Weraziel Objavljeno 2. december 2022 Share Objavljeno 2. december 2022 tl;dw Model pade v velik rabbit hole o nekemu kvazi jakemu music composerju in sound inženirju, ki se očitno laže o velik stvareh o svoji karieri (Guiness rekordi, kje je vse delal v gamingu, a je mel bajto na MTV Cribs, kako je bil posnet "njegov" OOF iz Messiah (ki je sedaj znani OOF iz Robloxa),..). Med drugim zaradi povpraševanja o enem rekordu je Guiness celo zbrisal enega od teh "rekordov" priporočam enkrat se usest pred TVjem in pogledat namest filma, video je fun in informativen Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. december 2022 Share Objavljeno 2. december 2022 Ta tip mi ima res carske in smešne videe. Tole bo za pogledat zapušen. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 3. december 2022 Share Objavljeno 3. december 2022 Weraziel reče Dne, 2. 12. 2022 at 13:41: priporočam enkrat se usest pred TVjem in pogledat namest filma, video je fun in informativen sm pogledu po kosih slika z dalajlamo MTV cribs 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. december 2022 Share Objavljeno 3. december 2022 playgame se lah samo skrije proti njemu 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. december 2022 Share Objavljeno 18. december 2022 video o zadnjem res dobremu Bioware špilu, zadnji vrhunec preden je večina stare garde zapustila studio med/po Mass Effect 3 Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 Nice, ta video bo mi ful sedlo pogledat, ker ful ne razumem DA hypa. Igral sem samo trojko, Inquisition, in si konkretno bruhal v usta (meanwhile igračka dobila GOTY nagrado, ampak ok ). Me res zanima, kaj je bilo v prvencu, da je bil tak mega hype, razen da je izšel po dolgih letih brez klasičnih RPG-jev Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 od koga je dobil DA:I GOTY? Od svojega publisherja? ni niti najboljši RPG, ker je isto leto prišel Divinity: Original Sin Enka je bla vrhunska in poleg Mass Effect 2 zadnji vrhunski Bioware špil. Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 Weraziel reče pred 1 minuto: od koga je dobil DA:I GOTY? Od svojega publisherja? The winner of over 130 Game of the Year Awards Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 je mogl bit res slabo leto grem čekirat Metacritic Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. januar 2023 Share Objavljeno 2. januar 2023 https://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/year/all/filtered?year_selected=2014 res meh leto en kup remasterjev Diablo 3 dodatek Dark Souls 2 Rayman Legends Bayonetta 2 Fez Hearthstone Shadow of Mordor Titanfall Rogue Legacy Talos Principle Far Cry 4 Divinity: Original Sin Tales from the Borderlands MGS Revengance pomoje je DA:I pobiral nagrade samo zato, ker je bil poleg Diabla in Far Cry 4 edini res pravi big AAA naslov, ker jim je izpod časti dat GOTY nekemu AA ali indie naslovu Hearthstone še dons igrajo Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 DA:I je dobra igrica 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 DA:I izgleda kot da ne ve a hoče bit Dragon Age al hoče bit Dragon Age MMO Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 Harry Potter and the Yugoslavian War Tribunal Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 Dragon Age Inquisition nisem nikoli preigral do konca, sam men se ni zdela tako noro slaba zadeva no. Mi je bil pa Origins definitivno vrhunec serije. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 Ja, presentation je dober, zgodba v redu, mehanično in quest-wise je pa eden najbolj dolgočasnih RPGjev ever. Zato sem rekel, rabiš samo primerjat z Divinity: Original Sin (ki je izšel isto leto) pa ti je takoj jasno, da Bioware ni več to kar so bli. Verjetno bi jaz tudi imel boljše mnenje o špilu, če ne bi bil trmast in ga dokončal. Prvih 5 ur mi je blo čist fun, potem je pa špil vse čedalje prazen. Zame nabiranje surovin in obligatory pobij te pošasti tam potem pa pridi nazaj po gold niso questi, ampak zamudna opravila, ki spadajo v MMO, ne pa v srži Singleplayer špil. In ja, vsi špili imajo neke variacije tega, Gothic 2 ima pobiranje repe pri kmetu, Witcher 3 ima nabiranje cvetic, da si nardiš bombo/napoj - ampak pri teh špilih imaš to na začetku, da te špil nauči različne mehanike. Dragon Age: Inquisition ima take queste v vsakem biomu in brez "učenja". Groza. 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 Ma meni je bil problem Inquisitiona, kolikor sem ga igral, da sem ga igral praktično na avtopilotu, praktično kot da bi igral press X to win, vključno z zgodbo, ki sem jo rushal kot prasec. Kar res RES ni dobro za story-heavy RPG. Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 kid666 reče pred 4 urami: DA:I je dobra igrica +1, če res ban, če je sarkazem sicer pa, Dragon Age: Inquisition needs more love 1 Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 (urejano) Chenier reče pred 15 minutami: Ma meni je bil problem Inquisitiona, kolikor sem ga igral, da sem ga igral praktično na avtopilotu, praktično kot da bi igral press X to win, vključno z zgodbo, ki sem jo rushal kot prasec. Kar res RES ni dobro za story-heavy RPG. hm, zanimivo, jaz sem pa ful užival v fightu. Je pa res, da sem igral v top-down ultra micromanagement aktivno poteznem načinu na hard, način, v katerem je bojevanje optimizirano se mi zdi. Res proper role-playing igranje. Ampak le v tem primeru, torej miš + tipkovnica in aktivno potezno. Sem probal akcijski način in z gamepadom, pa bi špil unistaliral, če bi imel samo tak način igranja, ker je res, drek. Skratka, meni je bil špil iber kul, tudi story line questi, skrivnosti, zbadanja med kompanijoni, tiste war table misije ... 3. januar 2023 uredilo bitje Flegma Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 3. januar 2023 Share Objavljeno 3. januar 2023 Flegma reče pred 29 minutami: +1, če res ban, če je sarkazem sicer pa, Dragon Age: Inquisition needs more love ni sarkazem nkol nism štekal hejta ki ga je špil kasiral jaz sm takrat na polno padel v zgodbo, like pa DA lore Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 Kralj sveta aka Summoning Salt ima na AppleTV tridelno serijo o speedrunningu <3 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. januar 2023 Share Objavljeno 10. januar 2023 (urejano) Chenier reče pred 1 uro: Kralj sveta aka Summoning Salt ima na AppleTV tridelno serijo o speedrunningu <3 Running With Speed? U, moram pogledat... 10. januar 2023 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. februar 2023 Share Objavljeno 3. februar 2023 Unreal (1998) mi je eden najljubših špilov, grafika ki mi je takrat odprla mozak, potem je pa izšel še UT, ki mi je bil bolj pri srcu kakor Quake III Arena. Awwww 3 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 11. februar 2023 Share Objavljeno 11. februar 2023 doku o izdealvi Psychonauts 2 pri Double Fine cela serija je na voljo na YT 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. februar 2023 Share Objavljeno 11. februar 2023 Sources Compare Dragon Age: Dreadwolf to Destiny, Final Fantasy 15 Dragon Age Inquisition je že kazal, da grejo bolj v to smer, yikes Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ lynx Objavljeno 12. februar 2023 Share Objavljeno 12. februar 2023 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.