Skoči na vsebino

obstek

Hajduk
 • Število vsebin

  318
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

66 Jogurt

Več o članu obstek

 • Butast stavek
  kida drek v GPD.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. L3 mi nikakor ne sede v roko. Ta lopar mi res sede v roko. Razmišljam tudi o nakupu Wilson Blade 100L V8. Hvala vseeno.
 2. obstek

  KUPIM: Wilson BLADE V7 L100

  Kupim teniški lopar Wilson BLADE V7 L100 (grip L2).
 3. Sem lajkal, ker tudi sam nikakor nisem razvozlal kje se je zgodilo to soočenje. Samo datum si sfalil, 12.4. je bilo...
 4. obstek

  Ne-NBA košarka

  Pojma nimam. Par let nazaj sem šel gledat Zvezdo v Tivoli in je bila izkušnja dosti boljša kot v Stožicah. Tivoli ima svoj čar.
 5. obstek

  Ne-NBA košarka

  Bassina je res užitek poslušat. Ekvivalent Jelku Grosu. Huda nit, Partizan v oldskul dresih v Tivoliju:
 6. obstek

  Računalniska periferija

  Najbrž moraš imeti pri nabavi rabljene elektronike tudi malo sreče. Sem našel eno poceni kompatibilno baterijo, mogoče še komu prav pride: https://tinyurl.com/yx8prhzk
 7. obstek

  Računalniska periferija

  Notranja baterija je kul, trenutno na 60 ciklih. Zunanja pa pri cca 200. Sem mislil kupiti powerbank, ker ga lahko uporabljam pri naslednjem laptopu + za mobilni telefon. @Arey kako napihnejo? @Stasis na bolhi je kar nekaj ponudbe za to ceno. X270 je noro priročen.
 8. obstek

  Računalniska periferija

  Imam prenosnik Lenovo Thinkpad X270. Ker mi že malo nagaja zunanja baterija, sem hotel nabaviti dodatno. Našel nisem nič kar bi bilo ceneje od 80/90 eur. To se mi zdi malo prehud vložek za laptop vreden 300 eur. Ker ima tudi usb c priklop sem razmišljal v smeri nabave power banka (to bi mi prav prišlo tudi za sledeče prenosnike in mobilni telefon). Ko sem hotel preizkusiti in sem priklopil polnilec za mobilni telefon, se prenosnik ni začel polniti. Najbrž ima premalo moči? Torej, kateri power bank priporočate za polnjenje prenosnika preko usb c? Hvala.
 9. obstek

  Samsung

  Mati rabi nov telefon. Mikrofon se ji je unicil na Galaxy A40. A je Samsung Galaxy A52 kul nadomestek? Punca je nabavila S22 in je kar proper. Sicer je sihtni, malo draga opcija je drugace.
 10. Sem se na koncu stegnil do 180 eur in naročil Edifier R1855DB preko wifimedia.eu. Link: https://www.wifimedia.eu/en/edifier-r1855db.html Hvala ekipa in sori za teženje.
 11. Potem pa nimam izbire. Edit: Edifier 1280DBs in Edifier 1700BTs na muziker.si trenutno nudijo po isti ceni. Edifier 1280DBs: https://www.muziker.si/edifier-2-0-r1280dbs-brown Edifier 1700BT: https://www.muziker.si/edifier-r1700bts Oba imata možnost priklopa subwooferja. Edifier 1700BT naj bi bil boljši/zmogljivejši. Nima pa optičnega izhoda. Tv lahko še vedno povežem preko bt. @Nighthawk kateri misliš, da so boljša izbira?
 12. Imam RCA izhode. Najbrž bom vseeno vzel DBS, ker bi mi v prihodnosti lahko prišli prav. Lahko jih premaknem na teraso, ko se večja družba zbere, v prihodnosti mi ne bo treba konverterjev kupovat, štrudli bodo tudi najbrž lepše izgledali, če ne bodo s kabli povezani.. hvala za pomoč!
 13. Imaš prav. Naročim osnovno verzijo in poročam kako mi bo všeč.
×
×
 • Ustvari novo...