Skoči na vsebino

obstek

Hajduk
 • Število vsebin

  266
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

58 Jogurt

Več o članu obstek

 • Butast stavek
  kida drek v GPD.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. obstek

  Gume

  Hotel sem vzeti nekaj kar se je dobro na testu odrezalo. Sprva sem gledal Kleber Krisalp HP3, pa so bile podobno ocenjene Kumho na gumaxu kar 30 eur cenejse.
 2. obstek

  Gume

  Kaj pa vem, HANKOOK Winter i*cept evo3 W330 235/45R18 98V XL so na gumaxu 30 eur cenejse po komadu.
 3. obstek

  Gume

  Tenks za tole.
 4. obstek

  Gume

  235/45r18 98v Tenks! Tudi uporabnik @erted45 jih je vzel.
 5. obstek

  Ne-NBA košarka

  Dobr je ko pes. Najbolj zanimivo mi je, da so se na podcastu Blokada spraševali zakaj ni šel v Krko, če že ni hotel v Olimpijo. Najbrž ga ni kluba v Abi, ki bi bil trenutno privlačnejši od Žocovega Partizana.
 6. obstek

  Gume

  Najbrž bom vzel kar Kleber Krisalp HP3. "Kleberjeva pnevmatika krisalp HP3 je najboljša med pnevmatikami z oceno zadovoljivo. Skupno oceno si je pokvarila z nekaj slabostmi na mokri cesti."
 7. obstek

  Gume

  Tenks. Ja, indijanske dimenzije imam.
 8. obstek

  Gume

  50:50 Saj zato jih bom pa menjal. Priporočaš kakšen p/p?
 9. obstek

  Gume

  Jaz sem zraven rabljenega vozila dobil zimske gume, ki so gor od leta 2017. Ker prejšnji lastnik ni naredil veliko km z njimi (cca 25 tisoč km), je profil še kul. Ampak ker delam 50 tisoč letno, me je malo strah z njimi v peto sezono. Kaj kej priporočate? Tenks.
 10. obstek

  Ne-NBA košarka

  Škoda, da se ni na začetku sezone zmenil s COL. https://www.rtvslo.si/sport/kosarka/zoran-dragic-se-je-prvic-v-karieri-znasel-v-negotovem-polozaju/583358
 11. obstek

  [udarna] avto tema

  Evo link: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16662341&display=Kia Optima Ta poteza z linkom je 1/5, ker če ga res kupim, mi bodo avtotemaši trobli po Lj.
 12. obstek

  [udarna] avto tema

  Tenks za suport. Malo jim grem na živce, ker že dve leti nažigam svoje nebuloze v tej temi. Zdej sem pa korak do nabave, tako da bi me na njihovem mestu porinil v smer nakupa, da se odstranim iz avtoteme za veke vekov. Včeraj sem bil na testni vožnji s Kio XCeed in me res ni impresioniral. Potem sem se pa vsedel v Optimo. In mi je bila pure secks. Edina slabost je to, da je limuzinska izvedenka in je zadnja luknja precej majhna. Pa poraba me skrbi, ker sem dobil mešane informacije. Drugače pa res lep avto, še 3 leta v tovarniški garanciji... prvi avto, ki sem ga pogledal, da mi je
×
×
 • Ustvari novo...