fire_soul Objavljeno 3. februar 2023 Share Objavljeno 3. februar 2023 3 leta lastništva Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 3. februar 2023 Share Objavljeno 3. februar 2023 odlicno si zrihtal Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 12. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 12. februar 2023 koncno mi je uspelo presvercat APNko iz hrvaske blizje domu zdaj pa nardit nacrt za obnovo in legalizacijo 1 Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 14. februar 2023 Share Objavljeno 14. februar 2023 tvoj nov? bolanija Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 14. februar 2023 Share Objavljeno 14. februar 2023 neee k bi vsaj upam pa, da kmalu Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 17. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 17. februar 2023 (urejano) elektricni motocikli spet zmagali https://www.advrider.com/sinje-gottwald-completes-cross-africa-route-by-electric-motorcycle Of course, battery range was an issue, even with a spare battery onboard. At the start of her trip, Gottwald said “My current rhythm is to go for roughly 50km, then change the batteries, go another 50km and then find a place to charge both at the same time.” With a three-hour wait to bring the batteries to 100 percent charge, or two hours to 80 percent, When everything went well, Gottwald was able to bang out roughly 200 kilometers a day as long as she was able to manage a mid-day charge, then an overnight charge. Finding charging points was often challenging, requiring a zig-zag route to find towns with electricity. At one point she was forced to put it on a truck for a while, to haul it closer to the next opportunity to recharge. However, she was able to overcome all this and complete her journey, often recharging from generators in remote villages—and often not even being charged for the electricity. 17. februar 2023 uredilo bitje drevored 2 Povezava do prispevka
fire_soul Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 drevored reče Dne, 12. 2. 2023 at 17:35: koncno mi je uspelo presvercat APNko iz hrvaske blizje domu zdaj pa nardit nacrt za obnovo in legalizacijo bova mela drag race to poletje Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 20. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 20. februar 2023 (urejano) ma to mas ti nek muscle bike iz amerike lej kolko zeleza je gor. moj ma samo 50ccm (ceprav bna zrihta big bore kit in sporten auspuh) na motosvet sem napisal da mam budget 500eur pa je en ze dobil izpad ce sem normalen 20. februar 2023 uredilo bitje drevored Povezava do prispevka
fire_soul Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 Moj je isti sam starejs. Pa dve predtavi namest stirih. Pocs me dol pomoje. Povezava do prispevka
Lenkas Objavljeno 20. februar 2023 Share Objavljeno 20. februar 2023 jst pridem gledat ta drag race Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 20. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 20. februar 2023 evo ta vikend grem domov, razstavim na prafaktorje, popisem seznam delov, ki jih je treba nabavit in zelezovje posljem nekam na peskanje. edino ne vem kaj bi s felgami. kromiranje je baje drago. pa spicnatih felg se baje ne da barvat oziroma moras razplest in pobarvat posebej spice in obroc. ne vem ce se mi da pol to nazaj sestavlat. druga stvar so pa pedali. pedali so lame. ampak konverzija na kickstarter in tacke se mi pa po drugi strani tud zdi skoda dnarja in casa. @bna kero vzmetenje in auspuh priporocas? Povezava do prispevka
bna Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 odvisno kaj nameravaš jaz bi na tvojem mestu obnovil moped v originalno stanje. ker je lep primerek oldtimer tomosa torej vzmetenje in izpuh ki sta najbližje originalu Povezava do prispevka
Randy Objavljeno 21. februar 2023 Share Objavljeno 21. februar 2023 drevored reče Dne, 17. 2. 2023 at 1:16: elektricni motocikli spet zmagali https://www.advrider.com/sinje-gottwald-completes-cross-africa-route-by-electric-motorcycle Of course, battery range was an issue, even with a spare battery onboard. At the start of her trip, Gottwald said “My current rhythm is to go for roughly 50km, then change the batteries, go another 50km and then find a place to charge both at the same time.” With a three-hour wait to bring the batteries to 100 percent charge, or two hours to 80 percent, When everything went well, Gottwald was able to bang out roughly 200 kilometers a day as long as she was able to manage a mid-day charge, then an overnight charge. Finding charging points was often challenging, requiring a zig-zag route to find towns with electricity. At one point she was forced to put it on a truck for a while, to haul it closer to the next opportunity to recharge. However, she was able to overcome all this and complete her journey, often recharging from generators in remote villages—and often not even being charged for the electricity. Pa sej to je logično no. Morajo pa nekje začet. Baterije pa trenutno itak razvijajo kot vroče žemlice. Napredek bo hiter, tud če se trenutno zdi trenutno stanje a joke. Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 21. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 21. februar 2023 od kar se je zacela tale elektricni avto/motor norija ni bilo nekega bistvenega napredka v kapaciteti baterij kolikor vem, tko da... za joke stanje priporocam se ogled long way up kjer modela potujeta s harley livewire in ze prvi dan obstaneta na cesti 1 Povezava do prispevka
Randy Objavljeno 22. februar 2023 Share Objavljeno 22. februar 2023 drevored reče Dne, 21. 2. 2023 at 10:19: od kar se je zacela tale elektricni avto/motor norija ni bilo nekega bistvenega napredka v kapaciteti baterij kolikor vem, tko da... za joke stanje priporocam se ogled long way up kjer modela potujeta s harley livewire in ze prvi dan obstaneta na cesti No ja. Sodelavec je kupu ioniq 5 2023 model, pa pravi da bodo v naslednji model (verjetno 2024) že začeli vgrajevat baterije (firme CATL) ki naj bi imele 2x večji range kot trenutne (2023 model) pri podobni velikosti in teži. Sej zadeve se premikajo, je pa ziher manj povdarka v moto svetu, ker se tukaj vrti manj denarja. Vsaj trenutno. edit: mogoče se glede zadnjega stavka motim, ker v resnici ne vem kakšna je industrija zadi, predvidevam da je precej manjša v primerjavi z avtomobili. Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 22. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 22. februar 2023 sej motorji uporabljajo enake baterije kot avti. ko napredujejo batke v avtomobilih napredujejo tudi baterije v motorjih. ni zdaj to posebna panoga, ki se razvija neodvisno. sem na hitro poguglal tale CATL. oni delajo LFP baterije, ki bi naj imele nizji energy density od NMC (250wh/kg) baterij (https://www.engineering.com/story/why-ev-manufacturers-are-switching-from-nmc-to-lfp-batteries) ampak imajo druge prednosti kao da jih je lazje zapakirati. na CATL strani trdijo 330wh/kg kar nekak dvomim, ker druge strani pisejo o 10% izboljsanju 1 Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 23. februar 2023 Share Objavljeno 23. februar 2023 A kdo ve kako je s temi električnimi motorji v primeru nesreče, padca? Recimo, da se prekucneš ali zdrsneš v slabem vremenu tako, da je moped še vozen. V motoE recimo motor kar pustijo na tleh in ga ne smejo dvigovati, če dežuje, kot vem. Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 25. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 25. februar 2023 5 urc in je moped skoraj razstavljen na drugi strani ne znam nihajke dol vzet naprej ne znam razdret vilic in glave (tukaj mi manjka velki kljuc k mam 26ko najvecjega) @fire_soul kaj bos naredil s felgami? razplest vse, speskat in pofarbat pa kak dolgo zdrzi? kaj pa udrtine? te felge so dost mehke se kar poznajo udrtine. ne vem ce je dobra ideja kitat na felgi 2 Povezava do prispevka
moderator Objavljeno 25. februar 2023 Share Objavljeno 25. februar 2023 Ajmo pomlad, malo se potrudi, oiler je montiran. Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 25. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 25. februar 2023 nov motor pa ze v delavnici. takoj ves da je KTM 1 Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 25. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 25. februar 2023 uh, kaj sem nasel https://www.youtube.com/@kolarmechanic6316/playlists playlista tomos za zacetnike. pa da vidimo Povezava do prispevka
moderator Objavljeno 25. februar 2023 Share Objavljeno 25. februar 2023 (urejano) drevored reče pred 2 urama: nov motor pa ze v delavnici. takoj ves da je KTM KTM je attention whore motociklizma. Oba potrebujeta pozornost, ne vem se kateri je bolj kriticen, LC4 ali LC8. 25. februar 2023 uredilo bitje moderator Povezava do prispevka
fire_soul Objavljeno 25. februar 2023 Share Objavljeno 25. februar 2023 drevored reče pred 3 urami: @fire_soul kaj bos naredil s felgami? razplest vse, speskat in pofarbat pa kak dolgo zdrzi? kaj pa udrtine? te felge so dost mehke se kar poznajo udrtine. ne vem ce je dobra ideja kitat na felgi zadnjo bom spucal kolkr bo šlo, k je še kr uredu ohranjena, sprednji bom pa menjal obroč. Če misliš barvat potem dej magar sam z 2K barvo, alternativa so nove feltne ali pa samo obroči. Za 4ko maš en kup delov povsod. Kita ne uporabljaj. Povezava do prispevka
moderator Objavljeno 25. februar 2023 Share Objavljeno 25. februar 2023 Jaz sem kar nekaj kosov za Tomose pripeljal iz Srbije. Prislo je do te mere, da so me zaceli prosjaciti ce bi kar cel moped dal na kamion. Nekje je treba potegniti crto, tako da smo ostali pri obrocih, rezervoarjih in ostalemu drobnemu materialu. Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 26. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 26. februar 2023 ti sam prpel en kamion robe pa razsraufamo in prodamo zdej sem gledal une mechanic kolar videe pa sem se nalezel te muske Povezava do prispevka
fire_soul Objavljeno 26. februar 2023 Share Objavljeno 26. februar 2023 Js sm tud dons podiru 1 Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 27. februar 2023 Avtor Share Objavljeno 27. februar 2023 a ma kdo kak fajni set teh vzvodov za menjavo gum? dobro bi blo da je set namenjen bolj popravilo ob cesti in ne neki velkega in teskega za v delavnico also @moderator iz kje si ti nabavil ogledala? Povezava do prispevka
moderator Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 drevored reče pred 6 urami: a ma kdo kak fajni set teh vzvodov za menjavo gum? dobro bi blo da je set namenjen bolj popravilo ob cesti in ne neki velkega in teskega za v delavnico also @moderator iz kje si ti nabavil ogledala? Za 690 preklopne? Na AliExpress. Povezava do prispevka
fire_soul Objavljeno 2. marec 2023 Share Objavljeno 2. marec 2023 (urejano) @drevored a si uspel balanco ven vzet in vilce dol dat? par nasvetov: - odšravfaj vijak ki gre skos balanco za kak cm, potem pa s kladvom udari po njemu da matic na drugi strani pade ven - tist 26 ključ vzami cunjo in s kleščam odvij - ko boš vzel vilce ven pazi na ležajne kuglice da ne zgubiš vseh 2. marec 2023 uredilo bitje fire_soul Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se