Skoči na vsebino

Jazbina

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  9
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

29 Jogurt

Več o članu Jazbina

 • Butast stavek
  jadnik, ki se mu je posrečilo celih devet sporočil

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 241 vohunjenj
 1. Jazbina

  Jazbina

  Prosim pošljite mi sporočilo na ZS. Da ne bova tukaj o osebnih podatkih. Hvala.
 2. Jazbina

  Jazbina

  Vse reklamacije (maile) se nemudoma prepošilja naprej distribucijski službi. Opravičujem se tistim, ki odgovora niste prejeli z naše strani. Mail ni noben spregledan.
 3. Jazbina

  Jazbina

  Pozdravljeni vsi. Hvala vsem za komentarje. Treba je nekaj vedeti, Jazbina ni Joker 2.0, to ne želi biti in tudi ne bo. Seveda, marsikomu to ne bo povšeči a tako pač je. Ob tem bi se rad še enkrat zahvalil vsem podpornikom ter tistim, ki so izrazili željo revijo spremljati/podpirati še naprej. Hvala!
 4. Se opravičujem za zapoznel odgovor. Jazbina je bila natisnjena že teden dni nazaj, jutri (29.12.) jih zavija v polivinil. Ponoči (jazbec je ja nočna žival) pa dostavlja. Tako da 30.12. bi moralo biti. PS: Še ekskluzivne fotografije revije. Samo za mnenjalnik!
 5. Decembrske količine ne bodo pokrile niti vseh prednaročil slovenskih trgovcev iz prvega vala, kaj šele da bi kakšen kaj "na novo" dobil. Morda bo kje na voljo kakšen kos, dva to je pa to za letos. Potem pa prvi kvartal 2021(ne januar ampak prvi kvartal 2021) - nove pošiljke, tudi močno okleščene, točne količine niso znane.
×
×
 • Ustvari novo...