Boris Objavljeno 10. januar 2022 Share Objavljeno 10. januar 2022 Mutombo reče pred 43 minutami: Pubi dejte prosim predlagat neko pomladno/jesensko jakno (tam nekje do 10+- par stopinj) 10+ ne rabis jakne Kupi si kvalitetne majice z daljsimi rokavi Ce furas enduro imas en kup majic. Jaz recimo dam spodaj kratko termo in cez enduro majico z dolgimi rokavi. V zep dam vedno brezrokavnik za veter ali pa ce grem nad 2000m vedno rain jacket od mamuta mislim da je model kento. Ce pa furas xc pa enaka oblacila kot za road. Tu smo ze veliko napisali o te temi. Zdej nevem kolko hoces zapravit. Ce hoces dobro in udobro robo da ne bos svical v vreckah bos se mogu mal stegnit. Ko se oblacis za bajk se obleci vedno kot da je 5 stopinj manj da ti ne bo toplo med pedaliranjem. Ce furas cestaka si das svic majco brez rokav spodaj, Navaden poletni dres zgoraj. Rokavcki ter kolencniki ter brezrokavnik cez k ga lahko pol fuknes v zep. Tko se jaz oblecem ce je 10+ oblacit se mores v lahke sloje in ne v eno ali dve debele jope ce hoces top jakno za zimo ter pomlad jesen vzames castelli gabba. Drugega ne rabis 1 Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 10. januar 2022 Share Objavljeno 10. januar 2022 Boris reče pred 19 minutami: 10+ ne rabis jakne Kupi si kvalitetne majice z daljsimi rokavi Ce furas enduro imas en kup majic. Jaz recimo dam spodaj kratko termo in cez enduro majico z dolgimi rokavi. V zep dam vedno brezrokavnik za veter ali pa ce grem nad 2000m vedno rain jacket od mamuta mislim da je model kento. Ce pa furas xc pa enaka oblacila kot za road. Tu smo ze veliko napisali o te temi. Zdej nevem kolko hoces zapravit. Ce hoces dobro in udobro robo da ne bos svical v vreckah bos se mogu mal stegnit. Ko se oblacis za bajk se obleci vedno kot da je 5 stopinj manj da ti ne bo toplo med pedaliranjem. Ce furas cestaka si das svic majco brez rokav spodaj, Navaden poletni dres zgoraj. Rokavcki ter kolencniki ter brezrokavnik cez k ga lahko pol fuknes v zep. Tko se jaz oblecem ce je 10+ oblacit se mores v lahke sloje in ne v eno ali dve debele jope ce hoces top jakno za zimo ter pomlad jesen vzames castelli gabba. Drugega ne rabis Sej gabba je ista scena kot pefetto, sam da ma perfetto dolge rokave. Maš pa tud perfetto convertible, ko lahko daš rokave stran in maš potem isto kot gabba. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 10. januar 2022 Share Objavljeno 10. januar 2022 Jst mam se prvo gabbo k je bla sam z dolgimi. Nism pol vec sledil modelom k je po 10 letih kot nova. Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 Boris reče pred 9 urami: Jst mam se prvo gabbo k je bla sam z dolgimi. Nism pol vec sledil modelom k je po 10 letih kot nova. Tk trenutna Gabba zgleda tk pa Perfetto 1 Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 (urejano) Nov musguard kickstarter, tokrat naj bi sel tudi na "cudne bicikle" (beri ne klasicne specialke). https://www.kickstarter.com/projects/musguard/musguard-omni-rollable-bicycle-mudguards Glede oblacenja, evo jaz pri 1 stopinji lahko eno uro pedaliram v Brynje super-thermo kratki majici, merino dolgi majici in endura brezrokavniku cez. Opazil sem da ce piha me malo mucijo roke, ampak po 15ih minutah pozabim na to. Se pa precej spotim pod brezrokavnikom, ta moj ne diha glih prevec. Tako da je za razmislit a taksno jakno sploh rabis. Skoda da ne mores tega nekje probat, ker vsi ti kosi so toliko osebni, da po prebranem na netu itak pojma nimas. So pa res lepe! 11. januar 2022 uredilo bitje b4d Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 b4d reče pred 11 minutami: Nov musguard kickstarter, tokrat naj bi sel tudi na "cudne bicikle" (beri ne klasicne specialke). https://www.kickstarter.com/projects/musguard/musguard-omni-rollable-bicycle-mudguards Glede oblacenja, evo jaz pri 1 stopinji lahko eno uro pedaliram v Brynje super-thermo kratki majici, merino dolgi majici in endura brezrokavniku cez. Opazil sem da ce piha me malo mucijo roke, ampak po 15ih minutah pozabim na to. Se pa precej spotim pod brezrokavnikom, ta moj ne diha glih prevec. Tako da je za razmislit a taksno jakno sploh rabis. Skoda da ne mores tega nekje probat, ker vsi ti kosi so toliko osebni, da po prebranem na netu itak pojma nimas. So pa res lepe! Sej Castelli majo v komad štacunah pri nas, če bi želel probat. Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 To ja, ampak tako sem mislil, da jo obleces pa gres furat. Ker v trgovini in doma je vse drugace. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 Kaksne blatnike model a smo sli v kurac? 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 Zakaj so dolge kolesarske majice in jakne praviloma temne barve? A ne bi bilo bolje, da bi v obdobju večne noči nosili kaj bolj vidnega? Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 Evo tole je padlo https://www.rapha.cc/gb/en/shop/mens-classic-long-sleeve-jersey/product/CLL04XXDNW 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 pred ene pol leta je bil pri meni uvoznik shimano pa cez par dni od assosa. Sem jih vprasal kje so fluo barve. Pa pravi da naredijo tisto kar se prodaja bolje leto prej. Vecinoma gre najbolj v prodajo temne barve. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 Mutombo reče pred 1 minuto: Evo tole je padlo https://www.rapha.cc/gb/en/shop/mens-classic-long-sleeve-jersey/product/CLL04XXDNW lepa sam hehe rapho si su kupit Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 Ma jebiga boljše mi izgleda kot Castelli 😁 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 izgleda ze sam dvomim da bo boljsa. Bos pa lep. Mam jaz eno tako od speca in mam vedno brezrokavnik v zepu jih zna prepihat take majce ce je bolj mrzu zrak Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 S<3NEC reče pred 1 uro: Zakaj so dolge kolesarske majice in jakne praviloma temne barve? A ne bi bilo bolje, da bi v obdobju večne noči nosili kaj bolj vidnega? Sej vsaj Castelli ma tud fluorescentne barve, pa Assos ma tud cel kup nekih pisanih. Men so lepše temne, je pa res, da s tem mal kličeš nesrečo, da te kšn pijan Gorenc nabaše na havbo... Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 11. januar 2022 Share Objavljeno 11. januar 2022 Lucke pubeci. Jaz od septembra do maja furam spredaj zadaj led utripajoce lucke. Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 @Boris A mojo lucko na MTBju si skritiziral Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 nism vidu slike sam nevem lucka na mtbju glih ni primerna razen ce si XC tko k @Šimšalamima Huhu 1 Navedek Povezava do prispevka
bozicekman Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 alo, zemo @Boris, za 110 evrji https://www.assos.com/int/assosoires-ultraz-winter-gloves-235497.html Je vredno to vzet al svetuješ kej druzga? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 nism vozu sigurno so dobra kvaliteta. Nevem kolk filinga hoces met v prstih na rockah. Jaz furam MTB poletne z dolgimi prsti na road ker nism nek zmrzljiv v roke noge. Probaj te so odlicne pa stanejo manj 25.- THERMINAL™ LINER GLOVES 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 jst furam take na road tanke pa tople 35.- THERMINAL™ LINER GLOVES 1 Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 Jaz imam Fox Defend Fire Pro, lahko se te pogledas. Sem zadovoljen, edino stevilko vecje bi, sem vzel isto kot letne, pa je morda bolje pozimi imet cisto malo lufta. Samo to pomojem ne pase na specialko. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 Za cestka pejt v trgovino dej na roke probaj. Jaz mam rad da cutim pod prsti shifter. Zato furam tanke termo. Vcasih sm si dal k sm se v jugi zivel une navadne k gres na setnjo iz millerja za 10€ k so mi ble top. Sam pac obala vreme. Jaz bi sel dat na roko v trg Navedek Povezava do prispevka
bozicekman Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 (urejano) Gledam za cestaka, ne za mtb* Edina skrb pri vsemu temu mi je, da si tržem od ust za assos rokavice in na koncu ugotovim, da enako zebe v prste kot pri trenutnih pearl izumi. Iščem še vaša mnenja, tisti bikeradar in road.cc mi deluje prehypan kot gcn videoti. 12. januar 2022 uredilo bitje bozicekman Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 tole zgoraj je vse road. Na mtb se ne nosi debelih rokavic mas iste rokavice pozimi poleti. Vsaj mi jih ne nosimo Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 (urejano) Svaka vam cast, jest ni sans da pozimi furam letne rokavice, ne toliko zaradi debeline, to bi se navadil, ampak kratka manseta me unici. Tam se mi luknja naredi med majico in rokavico pa me kar hitro zebe v zapestja in gor po podlakti. 13. januar 2022 uredilo bitje b4d Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 ves kaj to pomeni ce te zebe med kolesarjenjem? Navedek Povezava do prispevka
bozicekman Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 v prste al na splošno u vamp? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 nasplosno v vamp Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.