Skoči na vsebino

1309976

Rumeni jak
 • Število vsebin

  68
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

5 Jogurt

Več o članu 1309976

 • Butast stavek
  ravnokar sir je.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Base.com https://www.base.com/buy/product/desperados-3-ps4/dgc-desp3ps4.htm Desperados 3, ps4, za skupno 19.25 EUR. Lp
 2. Resno? 1. Civ 6 te pride 4,99 ob uporabi kupona (če ga nisi dobil zastonj) 2. platinum upgrade je 31,99 eur, torej 21 z uporabo kupona Skupaj cca 27 eur. Res pa da zadeve nisem sam stestiral (nimam namena kupiti zadeve), tako da ne vem ali bo kupon šel skozi za dlc bundle (glede na opis kupona, zelo verjetno res ne deluje na dlcje, četudi gre za bundle nad 14,99 eur). Mogoče preveri kdo, ki je dobil zastonj Civ 6? Drugače je pa 39 eur platinum edition, torej 29 eur v najslabšem primeru.
 3. EGS: Civ VI in nato platinum upgrade (2x uporaba kupona) je Civ VI platinum za 25 eur
 4. AC Origins gold za 8 EUR na EGS (ob uporabi kupona). Starejša zadeva, a če kdo še nima in ima dovolj časa...povsem solidna zadeva za super ceno. Middle Earth: Shadow of war definitive edition za 8 EUR na gmg (brez kupona, drugače velja isto kot zgoraj).
 5. Superluxice? Kateri model in kako se obnesejo? Internet mnenja so takšna kot vedno: od fantastično do podn...pol pa recimo da je nekje vmes (za Superlux slušalke). Čeprav se še vedno nagibam bolj k Sennheisercam, a mi gre manjko adapterja rahlo na jetra - glede na trenutno situacijo. Hvala za informacijo.
 6. Pa so tele SENNHEISER HD 559 vredne 65 EUR, glede na to kako jih kritizirajo po raznih testih? Zakaj mislite da so best bang for buck? Nimam pojma o slušalkah, zato sprašujem.
 7. https://si.links.eu/slusalke-sennheiser-hd-559-crne-003065 Sem jih našel še malo ceneje (Harvey jih je očitno imel celo za 32eur?) Kak priključek oziroma adapter je potrebno dokupiti pri zgornjih slušalkah? Da ne bom narobe kupil. Lp
 8. Mortal Shell se dobi na EGS za 10 EUR ob uporabi kupona (ceneje ga še nisem zasledil). Ob nakupu sem dobil nov kupon. Na enak način je Dead cells za 4.99 EUR (škoda da ni znižana tudi komplet verzija). Lp
 9. Mogoče je tole recept tudi za moje preigravanje...potem se pa enkrat lotim še dokončanja RDR2.
 10. https://www.bigbang.si/izdelki/gaming/igre/playstation-igre/?to_page=277 Big bang ima par dobrih dealov na malo starješe igre. LP
 11. Ne vem no. Jaz je nisem dokončal. Na drugem otoku mi je postala tako monotona, da ne niso niti zgodbe stranskih nočitev več vlekle dalje. Sem prestavil na najtežjo stopnjo, a se mi zdi da sem tam celo lažje pobijal sovrage (?)...sem pa tudi sam prej umrl, definitivno. Ne vem, spil se mi je nekako izpel in se mi ni dalo igrati več. Šel v prodajo in bil prodan v 24 urah. Tako da očitno je kljub vsemu popularna zadeva. Mogoče bi moral preizkusiti legende, a me ni več vleklo nazaj. Zame nekje 8/10 in ni na nivoju najboljših ps4 iger...res pa da nisem preizkusil legend in mogoče to lahko še malo dvigne oceno.
 12. Ludwig je dober, a najboljše šele pride. Vsaj zame je bilo tako. "Marija", da pride. Pa kot vedno, bodi pozoren, da česa ne zgresis.
 13. Doom eternal je deluxe verzija na gmg za 24 EUR...ampak za Bethesda net (ne Steam).
 14. Amazon uk ima g502 hero se za 34 funtov...vključno s ptt torej 45 eur. Dobra cena? app10uk mi ne deluje (preverjeno tudi na povsem novem acc), tako da uporaba slednjega žal odpade.
×
×
 • Ustvari novo...