tiesto Objavljeno 9. december 2020 Share Objavljeno 9. december 2020 Stipe2 reče pred 40 minutami: ni, naslednjo generacijo grafičnih bo zanimivo, ampak trenutno AMD ni še tam, da bi ogrozil Nvidio...50% boljši ray tracing in DLSS enostavno ne moreš ignorirat - tako da edino pametno si naredil... kje si naročil in katero? Ma gre se mi predvsem za moc v renderiranju in tu ma Nvidia pac prednost. Pa tudi dobavljivost tisti bonboncki glede gaminga me ne ganejo, ker itq nc ne igram. Narocil sem pa najlepso 3080 (no homo) 3 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 9. december 2020 Share Objavljeno 9. december 2020 ta je res lepa - glih zadnjič sem na yt gledal en hud komplet bel build s to notri... 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 9. december 2020 Share Objavljeno 9. december 2020 tomazek reče pred 18 minutami: Nisi ti še prejšnji teden trdil, da ne bo takih kartic in neke linke lepil? Priznam pa, da je možno, da sem kaj pomešal in je bil kdo drug. ne, tisto je bilo, da ne bo navadnih 3080 in 3070 z 20 in 16GB... če bi moral ugibat bi pa reku 3080Ti 12GB GDDR6X, 3070Ti 10GB GDDR6 - kaj več se mi zdi nesmiselno glede na rang kartic... Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 9. december 2020 Share Objavljeno 9. december 2020 Stipe2 reče pred 32 minutami: ja, ki drugače Nvidia še nikoli ni dala ven Ti kartic, to bo prvič Če bi maksi delal pr nvidiji bi še mal počakal z releasom, zdaj se še ne splača. Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 9. december 2020 Share Objavljeno 9. december 2020 Stipe2 reče pred 3 urami: ta je res lepa - glih zadnjič sem na yt gledal en hud komplet bel build s to notri... Ohisje je Pure Base 500 dx bele barve, thats why Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 9. december 2020 Share Objavljeno 9. december 2020 tiesto reče pred 3 urami: Ohisje je Pure Base 500 dx bele barve, thats why tudi ohišje je no homo lepo 1 Navedek Povezava do prispevka
Enterprise Objavljeno 6. marec 2021 Share Objavljeno 6. marec 2021 o boze mili https://www.anandtech.com/show/16535/intel-core-i7-11700k-review-blasting-off-with-rocket-lake/19 ze lani sem rekel da glede na leake bo rocket lake premalo, da intel "popravi" pozicijo na trgu vz ryzen. zgleda da bo dosti, dosti premalo. 290W peak power lol. cel management razpustit, ni druge resitve. Navedek Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 6. marec 2021 Share Objavljeno 6. marec 2021 Saj naj bi prišel Alder Lake konec leta, RL je zgolj da ostanejo relevantni. Navedek Povezava do prispevka
Enterprise Objavljeno 6. marec 2021 Share Objavljeno 6. marec 2021 zivi bili pa videli. upam da niso prepozno zaceli na orenk refreshu arhitekture. ker Zen 4 bo bojda se vecji preskok kot Zen 3 vs Zen 2. Navedek Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 6. marec 2021 Share Objavljeno 6. marec 2021 (urejano) Saj pri Intelu ni problem arhitektura ampak implementacija Tale arhitektura je bila namenjena za 10nm, in bi bil čist proper procesor. Da ne omenjamo da bi že morala biti zunaj že par let. Alder Lake pa naj bi spet uporabil novo arhitekturo (Golden Cove). 6. marec 2021 uredilo bitje maksi Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 6. marec 2021 Share Objavljeno 6. marec 2021 maksi reče pred 5 urami: Saj naj bi prišel Alder Lake konec leta, RL je zgolj da ostanejo relevantni. oz. irelevantni, kot se izkaze... Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 8. marec 2021 Share Objavljeno 8. marec 2021 minuta tišine za tistih cirka 250 nategnjenih kupcev k so na MF kupli ta proc 1 Navedek Povezava do prispevka
DrAndy Objavljeno 8. marec 2021 Avtor Share Objavljeno 8. marec 2021 (urejano) Intel je postal en navaden joke. Res pred nekaj leti ne bi nikoli verjel, da ga bo AMD tako zelo povozil. 8. marec 2021 uredilo bitje DrAndy Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 8. marec 2021 Share Objavljeno 8. marec 2021 finger crossed, da applu ne zadiši ta amd/intel market glede na videno z njihovim m1 poskusom. Navedek Povezava do prispevka
Enterprise Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 mislis v kaksnem smislu itak bodo imeli svoj segment z lastno konkurenco - qualcomm bo delal konkurenta M1, MS bo delal svoje ARM cipe, pa tudi AMD so bili jasni da bodo se dalje pushal low power/high perf Navedek Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 (urejano) Vseskupaj nič ne pomaga, če imajo vsi proizvodne kapacitete pri TSMC. 10. marec 2021 uredilo bitje maksi Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 10. marec 2021 Share Objavljeno 10. marec 2021 DrAndy reče Dne, 8. 3. 2021 at 15:56: Intel je postal en navaden joke. Res pred nekaj leti ne bi nikoli verjel, da ga bo AMD tako zelo povozil. odvisno kaj misliš pod joke... Navedek Povezava do prispevka
VonGriffin Objavljeno 21. junij 2021 Share Objavljeno 21. junij 2021 (urejano) moram priznat da je ripper kar posast sploh za 1,5k. Sem se malo igral z cinebenchom 21. junij 2021 uredilo bitje VonGriffin Navedek Povezava do prispevka
Interceptor Objavljeno 7. julij 2021 Share Objavljeno 7. julij 2021 hehe, 2x xeon (vsak stane kot en TR), sta tam tam. Intel smeti. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 8. julij 2021 Share Objavljeno 8. julij 2021 @Dono a to si se prav nalasc ujel na limance k jih je nastavil, al se po 3 tednih enostavno nisi mogel vec upreti da ne bi replyal na bebav, provokatorski post? 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.