Skoči na vsebino

lazaRus

Rumeni jak
 • Število vsebin

  202
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

108 Tabornik

Več o članu lazaRus

 • Butast stavek
  občinski vicešampinion v fafanju

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 921 vohunjenj
 1. To se malo čudno sliš, cel vzhodni blok nima za burek proti franciji ALI nemčiji. Al si pa ne znam predstavljat, kaj pomeni ta "backed by uk".
 2. Francija je šla v 2. sv. vojno z generali, ki so se proslavili v 1. sv. vojni, ampak so bili pijani od zmage 20 let in niso bili v stiku s časom. So mislili, da se bojo šli zopet streljat v rove Nevem, koliko pomagajo izkušnje iz čečenskih vojn. Ampak verjetno ni tako malo vojnih veteranov, ki so vsaj enako sposobni kot ti umrli oficirji.
 3. Vojne izkušnje so imeli tudi francoski generali v 2. svetovni vojni.
 4. Vprašanje, kako so ti častniki prišli do položaja v času miru in za kako kvaliteten kader gre. Putin tudi baje menja veliko generalov, kar zopet ni nič slabega, bili so politično nastavljeni, in zdaj se dela čistka na podlagi njihove kakovosti. Vojna je odlična priložnost za to, in kakor pravi Maksi, priložnost, da se sposoben kader postavi na vodilne položaje.
 5. Če ne bi bilo Goloba, bi bila naslednja default ne-janša opcija Lmš.
 6. Strgal sem si jih pri padcu, ko sem nekako zapel ob kolo. Nosil sem jih vse skupaj ene petkrat in se mi ne kupuje takoj novih. Če ne druzga, jih bom nesel navadni šivilji, čeprav predvidevam, da imajo manj izkušenj s takim materialom. Če pa popustijo šivi, pa lah tud strgane en cajt prenašam, funkcionalne ne bojo nič manj
 7. Strgal sem si dolge kolesarske hlače pri kolenu. Ve kdo mogoče, kam bi jih lahko nesel popraviti, razen k navadni šivilji? Sem probal pri žolna šport in Banem in so me oboji zavrnili.
 8. Ljudje se ne prodajo za 100 (fiktivnih) eurov, nepojmljivo res. Za nekoga, ki je škrt do lastne matere, verjamem, da je to težko razumet.
 9. Najprej me je kar šokiralo dejstvo, da imamo 80K ljudi samo z oš ali manj. Ampak sem spadajo tudi vsi 18 in 19 letniki, ki so še v srednji šoli. Je pa očitno 39% takih v starosti 65+, kar niti ni tako nenavadno I guess.
 10. Ne rabijo glasovati ZA pri vsaki stvari, in s tem se ne bi smeli zameriti nikomur - ne volivcem, ne koaliciji, ki njihovih glasov ne rabi za večino, razen zaradi lepšega. Po drugi strani pa lahko koaliciji ponudijo kader, ki ga Svobodi verjetno primanjkuje, in imajo čez kako ministrstvo, recimo za kulturo.
 11. Tako sds kot nsi sta dobila vec sedežev kot na zadnjih volitvah (50 in 16 tisoč glasov več) kljub precej višji volilni udeležbi, za katero je bilo pričakovati, da bo izhajala bolj iz ne-janša pola, ampak je zgleda ta spodbuda k volitvam aktivirala (prestrašila) tudi desne volivce.
 12. Volili smo za Goloba. Rezultat je Dejan Zavec v parlamentu
 13. Na lastno pest ni odstopil. NSI je pa imela že prej afere in niso ministri odstopal. Tako da ne bit preveč trigger happy
 14. Po eni od anket je šarec out. To zna vplivat pri taktičnem glasovanju, da bo kdo raje koga drugega na "levici" obkrožil. Ne pomeni sicer to nič v boju z desnico, je bolj samo razporeditev moci na levi strani. Jaz sem dvakrat volil Nsi v upanju na to, da bojo sli v koalicijo z levimi. Zdaj razmišljam o Golobu, ampak ker bo itak zmagal, bom raje pojačal Levico, da ne bojo vec zadnja rupa v koaliciji, pa da jih vidmo imajo sicer hit or miss predloge, upam da pridejo prvi bolj na plano.
 15. Mal si poglej cene novogradenj v grosupljah, kranju, dolu pri Domžalah itd.
×
×
 • Ustvari novo...