Skoči na vsebino

Primera Division

ronaldinho

Priporočeni prispevki

raul reče pred 2 urama:

Carvajal je zadnji. Je prišel na sceno za Nachom.

Samo, če je vprašanje kdo se je nazadnje uveljavil kot produkt Realove šole je pa to vseeno odgovor Nacho. Carvajal je res sicer vmes bil v Leverkusnu ampak dosti prej se je uveljavil v prvi ekipi Reala kot Nacho. Tudi Lucas Vazquez, ki je prišel nazaj v Real še kasneje kot Carvajal se je tudi prej kot Nacho uveljavil.

Povezava do prispevka

“The win against Real Madrid? Well, we didn’t press for the whole 90 minutes... and in my football view, I can say that 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦”.

Hansi Flick after winning friendly Clásico vs Real. 

jah, kaj pa pričakuješ, če poljski hlod igra 75 minut. 

Povezava do prispevka
ronaldinho reče Dne, 1. 8. 2024 at 8:35:

Merino zgleda blizu Arsenalu za 30m. Sociedad se s PGS pogaja glede Solerja kot njegova zamenjava, prav tako bodo kupili Sučića iz Salzburga. Pa za napad imajo dogovor z Borjo Mayoralom, a se še morajo zmenit z Getafejem. Morda bo kakšna zamenjava za Sadiqa. Kar zanimiva ekipca bo, čeprav bo RLN in Merina težko nadomestiti. 

10 mil. + 10% sell on clause zaradi zadnjega leta pogodbe, a vseeno nor deal za današnje čase. Kako pa kaj igra ruski wunderkind, Arsen Zakharyan? 

Povezava do prispevka

Ni bil nič posebnega, kolikor sem videl. Samo pač dobro, prva sezona za privajanje, mislim, da bo letos boljši. 

Gallagher dal soglasje za prestop v Atletico pa zdaj so tudi resno v pogajanjih za Alvareza. Če bo do tega prestopa prišlo bodo prodali Samu Omorodiona v Chelsea.

Guiu se bo res naigral. :rofl: 

uredilo bitje ronaldinho
Povezava do prispevka

Argentinski mediji pravijo, da je done deal za 80 milsov. Mi je kul Julian, ampak tole je kar precej preveč imo. :D Pa tudi malo diši po tem, da Griezmann res odhaja v MLS.

Še vedno rabijo enega starter CB, če bodo ostali pri 3-5-2. Drugače pa solidna prva postava.

Oblak

???? - Jimenez - RLN

Molina - De Paul - Koke - Gallagher - Lino

Alvarez - Sorloth

In potem še na klopi Azpi, Witsel, Reinildo, Llorente, Barrios, Vermeeren, Correa, Lemar, Felix?? (skoraj sigurno ne :D). Sredina je dobro pokrita, obramba pa ne. Tudi v napadu nimajo neke širine, če bi Griezmann šel in prodajo tudi Omorodiona, kot se piše. 

uredilo bitje ronaldinho
Povezava do prispevka

Dober posel Atletov, meni se cena zdi kar realna glede na pomanjkanje napadalcev in da je Alvarez eden od izjemno redkih dobrih mladih napadalcev. Ne vem kaj je sploh rinil v City glede na to, da so ravno takrat podpisali Haalanda. Če se novinci dobro vključijo znajo biti pred Barco. 

Povezava do prispevka
reder reče pred 1 uro:

Dober posel Atletov, meni se cena zdi kar realna glede na pomanjkanje napadalcev in da je Alvarez eden od izjemno redkih dobrih mladih napadalcev. Ne vem kaj je sploh rinil v City glede na to, da so ravno takrat podpisali Haalanda. Če se novinci dobro vključijo znajo biti pred Barco. 

absolutno previsoka cena plus dvomim da bo to delovalo iz sorlothom

Povezava do prispevka

75m + 20 bonusov, to bo nov Felix, lol.

Sorloth bo po mojem dobra okrepitev. Morata ni ravno nekam visoko postavil lestvice, kar se golov tiče. :D Bi pa na njihovem mestu rajši dal šanso Omorodionu, ampak Cholo ni ravno nekdo, ki bi razvijal mulce.

Deco v Nemčiji na pogajanjih z Leipzigom.

in dokončno konec dvomov o Nicu, če je še kdorkoli mislil, da bo res prišel. 

Povezava do prispevka
ronaldinho reče pred 2 minutama:

75m + 20 bonusov, to bo nov Felix, lol.

Sorloth bo po mojem dobra okrepitev. Morata ni ravno nekam visoko postavil lestvice, kar se golov tiče. :D Bi pa na njihovem mestu rajši dal šanso Omorodionu, ampak Cholo ni ravno nekdo, ki bi razvijal mulce.

Deco v Nemčiji na pogajanjih z Leipzigom.

in dokončno konec dvomov o Nicu, če je še kdorkoli mislil, da bo res prišel. 

to bi bila pa čisto Barca poteza, igralca ki je je steklenko in ki nima nekega fix položaja kjer bi bil najboljši greš vlačit v ekipo, ker ga dejansko sploh ne rabiš

Povezava do prispevka
Nodi reče pred 1 uro:

absolutno previsoka cena plus dvomim da bo to delovalo iz sorlothom

Cena je visoka ampak vsaj pripeljali bodo dobrega mladega napadalca kar rabijo, tudi ostale okrepitve so logične in na papirju ok. Za razliko od kakšnega drugega kluba, ki v klub vlači še desetega ofenzivnega vezista medtem ko so na drugih pozicijah kraterji. No, saj mogoče Tebas prepreči registracijo takega nakupa ampak se bojim kaj bi jim šele potem padlo na pamet (Felix recimo). Če bo Tebas požegnal prestop Olma bo pa Deco itak višal ponudbe dokler Leipzig ne sprejme.

Povezava do prispevka
kemik reče pred 55 minutami:

Js mislim da je Alvarez hud igrać in bi bil dober fit za recimo Barco, sistem Pepa in Atletov mi je pa preveč različen in se bo mogu kar dokazat. 

Tudi jaz bi raje Alvareza v Barco za ta bolan denar kot pa tisto kar sem objavil v postu zgoraj. 

Cholo tradicionalno zna z takimi napadalci kljub temu, da je sam sistem precej defenziven. IMO bo Alvarez uspeh in čez par let teh 90 mio ne bo izgledalo preplačano. 

Povezava do prispevka

Javi Guerra naj bi tudi šel v Atlete.

25 milijonov +5 milijonov bonusov plus 5/10% nadaljnje prodaje.

Meni je mulca škoda ker je res fajter in s svojo višino in postavljanjem mu je res težko odvzeti žogo.

Verjetno eden najbolj podcenjenih vezistov imo.

Povezava do prispevka

Jap, plus Llorente, Barrios in Vermeeren na klopi. Mogoče bodo slednjega poslali na posojo.

Alvarez je po mojem bolj support striker kot pa sam za v špico, tako da bo super sedel zraven Sorlotha. Kot rečeno pa to verjetno pomeni, da Griezmann odhaja, če ne zdaj pa drugo leto. 

Olmo - jbg, rajši ne bi zapravljal keša zanj, ampak če že, upajmo, da bo zdrav in ga bo Flick pametno uporabil. Bomo videli, kaj bo, ko oz. ČE bodo kdaj vsi vezisti zdravi. Verjetno bo pa letos kar veliko igral tudi LW. 

Povezava do prispevka

Julian Araujo očitno na poti v Bournemouth za okrog 10 milsov. Kar solidna prodaja za Barcine standarde, če bo na koncu res takšna cifra, ker vemo, kako je s katalonskimi mediji.

Sem upal, da bo dobil priložnost to sezono, a glede na to, da je prvo tekmo igral RW, potem pa sploh ne več in je Flick rajši na RB uporabljal Valle-ja je bilo jasno, da nima prihodnosti v klubu. Sem pa bolj pričakoval še kakšno posojo. 

Legenda Trigueros pa po 11 letih zapušča Villarreal in se seli v Granado. Mi je bil vedno carski igralec. 

uredilo bitje ronaldinho
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...