raul Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Carvajal je zadnji. Je prišel na sceno za Nachom. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 raul reče pred 2 urama: Carvajal je zadnji. Je prišel na sceno za Nachom. Samo, če je vprašanje kdo se je nazadnje uveljavil kot produkt Realove šole je pa to vseeno odgovor Nacho. Carvajal je res sicer vmes bil v Leverkusnu ampak dosti prej se je uveljavil v prvi ekipi Reala kot Nacho. Tudi Lucas Vazquez, ki je prišel nazaj v Real še kasneje kot Carvajal se je tudi prej kot Nacho uveljavil. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 4. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 4. avgust 2024 “The win against Real Madrid? Well, we didn’t press for the whole 90 minutes... and in my football view, I can say that 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦”. Hansi Flick after winning friendly Clásico vs Real. jah, kaj pa pričakuješ, če poljski hlod igra 75 minut. Navedek Povezava do prispevka
HaBiBiAmish Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ronaldinho reče Dne, 1. 8. 2024 at 8:35: Merino zgleda blizu Arsenalu za 30m. Sociedad se s PGS pogaja glede Solerja kot njegova zamenjava, prav tako bodo kupili Sučića iz Salzburga. Pa za napad imajo dogovor z Borjo Mayoralom, a se še morajo zmenit z Getafejem. Morda bo kakšna zamenjava za Sadiqa. Kar zanimiva ekipca bo, čeprav bo RLN in Merina težko nadomestiti. 10 mil. + 10% sell on clause zaradi zadnjega leta pogodbe, a vseeno nor deal za današnje čase. Kako pa kaj igra ruski wunderkind, Arsen Zakharyan? Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) Ni bil nič posebnega, kolikor sem videl. Samo pač dobro, prva sezona za privajanje, mislim, da bo letos boljši. Gallagher dal soglasje za prestop v Atletico pa zdaj so tudi resno v pogajanjih za Alvareza. Če bo do tega prestopa prišlo bodo prodali Samu Omorodiona v Chelsea. Guiu se bo res naigral. 5. avgust 2024 uredilo bitje ronaldinho 1 Navedek Povezava do prispevka
Karim Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Atleti bojo imeli dobro ekipo. 1 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) Argentinski mediji pravijo, da je done deal za 80 milsov. Mi je kul Julian, ampak tole je kar precej preveč imo. Pa tudi malo diši po tem, da Griezmann res odhaja v MLS. Še vedno rabijo enega starter CB, če bodo ostali pri 3-5-2. Drugače pa solidna prva postava. Oblak ???? - Jimenez - RLN Molina - De Paul - Koke - Gallagher - Lino Alvarez - Sorloth In potem še na klopi Azpi, Witsel, Reinildo, Llorente, Barrios, Vermeeren, Correa, Lemar, Felix?? (skoraj sigurno ne ). Sredina je dobro pokrita, obramba pa ne. Tudi v napadu nimajo neke širine, če bi Griezmann šel in prodajo tudi Omorodiona, kot se piše. 5. avgust 2024 uredilo bitje ronaldinho 1 Navedek Povezava do prispevka
reder Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Dober posel Atletov, meni se cena zdi kar realna glede na pomanjkanje napadalcev in da je Alvarez eden od izjemno redkih dobrih mladih napadalcev. Ne vem kaj je sploh rinil v City glede na to, da so ravno takrat podpisali Haalanda. Če se novinci dobro vključijo znajo biti pred Barco. Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 reder reče pred 1 uro: Dober posel Atletov, meni se cena zdi kar realna glede na pomanjkanje napadalcev in da je Alvarez eden od izjemno redkih dobrih mladih napadalcev. Ne vem kaj je sploh rinil v City glede na to, da so ravno takrat podpisali Haalanda. Če se novinci dobro vključijo znajo biti pred Barco. absolutno previsoka cena plus dvomim da bo to delovalo iz sorlothom Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 6. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2024 75m + 20 bonusov, to bo nov Felix, lol. Sorloth bo po mojem dobra okrepitev. Morata ni ravno nekam visoko postavil lestvice, kar se golov tiče. Bi pa na njihovem mestu rajši dal šanso Omorodionu, ampak Cholo ni ravno nekdo, ki bi razvijal mulce. Deco v Nemčiji na pogajanjih z Leipzigom. in dokončno konec dvomov o Nicu, če je še kdorkoli mislil, da bo res prišel. Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 ronaldinho reče pred 2 minutama: 75m + 20 bonusov, to bo nov Felix, lol. Sorloth bo po mojem dobra okrepitev. Morata ni ravno nekam visoko postavil lestvice, kar se golov tiče. Bi pa na njihovem mestu rajši dal šanso Omorodionu, ampak Cholo ni ravno nekdo, ki bi razvijal mulce. Deco v Nemčiji na pogajanjih z Leipzigom. in dokončno konec dvomov o Nicu, če je še kdorkoli mislil, da bo res prišel. to bi bila pa čisto Barca poteza, igralca ki je je steklenko in ki nima nekega fix položaja kjer bi bil najboljši greš vlačit v ekipo, ker ga dejansko sploh ne rabiš Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 6. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2024 jup, novi Coutinho 2 Navedek Povezava do prispevka
reder Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Nodi reče pred 1 uro: absolutno previsoka cena plus dvomim da bo to delovalo iz sorlothom Cena je visoka ampak vsaj pripeljali bodo dobrega mladega napadalca kar rabijo, tudi ostale okrepitve so logične in na papirju ok. Za razliko od kakšnega drugega kluba, ki v klub vlači še desetega ofenzivnega vezista medtem ko so na drugih pozicijah kraterji. No, saj mogoče Tebas prepreči registracijo takega nakupa ampak se bojim kaj bi jim šele potem padlo na pamet (Felix recimo). Če bo Tebas požegnal prestop Olma bo pa Deco itak višal ponudbe dokler Leipzig ne sprejme. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 6. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2024 (urejano) Samu Omorodion v Čelski za 40m, torej v bistvu swap z Gallagherjem z nekoliko napihnjenimi cenami. Aja, klub baje končno dobil Libero denar. Tudi če ga ne bi, če mislijo zapravit za Olma. 6. avgust 2024 uredilo bitje ronaldinho Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Js mislim da je Alvarez hud igrać in bi bil dober fit za recimo Barco, sistem Pepa in Atletov mi je pa preveč različen in se bo mogu kar dokazat. Navedek Povezava do prispevka
reder Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 kemik reče pred 55 minutami: Js mislim da je Alvarez hud igrać in bi bil dober fit za recimo Barco, sistem Pepa in Atletov mi je pa preveč različen in se bo mogu kar dokazat. Tudi jaz bi raje Alvareza v Barco za ta bolan denar kot pa tisto kar sem objavil v postu zgoraj. Cholo tradicionalno zna z takimi napadalci kljub temu, da je sam sistem precej defenziven. IMO bo Alvarez uspeh in čez par let teh 90 mio ne bo izgledalo preplačano. 2 Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Alvarez je top in bi ga dost raj mel k Endricka v spici. 1 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 Javi Guerra naj bi tudi šel v Atlete. 25 milijonov +5 milijonov bonusov plus 5/10% nadaljnje prodaje. Meni je mulca škoda ker je res fajter in s svojo višino in postavljanjem mu je res težko odvzeti žogo. Verjetno eden najbolj podcenjenih vezistov imo. Navedek Povezava do prispevka
Nodi Objavljeno 6. avgust 2024 Share Objavljeno 6. avgust 2024 A nimajo že De Paula, Kokeja in Gallagherja? Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 6. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2024 Jap, plus Llorente, Barrios in Vermeeren na klopi. Mogoče bodo slednjega poslali na posojo. Alvarez je po mojem bolj support striker kot pa sam za v špico, tako da bo super sedel zraven Sorlotha. Kot rečeno pa to verjetno pomeni, da Griezmann odhaja, če ne zdaj pa drugo leto. Olmo - jbg, rajši ne bi zapravljal keša zanj, ampak če že, upajmo, da bo zdrav in ga bo Flick pametno uporabil. Bomo videli, kaj bo, ko oz. ČE bodo kdaj vsi vezisti zdravi. Verjetno bo pa letos kar veliko igral tudi LW. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 6. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 6. avgust 2024 Dolgoročno je mogoče plan, da Gundo in Frenkie drugo leto gresta, Olmo AMC, Pedri pa lahko igra tudi v dvojnem pivotu. Če bo pa Flick hitro odletel in bo prišel trener, ki bo spet igral 4-3-3 pa ne bo mesta za Danija in ga bomo lahko posodili Bayernu, da nam bo zabil v CL. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 7. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 7. avgust 2024 lol, glupi mediji še kar mislijo, da bomo dobili tudi Nica Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 8. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 8. avgust 2024 (urejano) Julian Araujo očitno na poti v Bournemouth za okrog 10 milsov. Kar solidna prodaja za Barcine standarde, če bo na koncu res takšna cifra, ker vemo, kako je s katalonskimi mediji. Sem upal, da bo dobil priložnost to sezono, a glede na to, da je prvo tekmo igral RW, potem pa sploh ne več in je Flick rajši na RB uporabljal Valle-ja je bilo jasno, da nima prihodnosti v klubu. Sem pa bolj pričakoval še kakšno posojo. Legenda Trigueros pa po 11 letih zapušča Villarreal in se seli v Granado. Mi je bil vedno carski igralec. 8. avgust 2024 uredilo bitje ronaldinho Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 9. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 9. avgust 2024 Olmo ofišl Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 9. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 9. avgust 2024 Ferminator dva gola v finalu OI, zakaj smo že zapravili 60m za Olma? Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. avgust 2024 Share Objavljeno 9. avgust 2024 da bomo meli enga k pride v 90min zamenjt polskega super strelca 1 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 9. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 9. avgust 2024 quessoy reče Dne, 1. 8. 2024 at 18:35: ta 16 letnik bo igral, ki zdaj igra v Ameriki na pripravljalnih. nič ne bo, si je strgal kolenske vezi na treningu 1 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 10. avgust 2024 Share Objavljeno 10. avgust 2024 ronaldinho reče pred 16 urami: nič ne bo, si je strgal kolenske vezi na treningu potem se zna pa res zgodit, da bodo šli zdaj po Aymerica. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 10. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 10. avgust 2024 azerbajdžanski golman, kje so pa tega našli? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.