Skoči na vsebino

1309976

Rumeni jak
 • Število vsebin

  347
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

55 Jogurt

Več o članu 1309976

 • Butast stavek
  vleče samo še filter.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 736 vohunjenj
 1. Se vedno najboljši moment v igri: borba z Radanom...glede na ves hype okrog težavnosti si grem pomagat s summoni...summonam Patchesa...pride, vidi, odide
 2. Ne čisto pri vseh...pri DS2 je bil ng+ kar konkretno drugačen...razen če me emšo zeza.
 3. Bloodhound ima b v dex in mislim da d v str. Jaz ga še vedno uporabljam pa je že +9...kjer pa bo verjetno tudi ostal, ker me je zadnje čase fascinirala nagakiba in možnost kombinacije z uchi.
 4. Jaz sem pa kot kaže šele nekje na tretjini igre, pa imam že 100 ur +...resda pa igram le takrat ko je možnost. Te igre zagotovo ne bom šel še enkrat. Že če pridem do konca, bo to pomenilo da je igra vredna hypa okrog nje. Recimo Rockstarov RDR2 mi je bil bomba od špila, a ni dokončan...in takšnih je v zadnjem času žal kar nekaj. Zacuda pa sem obrnil Days gone, ki tudi ni kratka zadeva.
 5. Dva podobna buga na ps5. Enkrat na konju, enkrat peš.
 6. Moraš najprej vedeti da si šele na tretjini igre.
 7. Sranje...prvega sem že pred časom in sem ravnokar govoril z Rani, ko se prestavi...tja nekam...sem ze prepozen? Česa drugega nisem delal, so pa že mrtvi D, Seluvis (Al kak mu je že ime) in prjatu R. Nihče po moji direktni zaslugi. Vsaj mislim da ne. Malo me jezi, ker sem želel od drugo navedenega se dobiti nekaj, pa ga je nekdo zgleda prej fental. Se nisem pogruntal kdo in zakaj...a sumim, da je bil "good boy" na delu. Bi bilo verjetno bolje če bi si prej prebral vse queste.
 8. Ps5...kdaj narediti backup če želiš v enem preigravanju videti vse konce? Lp
 9. Meni so bili do zdaj najtežji sef 3 cristali tam v Cealid mines (vsaj mislim, da se tako reče). Edini sef ki sem si ga pustil. Sem pa igral brez oziroma z low level summoni (str build, okrog lvl50). Mislim pa da je čas da se vrnem pogledati tja. Ste me res nahypali za Radana, pa je bil prava žalost ( med bitko sem šel odpreti vrata, pri tem držal gor ščit in ko sem prišel nazaj pred ekran, sem bil zacuda se živ...in razočaran nad rezultatom)
 10. Vzami lvl 1 char z macolo, vzami ključ kot darilo in pojdi takoj na predel za meglo v kvazi tutorial delu.... Govorim iz izkušenj.
 11. Ne vem če je že kdo objavil, a mi je res všeč ideja...čeravno občasno zlorablja določene mehanike špila.
 12. Prišel do Radana...definitivno so ga nerfali, glede na to kaj ste pisali prej. Sem vklopil vse summone, kar sem jih videl (5+), pa jih je tipo zbrisal v par udarcih...sem ze mislil, da sem fa konkretno vsral.. ampak, ok ...če sem že tu...in mi ga je brezvecjihtezav uspelo v prvo. Pri tem sem se odločil da ga bo tolkel kar brez konja in z uporabo velikega ščita ( +9). Mislim, da me je to rešilo. Sem imel pa krompir, ker sem edinokrat vklopil konja ravno v tistem znanem momentu ( sem vedel kar prihaja zaradi lurkanja tu). Pač sreča spremlja pogumne ali kako že gre. Pa Patches summo
×
×
 • Ustvari novo...