Skoči na vsebino

lazaRus

Rumeni jak
 • Število vsebin

  123
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

38 Jogurt

Več o članu lazaRus

 • Butast stavek
  bi rad na gnoj.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 357 vohunjenj
 1. lazaRus

  COVID-19

  Evo, so danes odkrili ta "nepredviden" loophole in razmisljajo, da prekuzeni ne bi vec imeli teh bonitet, ker se folk namerno okuzuje. Who would have thought...
 2. Jansa bi moral vezati nezaupnico na kaksno glasovanje, ampak tega seveda ne bo naredil. Po drugi strani eno failano glasovanje se nic ne pomeni, ni nujno, da pri ostalih stvareh ne bojo se naprej imeli vecine glasov.
 3. Na podlagi cesa si se oznacil kot junior, mid, senior? Teh ocen nikoli nisem razumel, ker verjetno folk ne dobiva official značk za napredovanje v naslednji level Drgac pa lepa glede bumpa na koncu. To glede ceilinga je na zalost problem vecine slo podjetij. Kako si pa nasel tujo firmo in stopil v kontakt z njimi, sploh ker ocitno ne gre za kako tako, ki bi imela kaksno izpostavo ali skupne pisarne v sloveniji?
 4. lazaRus

  COVID-19

  V resnici pri mlajših ženskah, ki jemljejo tabletke. Te imajo kot stranske ucinke tudi navedeno vensko trombozo (recimo yasminelle), in kombinacija z astro ocitno ni najboljša.
 5. lazaRus

  Hribi

  Vrh korena/kompostela
 6. Mogoce pa res razmislja o vrnitvi med poslance.
 7. lazaRus

  COVID-19

  Imas prav. Takrat se ni bilo toliko testiranj in je bil to ocitno se vseeno poseben dogodek. Zdaj si ne predstavljam, da bi se vsakic po hitrem testu izoliral. Ampak sta vseeno ravnala v nasprotju z navodili epidemiologov, kar je bil point zgornjega posta.
 8. lazaRus

  COVID-19

  Koritnik oziroma tisti, ki je sel v lepotni salon, pa ne.
 9. lazaRus

  COVID-19

  Sole so odprte ze en cajt, in so okuzbe celo padale. Vec okuzb je ocitno zaradi britanskega seva, ker imajo vsi v evropi iste probleme s tem.
 10. Kok sta napredovala kot developerja v drugi polovici vajine kariere, in a se je to poznalo proporcionalno na plači?
 11. Oziroma ne vem, kako bi se manjsinska obnasala. Pri tocno 45 glasovih bi verjetno zraven prispevala, pri 44 pa nisem ziher.
 12. Se pravi 42 + 3 iz SNS + manjsinska. Se enga rabmo
 13. lazaRus

  COVID-19

  Lol. Evo, ratalo covidu to, kar ni JNA
 14. lazaRus

  COVID-19

  Pa sej nam to Janša govori ze od zacetka leta
 15. lazaRus

  COVID-19

  Kaj sploh prinasa rumena faza? Sole so tako ali tako ze odprte, omejitev na obcine ali regije tudi ni vec, ostaja edino policijska ura.
×
×
 • Ustvari novo...