sadhu sequencer Objavljeno 22. julij 2023 Share Objavljeno 22. julij 2023 Na kaj je treba paziti pri iskanju kvalitete, da se priklopi laptop na monitor in tipkovnico? Recimo za rang ~100 eur kaj lahko pričakujem, kakšne preglavice me čakajo za ~50 eur in kakšno lagodno življenje mi ponujajo docking stationi za 150+ eur. Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 22. julij 2023 Share Objavljeno 22. julij 2023 pazi, da bo lahko dovajala dost štroma lapiču, da ga bo lahko filala. 100w ali več, če se da. kakšen ekstra usb port tut ne škodi, pa pazi, katere resolucije podpira. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 24. julij 2023 Share Objavljeno 24. julij 2023 V vecini primerov official docking stationi nudijo poleg standardnega USB huba, izhodov za ekrane in mogoce se kaksen jack tudi stvar ki se ji rece MAC forwarding. Se pravi sploh v kaksnih podjetjih kjer je omrezje zgrajeno na white-listih al pa celo na staticnem Host-Configuration-Protokolu kjer je idetificatior MAC naslov lahko IT nastavi whitelisto na laptopu ob namestitvi, ki se ga nato da priklopit na katerokol LAN port, pa zmer dobi identicen IP, tud ce se ga vklopi na docku. Kej vec je pa "oradna podpora" da dovolj stroma da od sebe, moznost firmware updateov za dock etc. So pa nase izkusnje z DELL docki bli zadnjih nekaj let dost v kurcu. HP-jevi blokci v velikosti nettopa pa delajo super. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 24. julij 2023 Share Objavljeno 24. julij 2023 Drag ampak daleč najcenejši s tem featuresetom: https://www.amazon.de/dp/B09PY37TVZ/ref=pe_27091401_487027711_TE_SCE_dp_3 Sicer imam maca tko da YMMV ampak meni dela flawlessly, ful zadovoljen. Minus ki bi ga lahko izpostavil je, da mi, ko je laptop v spanju, občasno flashne zunanji ekran (se prižge, napiše da ni signala in gre nazaj spat). Ne vem zakaj, ampak ga po delu ugasnem in je, sumim pa da je povezano z macom samim. Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 24. julij 2023 Share Objavljeno 24. julij 2023 sadhu sequencer reče Dne, 22. 7. 2023 at 16:05: Na kaj je treba paziti pri iskanju kvalitete, da se priklopi laptop na monitor in tipkovnico? Recimo za rang ~100 eur kaj lahko pričakujem, kakšne preglavice me čakajo za ~50 eur in kakšno lagodno življenje mi ponujajo docking stationi za 150+ eur. če boš mel gor priklopljen high refresh rate monitor, glej da podpira hdmi/DP dost bandwidth-a. Npr: če maš 2k@144hz monitor ... Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 8. november 2024 Avtor Share Objavljeno 8. november 2024 Nabavljeno ASUS SimPro Dock 2. The best of the best. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 7. december 2024 Share Objavljeno 7. december 2024 Kateri dock (ali kaj podobnega) je kul, ko uporabljaš različne laptope? Imam služben lenovo in svojega Schneken in moja ima svojo firmo in preklapljanje kablov, napajalnikov, mišk resno postaja tečno. Sem kupil Icybox, ampak imam težavo, da vsakič ko gre se en laptop zbudi iz spanja, da potem moram iztšekat in ponovno vštekat thunderbolt kabel in to ni ok, ker bi hotel tudi kak USB nanj prikopit.... Kak nasvet? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 V službi kupujemo spodnje od I-tec-a in se obnesejo vrhunsko, še nismo dobili laptopa, da bi delal težave z njimi. Je pa res, da niso ravno poceni. https://i-tec.pro/en/produkt/catriple4kdockpd2-2/ 1 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 vzameš kar direktno pri njih? Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Jz mam thunderbolt dock od Orico in tut dela super. 1 Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 js sm cheapskate in furam tale dock za 15e za napajat xps13 in 60hz screen je good enough https://www.amazon.de/dp/B0C9JKKL7N Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Pismo 100w PD za tako mejhno masinco je impresivno Navedek Povezava do prispevka
Lebowski Objavljeno 9. december 2024 Share Objavljeno 9. december 2024 Nima napajalnika, lahko samo priklopis gor "zunanjega" (recimo original od kompa). Jaz imam enakega, in dela vredu. Le greje se precej...tudi, ce ga uporabljas samo kot adapter. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 10. december 2024 Share Objavljeno 10. december 2024 Sej grejejo se tut vecji docki, sam je malo manj opazno ker je skatla vecja. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 10. december 2024 Share Objavljeno 10. december 2024 kmetek reče pred 15 urami: vzameš kar direktno pri njih? Ne, pri Cyberport jih kupujemo. https://www.cyberport.de/tools/search?query=i-tec Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 25. december 2024 Share Objavljeno 25. december 2024 ZippeR reče Dne, 9. 12. 2024 at 19:19: js sm cheapskate in furam tale dock za 15e za napajat xps13 in 60hz screen je good enough https://www.amazon.de/dp/B0C9JKKL7N sej tole bi bilo tudi OK, ampak ker imata moja dva računalnika thunderbird porte na različnih koncih moram gledat tud, na dolžino priključnega kabla in @Pennywis3ov predlog ima kar 1 m dolg kabel, kar se mi zdi kul. Navedek Povezava do prispevka
Samodejno Objavljeno 25. december 2024 Share Objavljeno 25. december 2024 Probaj nabavit monitor z vgrajeno priklopno postajo (usb hub, usb-c 90watt polnjenje in podobno). Recimo Benq RD280U Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 25. december 2024 Share Objavljeno 25. december 2024 (urejano) DELL U2724DE 25. december 2024 uredilo bitje kmetek Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 26. december 2024 Share Objavljeno 26. december 2024 monitor imam dost nov in mi je škoda novga kupit. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 26. december 2024 Share Objavljeno 26. december 2024 Je bolj elegantna resitev sam te priklene na monitor pol. Dock ponavadi tudi ponudi vec priklopov. Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 26. december 2024 Share Objavljeno 26. december 2024 eni monitorji imajo tudi vgrajen recimo LAN priključek in praktično cel dock (edin več monitorjev naenkrat furat bo mal težja tako) karkoli novejšega in dražjega (ultrasharp) od Dell recimo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.