Skoči na vsebino

Feget

Rumeni jak
  • Število vsebin

    3 009
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    2

Feget je zmagal 26. oktobra 2021

Bitje Feget je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 975 Jezus

Več o članu Feget

  • Butast stavek
    AE od Mefista

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Spet se bodo mastili: https://www.24ur.com/novice/slovenija/vlada-bo-predstavila-predlog-za-dvig-plac-direktorjev.html
  2. Zanimivo sicer da ima širokoobzorni pisatelj in okuševalec vsake lokalne brozge na forumu obenem res svinjsko najslabši okus za igrice sploh. Res tisto ene stvari se ne moreš zanesti nanj. Dobrim igram lima res random 5/10 ocene, potem pa najde neko res alternativno sranje narejeno v 10ih minutah v javi in ga slavi kot prihod Jezusa. Dejansko raje poslušam Gojca, je vsaj konsistenten pri hvalisanju slabih iger. Ontopic: Dave the diver rata po nekaj urah res boring. Saj so se trudili z igrico ampak na koncu je še vedno pixel junk, dobr za par ur. Igrica je absolutno predolga za 5x, tako da jaz sem jo dropal ko prideš v fish village.
  3. Feget

    Monitorji

    Atomic me je prepričal, še dobro da imam doma en stari Sony 15-inčnik. To bo brutalen PPI
  4. Feget

    Monitorji

    Meni pa so to res buče. Imam res dober vid, na pregledu vidim tudi tiste črke v najbolj spodnji vrsti, pa res ne vidim nikjer nobenih pikslov. Tudi 32 inčnika v pisarni gledam z razdalje 50 cm, čeprav je optimalna po tisti bullshit lestvici 93 cm. Pač sirote si med sabo prodajate bučke in opravičujete majhne monitorje. Kot da bi gejmal na 10 let stari grafični in pametoval, da je 720p še vedno the shit.
  5. Feget

    Monitorji

    Ne vem kaj so te pi vrednosti, ampak jaz imam 55 inčev na 90 cm pa je perfektno za monitor
  6. A Miasma Chronicles je kdo igral - je zastonj ps plus. Včeraj pognal, res nek random fallout svet kjer je tvoj glavni frend dvotonski robot z nigr glasom in streljaš mutirane žabe, prvo sem bil samo what the fuck, ampak gameplay je fuul uživantski, tako da sta šle dve urici takoj mimo.
  7. Ok priznam, tole pa je statement za tatoo čez biceps, če bi ga imel
  8. Pizda tale zaključek mi pa zmaga debato Uletiš na priznani forum modrecev mn3njalnik z enim res random progamerskim vprašanjem, dobiš odgovor dveh priznanih progamerjev Waraziel in Baserback, ki sta odgovor potegnila iz riti, medtem ko igrata igrico Dave the Diver in mladi akademik zaključi s stavkom očitno sem bil v zmoti Olfa nožek = serious bussiness
  9. Meni so pa res insane postale te cene matičnih plošč Fuck no saj stane skoraj toliko kot top performance procesor
  10. Damn Jagged Alliance 3 so pa res hardcore drogice, tak Xcom 2 na steroidih. Če ste vsaj malo v orožjih in poteznih shoterjih samo stran od tega špila, ker se vam bo sfukal. Res ne vem kdaj me je nazadnje kakšna igrica tako potegnila not kot tole, res igram neprestano. Moral bi programirati neke hardcore zadeve pa vse stoji, ker preučujem statse orožij, mercenarijev in razvijam strategije. V bistvu je igrica res najbolj basic. Ena ogromna kvadratasta mapa, kao nek island so zavezeli La Legion teroristi in ugrabli predsednika, zdaj pa je na tebi in plačancih da ga rešiš in osvobodiš otok. Zgodbo in scenarijh so verjetno napisali v 10ih minutah, kar je edina resna pomanjkljivost igre. Potem najameš 6 momcov iz roostra ene 50ih (vsak ima svoje skille, sposobnosti, statse, dialoge, karizmo) in greš na krvavo jebačino. Gameplay pa je res insane. Imaš fuuul orožij, vsako se drugače vede, metke za vsako, inventarje za vsakega mercenarija (eni lahko nosijo več, eni manj), eni so medici, drugi snajperji, tretji mečejo bombe. In fora je da moraš res taktizirati kaj boš počel s katerim, ker če z nekom, ki nima eksplosive skills mečeš bombe, ti bo to razfukalo v roki ali pa jo bo vrgel namesto sovragom tvojemu buddiju med jajca. Z momci potem zasedaš postojanke in rudnike diamantov (keš rabiš za plačance, ki jim moraš vsak teden podaljšati pogodbo), bad guji pa poskušajo zavzeti nazaj okupirana območja. In to je bolj ali manj to. V bistvu sploh ne znam pojasniti zakaj je špil tako noro dober, ampak po mojem je kombinacija likov, orožij in sposobnosti, ki jih ima vsak med njimi. Res dobra igra, 9/10 gladko. Če bi imela pa še malo boljšo zgodbo in scenarij pa bi jih dal 10/10.
  11. Končno šerif z jajci
  12. Jaz pa mislim da na izgled gledajo kakšne 20 letnice, 30+ jim pa 100x bolj pomeni, da si uspešen, bogat, dober v svojem poslu. Tudi roko na srce 30+ moški so taki spački, da drugega gledat ženskam niti ne ostane
  13. Zala spet razvalja 100x bolje kot 8. marec na levici
  14. Spaček je ultimativni nice guy. Če bi bil jaz ne njegovem mestu, bi izvajal ultimativno tiranijo in totalitarni sistem. Hvalilo bi se lahko samo igrice, ki so meni dobre, pohale tistih, ki meni niso všeč bi se brisalo, uporabnikom pa pošiljlo škodljive kode po sporočilih in po redni pošti drek v paketih.
  15. Igrica žal nima odobritve mn3njalnik smetane
×
×
  • Ustvari novo...