Skoči na vsebino

LordJimy

Rumeni jak
 • Število vsebin

  33
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

7 Jogurt

Več o članu LordJimy

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. LordJimy

  Formula 1 S2020E2

  Res čestitke Mclarnu za dvojno zmago, ker je zaslužena in tudi Riči se je uspešno pobral tako, da zaslužena zmaga. Lujz pa bo verjetno letos zgubil naslov, ker je preveč napak tako iz njegove strani kot tudi iz strani ekipe Mercedes. Letos so imeli dobro taktiko samo Barceloni kjer so potem tudi zmagali. Sem pričakoval, da bodo dlje držali Lujza na stezi in potem pridobili nazaj izgubljeno s svežimi rumenimi gumami ampak so potem kar hitro naredili postanek in zraven še manjša težava in je prišlo do tega česar pač je. Za Verštapna se pa tako ali tako ve, da ne bo popustil in se ra
 2. LordJimy

  COVID-19

  Za vse, ki razumejo nemško in razumejo številke ... na zanimiv način razloženo (s številkami)
 3. LordJimy

  COVID-19

  Tole je skopirano iz linka od intervjuja z A. Ihan. Se strinjam z napisanim....ampak tudi o teh cepivih dolgoročno ne vemo veliko in kako potem jemati take izjave? Potem je tukaj tudi samo testiranje za katero so že potrdili, da ne da rezultata, da imamo 100% COVID še manj pa katero različico. Velik problem pri spopadanju z epidemijo je ravno nezaupanje v vse te ukrepe, ki bi naj vse te scenarije preprečevali na koncu pa je učinek ravno obraten. Kako to, da smo lahko 3/4 leta sedeli na terasah brez pogoja CPT (CePeTe) zdaj naenkrat je pa to obvezno? Kako lahko HAT za u
 4. LordJimy

  COVID-19

  Ta novica bo pa sedaj sigurno prepričala še vse preostale dvomljivce v cepljenje... (vir 24kur)
 5. LordJimy

  Formula 1 S2020E2

  Zanimivo, da Verštapen ni dobil kazni....ker Bettas jo npr. je za tisto obračanje v petek v boksih... v obeh primerih je bilo ogrožanje tako, da bi bila kazen kar na mestu.
 6. LordJimy

  Formula 1 S2020E2

  Red Bull je dobro reagiral...me je pa presenetilo, da je prišel Verštapen pred Lujza po postanku glede na to, da je imel 3s prednosti in hiter postanek.... Sem pa bil mnenja 2 kroga pred Maxovim postankom, da bi moral Merc nadest nove gume (vsaj Betasu), da bi se videlo ali bi z lahkoto prišel do Pereza in bi s tem tudi onemogočil Verštapnu drugi postanek. Ah ja...lepo je Merc to zafrčkal sedaj že drugo dirko ampak še vedno so hitri in imajo možnosti. Za gledalce in haterje Merca ali Lujza je pa tako ali tako letos dobra sezona.
 7. LordJimy

  COVID-19

  No če mu tega ni povzročilo cepivo.....kaj pa mu potem je povzročilo, da je umrl (glede na to, da ni jemal zdravil in je bil zdrav in mlad) ?
 8. LordJimy

  COVID-19

  In kako to, da bo virus spet problem šele jeseni in ne sedaj čez poletje, ko bo spet več raje na kupu in se bo tako ali tako še manj upoštevalo predlagane ukrepe? Glede na vse informacije iz medijev zadnje leto in kako prenosljiv je ta virus nekako ni logično, da poleti ne bo problem s okužbami.... Potem pa še druge cvetke medijev...najprej naslov, da cepivo ni primerno in da ga več ne bomo dobavljali.....potem pa novi naslov, da če drugega zdravila ni je pa tudi to ok...mislim WTF...ne moreš ti meni rečti, da nekaj kar ni ok potem naenkrat je ok, ker s tem delaš samo zmešnjavo med
 9. Si morda lasti kdo KEF LSX ali pa Marantz NR1200 in B&W 606 S2? Razmišljam, da bi zamenjal soundbar in sem zaenkrat nekako zagledan v ti dve zadevi....najprej sem razmišljal o avr 7.1 ampak ne vem ali mi bo dejansko kdaj uspelo postaviti vsaj 5.1 oz. 5.1.2.
 10. LordJimy

  Formula 1 S2020E2

  Ne bi ravno trdil, da je ranvljiv saj je v bistvu poskusil iztržiti največ tako za sebe kot tudi za ekipo. Lahko bi se šel matematiko in bi naredil vse, da bi ostal drugi....Res pa je, da je po dolgem času naredil napako, ki je pustila posledice v točkovanju. Nekaj zasluge zato, da je bil v ospredju pa gre vseeno pripisati kvalifikacijam kjer je imel spredaj bottasa, ki mu je dal potrebno zaveterje. Se pa bo pa sedaj na dirkališčih bolj pokazala prava hitrost diraklnikov in bo verjetno vse skupaj bolj podobno Barceloni.
 11. LordJimy

  COVID-19

  Nimam nič proti cepljenju, če je to res dobro za družbo...ampak pri nas ni nobene strategije....cepivo se šele sedaj dejansko testira....vsak, ki še ni prebolel je trenutno v najslabšem položaju družbe. Že sama ta zmešnjava z AstraZeneca...dobavljivost....cepljenje z drugo dozo je na neka način žalostno in tudi zaskrbljujoče. Glede na to, da je pred nami poletje me zaenkrat ne mika obiskati cepilne centre.... Ampak največ od tega imajo tisti, ki prejemajo covid dodatke in to je večina javne uprave (politiki, zdravstvo, policija, javno izobraževalni zavodi, ...) in dokler bo tako bo
 12. Se podpišem. Deluje odlično in za soliden dinar.
 13. Čakam svoj prvi stol od Steelcase (sedaj sem vedno imel chep variante stolov ampak zaradi dela od doma in veliko časa preživetega na stolu sem se odločil za boljšo varianto), ki bi moral priti v roku naslednjih 14 dni (dobavni rok je namreč 35 dni). Izbral sem model Gesture dasiravno sem najprej razmišljal o modelu Reply. Na obeh stolih se sedi boljše kot na večini, ki sem jih uspel uporabljati vendar se pozna pri Gesture, da se na dolgi rok sedi boljše pri več urnem sedenju. Ko ga dobim in bo uporabljan nekja časa se spet javim in poročam kako se sedi.
 14. Tole mi skočilo ven na YT...dobro preslikano v resnični svet.
 15. LordJimy

  COVID-19

  Če se pa takoj pozna pri plači, ko koristiš bolniško. Sam sicer raje koristim bolniško in se vsaj malo spočijem in še drugih ne morem okužiti pa vendar.
×
×
 • Ustvari novo...