Skoči na vsebino

LordJimy

Rumeni jak
 • Število vsebin

  16
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

2 Jogurt

Več o članu LordJimy

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. LordJimy

  TV tema

  Aktiviraš youtube premium
 2. LordJimy

  IP kamere

  Sa razumem, da slika ni vrhunska ampak, če bi bila kaka opcija bi vseeno rad videl kako izpade. Znanec me namreč že nekaj čaas sprašuje katere kamere naj kupi vendar, ker nimam izkušenj sem mu predlagal arlo 2, ki so celo brezžični in na baterije vendar niso ravno poceni. Tale pa zgleda zanimiva opcija za ta denar in še mnenje dveh mnenjalničarjev nekaj šteje.
 3. LordJimy

  TV tema

  Drugače pa ima tudi Mediamarkt neke akcije za Samsung QLED https://www.mediamarkt.at/de/shop/samsung-double-cashback.html
 4. LordJimy

  TV tema

  čisto sem pozabil dodati pomembne podatke. Sem preveril pri uporabniku, ki je objavil oglas na jabuk.si in je dovolil, da tole tukaj objavim uporabnik @samuraj na jabuk.si je objavil ta oglas ugodno prodam še zapakiran Samsung televizor QE65Q90R. Cena:1500€. Zraven račun in garancija. 064238824 Več info: https://www.mimovrste.com/televizorji-igre/samsung-tv-sprejemnik-qe65q90r Če bo kdo kupil naj prosim javi, da odstranimo tel. št.
 5. LordJimy

  IP kamere

  @dzuko ali @osis a lahko kdo prilepi kako sliko zoom-a? hvala.
 6. LordJimy

  TV tema

  Če koga zanima vrhunski QLED 65 sem zasledil ta oglas https://www.mimovrste.com/televizorji-igre/samsung-tv-sprejemnik-qe65q90r
 7. Še en problem je pri rabljenih in sicer, da kdor dela bolj malo km in vseeno želi solidno prevozno sredstvo bo težko dobil bencinarja. Če je dnar ali se dela veliko km na leto ali pa bo avto služil svojemu namenu 10+ let potem je novi avto verejtno celo smiseln. Cene so pač kake so ampak če imaš lizing/kredit z nekim solidnim pologom in dobo do največ 5 let se na koncu računica izide. No prednost novega avtomobila je tudi, da je multimedijsko sodobnejši (Android auto in Apple Carplay, DAB) in tu in tam kak varnostni sistem (doplačilo teh zadeve je predrago, čeprav dobrodošlo). Pri novih je pač tudi dejstvo, da so cene zadnjih 5 let šle precej v višave in to pri vseh znamkah. Sedaj od maja 2020 naprej sicer ves čas oglašujejo neke akcije ampak kdor je spremljal ave zadnjo leto ali dve takoj ugotovi, da ni popustov (mogočje tu in tam 1k manj). Najhuje pri novih pa je to, da za kar veliko denarja dobiš precej slabe zmogljivosti avtomobila saj se za okoli 20k-25k prodajajo mašine 1.0-1.3. Vzamimo za primer novi vs rabljeni avto in sicer novi Renault Captur Initial Paris (solidno opremljen, avtomatik) vs rabljeni Audi A4 l. 2016/2017 se dobita za podoben denar (do približno 30k (audi še morda 5k manj)). V dobi 5-6 let uporabe vozila bi verejtno Audi znal služiti bolje razen, če bi bil vožen na kratke razdalje in se bi ga vozilo na nizkih obratih po AC. In če imaš dobrega serviserja tudi s servisi ne bi presegel cene novega Renault Capturja (razen v skrajnih primerih, če bi šel npr. s-tronic (dsg)). Če že rabljenega se ga verejtno vseeno bolj splača vzet v avto hiši in morda z manj opreme. Ampak od tukaj dalje se pa potem vsak odloča sam kakšen rabljeni avto želi. Prednost rabljenega je pač cena in s tem posledično dobiš vozilo, ki si ga želiš (čeprav ga morda niti ne rabiš). Bolj si želiš nek premium in opremo večja verjetnost je, da boš nategnjen in imel večje stroške s servisi.
 8. Še vedno Days Gone (ostale so še mi samo horde). Nikoli si nisem mislil, da bom tako užival ob tej igri (s patchi so zgleda igro precej izboljšali saj sem naletel samo na kakih 5 glitchev). Sledi TLOU2 in potem, ko pade cena še Ghost of Tsushima.
 9. LordJimy

  TV tema

  Spraševal sem predvsem zato, ker če gledša te razne forume in youtube videje se pol res vprašal kaki smisel ima vzeti OLED proti QLED. Ampak pri QLED je na koncu itak izbira predvsem Q90F ali pa Q90R, da je to neki približek OLED. Je pa čudno to, da ko gledaš Netflix ali pa recimo VLC na Sonyu (ne vem kako je pri ostalih proizvajalcih) ne moreš spreminjat Wide Mode oz. Zoom (je kar onemogočeno).
 10. LordJimy

  TV tema

  Kako je z OLED in gledanjem filmov v letterbox (black bars spodaj in zgoraj ali pa ob straneh)? Vse bolj se mi dozdeva, da je X900H ali pa QLED res boljša izbira od OLED...ima pa OLED res zelo lepo sliko.
 11. Days Gone (ni mi žal, da sem počakal, da je padla cena) ... me je pa igra čist potegnila v sebe....trenutno copeland in tucker campa trust level 2 in večina dogajanja zaenkrat pri Iron Mike.
×
×
 • Ustvari novo...