Skoči na vsebino

obstek

Hajduk
 • Število vsebin

  254
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

48 Jogurt

Več o članu obstek

 • Butast stavek
  kida drek v GPD.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. obstek

  [udarna] avto tema

  Evo link: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16662341&display=Kia Optima Ta poteza z linkom je 1/5, ker če ga res kupim, mi bodo avtotemaši trobli po Lj.
 2. obstek

  [udarna] avto tema

  Tenks za suport. Malo jim grem na živce, ker že dve leti nažigam svoje nebuloze v tej temi. Zdej sem pa korak do nabave, tako da bi me na njihovem mestu porinil v smer nakupa, da se odstranim iz avtoteme za veke vekov. Včeraj sem bil na testni vožnji s Kio XCeed in me res ni impresioniral. Potem sem se pa vsedel v Optimo. In mi je bila pure secks. Edina slabost je to, da je limuzinska izvedenka in je zadnja luknja precej majhna. Pa poraba me skrbi, ker sem dobil mešane informacije. Drugače pa res lep avto, še 3 leta v tovarniški garanciji... prvi avto, ki sem ga pogledal, da mi je
 3. obstek

  [udarna] avto tema

  Nikoli nisem imel avtomatskega menjalnika in me zato ročni menjalnik ne moti. Poraba me seveda zanima, ker mi dva litra pomenita cca 1300 eur letno. Zanimalo me je, če si mogoče kdo lasti takšno vozilo in lahko pove iz prve roke. Vseeno hvala.
 4. obstek

  [udarna] avto tema

  Predvsem me zanima poraba. Navedena je 4,4(ECE). Prodajalec pravi, da je realno nekje med 5,0 in 5,5. Pri avtomagazinu so na normnem krogu dosegli 5,3. Ostali testi navajajo porabo do 6,0 ali vec. Zaradi km, ki jih prevozim, bi mi prav prisla kaksna uporabniska izkusnja glede porabe.
 5. obstek

  [udarna] avto tema

  Avtotema rabim vaso pomoc. Sem pred nakupom rabljene Kia Optime. Dizel, 140 konjev, 2017 letnik. Vozi se super, izgled mi je vsec. Mislim, da je to to kar rabim. A ima kdo izkusnje s temi avtomobili?
 6. obstek

  [udarna] avto tema

  Najbrž ne, ker se na dobavo čaka 9 mesecev.
 7. obstek

  [udarna] avto tema

  @Flaming_C Kako si do sedaj zadovoljen s Kio XCeed? Ta teden grem na testno vožnjo, zanimam se za nakup dizla. Mogoče celo avtomatika. Je zabavna za vozit? Imaš kakšne težave?
 8. obstek

  [udarna] avto tema

  Ena zanimiva primerjava.
 9. obstek

  [udarna] avto tema

  Ne vem. Ker mu vedno pravim, da moram se v druge avtosalone pogledat in da mu sporocim kako sem se odlocil. Ne vem kako je z zalogo pri drugih znamkah, samo mi je lol da polozim kes za avto z genericno opremo. Naj si ga dobavijo na zalogo pizda.😁
 10. obstek

  [udarna] avto tema

  Jaz imam ok izkušnjo. Sem preizkusil Octavio. Prodajalec je prijazen in mi je naredil ponudbe za vse qr kode, ki sem mu jih poslal. Je pa res, da čakam Toyoto, da me pokličejo za testnega hibrida in potem sem mislil it še Kio pogledat. In me sedaj vsake dva dni kliče, da je sedaj pravi čas za naročilo. Odbijajo me 9 mesečni dobavni roki. Sem se napalil na rabljene 4motion Passate.
 11. Kaj takšnega? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16394150&display=Volkswagen Passat&fbclid=IwAR3x8KbacGHGYdhGEYmNYBB5HkGtbfpxLCYlZESiEaD4f19fvTAdrVmQWzI
×
×
 • Ustvari novo...