Skoči na vsebino

Pennywis3

╭∩╮ Spolovilni tehnik
  • Število vsebin

    340
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

295 Fant od fare

Več o članu Pennywis3

  • Butast stavek
    obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 3 732 vohunjenj
  1. Slabo in hkrati zelo nerealistično, sploh proti koncu. 3/10
  2. Men je pa uredu tole, čeprav ni v isti kategoriji kot BoB. Glavni igralec ima malce tak Val Kilmer vibe, če ga s strani snema
  3. Kako je z uporabo penilca na soncu? Lahko recimo bilt hamber touchless uporabiš na sončen dan, ali bodo posledice in mora nujno bit penjen v senci?
  4. Pennywis3

    Road House

    Irish Actor Conor McGregor trained MMA for 18 years and won 2 UFC Championships in preparation for his role in 2024’s “Roadhouse”.
  5. Y nabav, maš 850l prtljažnik pa še 100+l odspred Za 2 otroka + 2 psa je glih prav.
  6. Meni se ni splačalo LR vzet, saj redko delam večje relacije, poleg tega ima LFP baterija nekaj prednosti, razen pozimi je malce bolj občutljiva na mraz. RWD mi ni problem, saj je to tretji RWD avto in nikoli nisem imel težav z njimi na snegu, v dežju itd. Mi je pa blo mal hudo zaradi pospeškov, ampak po testiranju obeh sem opazil, da sploh ni takšne razlike. Na papirju je konkretna razlika v kW in 0-100, v praksi pa je razlika najbolj občutna od 0-30/40 km/h, ko gre za pospeševanje od 50 naprej je pa manj opazno. Itak potem vidiš da ob vsakodnevni vožnji je tudi RWD vrh glave.
  7. Čista brca v temo, ampak fanboyi trdijo da se tega takoj navadiš Svajpanje po ekranu za PRND je pa podobno retardirano, ker obvolanska ročka super opravlja to delo, pa še in motion deluje, ni potrebno da se ustaviš za spremembo iz D v R in obratno. Upam, da jih bo srečala pamet in bodo prihajajoči modeli to opustili, čeprav kakor Muska poznamo bo verjetno teral naprej svoje ne glede na retardiranost le-tega.
  8. Mogoče je zadel kakšen bad batch, DSG menjalniki podobno kot ZF-ovi niso problematični, redko slišiš da kakšen odpove, vsake tolko se olje zamenja in si good to go.
  9. Preveč se obremenjujete z dosegi, v praksi range anxiety zgine po enem tednu. Pač mal planiraš vnaprej in je zadeva dost simple, sploh če SC-je uporabljaš.
  10. Čudno, top oprema pa nima sprednjih senzorjev in BT-ja? Pri Tesli boš potem moral predaj in zadaj montirati senzorje, BT pa ima serijsko
  11. The Creator ( 2023 ) razočaran/10
  12. Nov ARK je zunaj, tokrat na Unreal 5 Engine. Deluje vse, ni bugov. https://store.steampowered.com/app/2399830/ARK_Survival_Ascended/
×
×
  • Ustvari novo...