ker je muska stvar posameznika. Jeba To kar si zgori dal sploh ni primerjave. Vsi zgoraj znajo pet. In to v več oktavah. Modulacija je kle na mestu, in se ne uporablja da se prikrije nesposobnost vokalistov ampak za "space-ish" vibe.
  6. Interceptor

    Slovenski Rap

    Imo me ta autotune tok moti, da je pol zame komad avtomatsko a-no-go (to leti direktno na vse glasbene izdelke, ne samo na tega specifično). A drgač a se taki komadi štejejo sploh kot rap? Al je to nek sub žanr rapa oz hiphopa? Trap? Kašna je sploh bistvena razlika med temi žanri. A je kle kak poznavalec? Mogoče @Weraziel?
  7. Takrat ko je še tam živel, pa se okol fural z motorji pa razlagal. Tisto je blo res top.
  8. A gleda kdo tega modela, ka ponavadi basha Kitajsko? https://www.youtube.com/@serpentza/videos
  9. dej povej še kok cajta je to pomenilo čakanja za 30desetega v vrsti? 30min, 1 ura, 6ur. Ta podatek je pri teh stvareh dost pomemben. Italjani so včasih tudi po pou ure čakali v vrsti da so avto napolnili z nafto. Je bla vrsta od pumpe skor do vipuž
  10. z blekijem se srečaš kjerkoli smrdijo metalci.
  11. a je kej govora okol žmigovcov? a bodo še zmeri pushali te retardirane gumbe na volanu?
  12. Res je. Branje mi gre precej slabo. Še vedno vidim samo tvoj bullshit zraven katerega napišeš trust me bro by slinch.
  13. Tok ku se delaš pametnega, ti gre kar slabo napisat en normalen odgovor z nečim kar ni anekdotal evidence by slinchTM. Če govorimo o tem reviewu: https://www.rtings.com/speaker/reviews/jbl/xtreme-3 Lahko še malo nižje poskrolaš.
  14. Ja, sej ce boomerji prodajate te stvari na bolhi za 300€, pol pa ze je resnicna cena.
  15. Ne moreš komentirat, a hkrati komentiraš da failajo. Dej prosim primer, kjer oni ocenijo neko stvar, in potem prosim dej še ti tvojo boljšo analitično razlago zakaj temu ni tako. Ni lih fer do njih, ker so bolj kot ne v svetu review-u probably najbolj objektivni in probajo vse stvari delat dost znanstveno.
×
×
  • Ustvari novo...