Skoči na vsebino

lazaRus

Rumeni jak
 • Število vsebin

  82
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

28 Jogurt

Več o članu lazaRus

 • Butast stavek
  ravnokar sir je.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 217 vohunjenj
 1. Ravno hotel napisat, na koncu seznama so ljudje s placo 940,58 eura, kar je ravno minimalna bruto placa. Tko da 20% krizni dodatek, ki ga dobivajo te mesece, je on top of that
 2. Zakaj, neto je odvisen od olajsav. Pa izplacano lahko dobi 300 eurov za prevoz. Bruto placa je edina smiselna informacija za primerjat.
 3. nice, še nacionalistični easter egg "fuzbaler" je vrgel zraven
 4. lazaRus

  [udarna] avto tema

  Ne prodajam se nic, dokler ne kupim novega, kar je pa v trenutni situaciji malo tezko, ko so avtohise zaprte. Imam pa fiesto 2007, 168k prevozenih. Kul, ce prav razumem, potem ima pri ceni vlogo kvecjemu tehnicni pregled (ni nek strosek, vidim pa, da je na avto.net ta informacija vedno zraven). Za nakup sem se pa usmeril na crossover suv, hocem malo bolj varen avto s solidnim prtljaznikom, pa da vseeno ni prevec dolg. In da ima malo vec konjev (>100), da ne trepetam pri prehitevanju. Ravno zato odpade captur, ker baje ne "potegne" takoj in na splosno ni neki dinamicen. Sem se osredotocil zdaj na pegueot 2008 s ceno tam nekje do 12k.
 5. lazaRus

  [udarna] avto tema

  Noob question, prvic prodajam avto in resno kupujem novega (rabljenega): registracija&zavarovanje mi poteceta zacetek februarja. Ce podaljsam zavarovanje in potem kupim novega marca, verjetno zavarovanje sklenem spet za eno leto, ampak doplacam samo tisti en mesec razlike + potencialne druge razlike (masina itd). Kako je pa s samo registracijo, je tukaj ista fora, ali moram pac vse se enkrat placat? Podobno pri prodaji starega avta. Ce ga prodam januarja ali februarja po registraciji, se njegova vrednost kaj spremeni al ne?
 6. lazaRus

  COVID-19

  Za namene obiskov.
 7. lazaRus

  COVID-19

  A kdo ve, kako dokazujes obisk prijateljev zunaj regije, ki bo omogoceno jutri in pojutrišnjem? Sprašujem za frenda.
 8. lazaRus

  Dieta

  Jaz si sicer nic ne merim, pojem verjetno precej hidratov, ampak sem itak tudi kot vsejedec rad jedel kruh in testenine. Sicer pa za zajtrk humus in arasidovo maslo (z okusom cokolade, cukra je vseeno samo 7g), za zajtrk ali vecerjo müsli s 30% beljakovin (ima sojine koscke in manj ovsenih kosmicev, ki jih ne prenasam najbolje), ki jim dodam se chia semena. Za zajtrk si obcasno naredim tofu scramble (zelo okusen, ampak vzame cajt), za kosilo tudi tofu z azijsko, drobljenec (odlicen za fejk bolonjsko omako), buckina omaka s konopljinimi semeni (ki imajo vec kot 30g beljakovin in pasejo tudi kot posip za solate), omako iz indijskih oreščkov z gobami. Kvinoja je fajn priloga, ker ima veliko beljakovin, ki so tudi popolne. Zelenjavni zrezki od Zita so fajn, pa imajo vec beljakovin kot njihovi proteinski zrezki (lol).
 9. Lol, kakšna uravnilovka. Socializem, is that you? https://www.rtvslo.si/slovenija/ob-rojstvu-otroka-500-evrov-pomoci-levica-z-darili-bi-radi-obdrzali-oblast/546447
 10. lazaRus

  COVID-19

  Kakšen troll To je ta retorika, ki bo palila na državljane. Kakšna komedija, da v enem bolj pomembnih in kriznih obdobij za državo dobimo takega debila za stike z javnostjo Aja, pa če prav razumem, ne smem po polnoči za silvestrovo dam peš od frendovega stanovanja, ampak se moraš al nadihat skupnega zraka še celo noč in jutro ali pa iti domov pijan z avtom?
 11. Seveda nisem mislil nadzora meje. Sem mislil, da so kaj zraven pri migrantskih kvotah. Sem šel gledat in tukaj Grims sprašuje MZZ glede tega: https://www.sds.si/novica/evropska-komisija-pripravlja-bistveno-povecanje-obveznih-kvot-migrantov-za-slovenijo-11654 Samo sem pa tudi zasledil, da so glede tega zasedali ministri notranjih zadev. Honestly ne vem, hotel sem samo izpostaviti, da njeni pogledi glede migrantske krize niso popularni ne na desnici ne na večini levice in bi morala biti stran od katerega koli ministrstva, ki ima kaj veze s tem.
 12. Uff, tanja fajon za zunanje zadeve. Migranti welcome
 13. lazaRus

  COVID-19

  https://ostanizdravbrezappa.github.io/ Lp
 14. lazaRus

  COVID-19

  https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/kolk-je-lublana-bulana-832486 To sem ravno danes ugotavljal med gledanjem grafov na sledilniku. Okuzbe so od zacetka novembra padle na gorenjskem in osrednjeslovenskem, ponekod stagnirajo, na vzhodu pa so zacele po krajsem mirovanju spet strmo narascati Namesto, da bi odpirali po regijah, bomo zaradi stajerskih spackov ocitno vsi trpeli do maja.
 15. lazaRus

  COVID-19

  A ni tko, da itak ne rabis maske med tekom?
×
×
 • Ustvari novo...